2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Tebrikler canım. Ben dün kaçırdım sütlü Nuriyeyi görünce öğlen çıkabilirsem tartılıcam. Annemde yok tartı. Bakalım Ne çıkacak.
Çok sağol canım.annelerin yaptığı herşey güzeldir afiyet olsun.
Geçen hafta:63.3
Bu hafta 63.0
Fark-300
Mislisse
Tebrikler canım.8 sütlaçtan sonra bu tablo mükemmell
resmen kaplumbağa hızıyla ilerliyorum ya o kadarda dikkat ettim hafta içi
Geçen hafta bende çok üzülmüştüm canım.bu hafta biraz daha fazla verdim.haftaya daha iyi olur ınş.önemli olan almamak.
Eki Görüntüle 1925728 gecen hafta :65.3 bu hafta:63.7 faaaark:1.60 ve sonunda 63 lerdeyim haftayada hedef 62 leri gormek nasipse :))gunaydinnn bu arada kizlarrr..
Süpersin canım tebrikler
Cok guzel canm tebrik ederim seni
Çok sağol canım.

Fena degil cnm sakin pes etme ama senin katilimini pek goremiyoruz sıkıldınmı bizden ?
yok canım sıkılırmıyım hiçççç.
dersler çocuk sınavlar çok giremiyorum. sizi takip edip arada katılmak bile iyi geliyor.
Haaaaaa bu arada haftaya kork benden
kilo olarak senin önüne heran geçebilirim.
Tuana arkadaşla başlarken aynı kilodaydık bak 78 leri gördü. vallahi tebrik ediyorum kızlar süpersiniz

Teşekkür ederim canım.bu topik bana çok iyi geldi.Desteğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Sende gorebilirsin yeterki pes etme kpssye hazirlaniyodun dimi ?

Arkadaslar hayalmabi bugun bildrim yspmazsa listeden silecegim bilginize kader arkadasimizda aramizdan ayrildi o da listeden cikacaktir.Bu da dmk oluyorki 2 kisi giderse 2 kisi de gelebilir duruma gore

Alım olursa bende girmek isterim.
Takipteyim :) Çok azimli ve çok güzel gidiyorsunuz.

Herkese sağlıklı beslendiği , bol hareketli günler diliyorum.

ay canım kusura bakmayın çok yoğunum. anca vakit buldum.
geçen hafta: 93.700
bu sabah: 93.000

şaka gibi 120'lerden buralara gelmek. içimden çeyreğimi çıkardım resmen. inşallah dahada devam edicem. hep beraber edeceğiz.
bugün menü:
sabah: çavdarlı ekmeğe tost, 1 adet küçük salatalık
ara: 10 badem, 2 ufak salatalık, yeşilçay
öğlen: 3 çicek kadar haşlama karnabahar, 120 gram kadar haşlama tavuk göğsü (ne tuz ne yağ bu ikisinede)
ara: yeşil içerim herhalde başka bişey gerek yok.
akşam: haşlama karnabahar 2 çiçek kadar, 5 yemek kaşığı kıymalı brokoli :)

hepinizle sohbeti çok özledim kızlar ama hem iş, hem yakın arkadaşımın evlilik olayları, hem spor çok yoğunum ya çok. bacaklarımı alamadım resmen kışlık mont oldular.

Günaydın güzel hatunlar
Geçen haftaki:79.5
Güncel:78.5
Fark:-1kg
@Mislisse

Mükemmelsin ya valla benim son 3,5 kaldı o da bi gitse ben artık veremem sanırım 1 kg
Yarım yarım gidecek gibi. Tebrikler canımm
Üşütmez işte ne güzel bi ara eşim bana cemil abi naber diyodu şaka bi yana gerçekten tebrikler. Çok iyi gidiyorsun.

Tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…