Fena degil cnm sakin pes etme ama senin katilimini pek goremiyoruz sıkıldınmı bizden ?
Çok sağol canım.annelerin yaptığı herşey güzeldir afiyet olsun.Tebrikler canım. Ben dün kaçırdım sütlü Nuriyeyi görünceöğlen çıkabilirsem tartılıcam. Annemde yok tartı. Bakalım Ne çıkacak.
Tebrikler canım.8 sütlaçtan sonra bu tablo mükemmell
Geçen hafta bende çok üzülmüştüm canım.bu hafta biraz daha fazla verdim.haftaya daha iyi olur ınş.önemli olan almamak.resmen kaplumbağa hızıyla ilerliyorum yao kadarda dikkat ettim hafta içi
Süpersin canım tebriklerEki Görüntüle 1925728 gecen hafta :65.3 bu hafta:63.7 faaaark:1.60 ve sonunda 63 lerdeyim haftayada hedef 62 leri gormek nasipse :))gunaydinnn bu arada kizlarrr..
Çok sağol canım.Cok guzel canm tebrik ederim seni
yok canım sıkılırmıyım hiçççç.Fena degil cnm sakin pes etme ama senin katilimini pek goremiyoruz sıkıldınmı bizden ?
Teşekkür ederim canım.bu topik bana çok iyi geldi.Desteğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.yok canım sıkılırmıyım hiçççç.
dersler çocuk sınavlar çok giremiyorum. sizi takip edip arada katılmak bile iyi geliyor.
Haaaaaa bu arada haftaya kork benden
kilo olarak senin önüne heran geçebilirim.
Tuana arkadaşla başlarken aynı kilodaydık bak 78 leri gördü. vallahi tebrik ediyorum kızlar süpersiniz
Sende gorebilirsin yeterki pes etme kpssye hazirlaniyodun dimi ?yok canım sıkılırmıyım hiçççç.
dersler çocuk sınavlar çok giremiyorum. sizi takip edip arada katılmak bile iyi geliyor.
Haaaaaa bu arada haftaya kork benden
kilo olarak senin önüne heran geçebilirim.
Tuana arkadaşla başlarken aynı kilodaydık bak 78 leri gördü. vallahi tebrik ediyorum kızlar süpersiniz
Rica ederiz canim bu rakamlar once kendimizn sonra birlikte ilerlememizin basarisiTeşekkür ederim canım.bu topik bana çok iyi geldi.Desteğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Arkadaslar hayalmabi bugun bildrim yspmazsa listeden silecegim bilginize kader arkadasimizda aramizdan ayrildi o da listeden cikacaktir.Bu da dmk oluyorki 2 kisi giderse 2 kisi de gelebilir duruma gore
Alım olursa bende girmek isterim.
Takipteyim :) Çok azimli ve çok güzel gidiyorsunuz.
Herkese sağlıklı beslendiği , bol hareketli günler diliyorum.
Bence de yapmaVallahi maşallah sana pes artık. Ben sana daha yorum yapmam. Bu nasıl metabolizma
Tebrikler canımEki Görüntüle 1925728 gecen hafta :65.3 bu hafta:63.7 faaaark:1.60 ve sonunda 63 lerdeyim haftayada hedef 62 leri gormek nasipse :))gunaydinnn bu arada kizlarrr..
Günaydın güzel hatunlar
Geçen haftaki:79.5
Güncel:78.5
Fark:-1kg
@Mislisse
Üşütmez işte ne güzelay canım kusura bakmayın çok yoğunum. anca vakit buldum.
geçen hafta: 93.700
bu sabah: 93.000
şaka gibi 120'lerden buralara gelmek. içimden çeyreğimi çıkardım resmen. inşallah dahada devam edicem. hep beraber edeceğiz.
bugün menü:
sabah: çavdarlı ekmeğe tost, 1 adet küçük salatalık
ara: 10 badem, 2 ufak salatalık, yeşilçay
öğlen: 3 çicek kadar haşlama karnabahar, 120 gram kadar haşlama tavuk göğsü (ne tuz ne yağ bu ikisinede)
ara: yeşil içerim herhalde başka bişey gerek yok.
akşam: haşlama karnabahar 2 çiçek kadar, 5 yemek kaşığı kıymalı brokoli :)
hepinizle sohbeti çok özledim kızlar ama hem iş, hem yakın arkadaşımın evlilik olayları, hem spor çok yoğunum ya çok. bacaklarımı alamadım resmen kışlık mont oldular.
Tebrikler canımay canım kusura bakmayın çok yoğunum. anca vakit buldum.
geçen hafta: 93.700
bu sabah: 93.000
şaka gibi 120'lerden buralara gelmek. içimden çeyreğimi çıkardım resmen. inşallah dahada devam edicem. hep beraber edeceğiz.
bugün menü:
sabah: çavdarlı ekmeğe tost, 1 adet küçük salatalık
ara: 10 badem, 2 ufak salatalık, yeşilçay
öğlen: 3 çicek kadar haşlama karnabahar, 120 gram kadar haşlama tavuk göğsü (ne tuz ne yağ bu ikisinede)
ara: yeşil içerim herhalde başka bişey gerek yok.
akşam: haşlama karnabahar 2 çiçek kadar, 5 yemek kaşığı kıymalı brokoli :)
hepinizle sohbeti çok özledim kızlar ama hem iş, hem yakın arkadaşımın evlilik olayları, hem spor çok yoğunum ya çok. bacaklarımı alamadım resmen kışlık mont oldular.
Evet canım pes etmek yokKizlar gunaydin herkese hayirli cumalar her ne kadar gram gram gitsede pes etmek yok bu hafta daha iyi olacak insallah
Gecen hafta.81.9
Bu hafta:81.8
Fark:-100 grEki Görüntüle 1925733
Olsun canım yılmak yok haftaya daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?