Tmm cnm sorun degil 57 mi baz alayim o zman?
Hoşbuldukkkk :)Yok canm var yerimz iki arkadsimiz ayrildi zatenHosgeldin
Hoşbulduk canım
Bu yazın tam benlik olmuş canım çooookkk moralim bozuk çoooookkk +ları görünce nerdeyse ağlıcsktım sonrada kendi kendime naz sakin sen bu yola baş koydun illa biyerde hata yaptın dedim bu kilolar öyle yada böyle gidecek amma 3ayda amma 5syda 2ileri 1geri olabilirim ama yılmıcam bende birgün zayıf biri olup rahat rahat dolaşacağım foto çekilebileceğim dedim....Selamlar hanımlar misafirliğe geldim@Mislisse arada uğrayıp yazar bizim konuya. Ben sizi hep okuyorum takip ediyorum, dedim bi moral vermeye geleyim.
Gerçekten hamur işi ve tatlı yemeyince ve hareket etmeyi arttırınca oluyormuş bu iş. Çok kilo alıp verdim başladığımdan beri hiç bırakmayıp geri kilo alışım olmasaydı şimdi 70 kilo falandım. Onun için 2-3 ay sonrayı düşünüp bırakmayalım. Artık bu baharda üstümüzden montları atarken giydiğimiz ince bluzlardan göbeğimiz sarkmadan dolaşalım.
Birde aynısını kendi konuma da yazdım sizinle de paylaşayım. 2 haftada 1 diyetisyene gidiyorum geçen 2 hafta dikkat etmeme spor yapmama rağmen kilom arttı. Boynum bükük canım sıkkın gittim diyetisyene. Ama ben 800 gr yağ yakmışım 600 gr kas yapmışım 1 kilo su tutmuş vücudum. Yani 800 gr kilo aldım sanıyordum ama yağ oranım azalmış.
Ölçüm yaptırmıyorsanız, gerçekten dikkat ettiğinizde kilo almış gibi gözükse bile tartıda moraliniz bozulmasın bırakmayın. Arka planda metabolizmanız size süpriz yapıyordur belki
Teşekkür etmeyi unutmuşum canım teşekkürler...Bu yazın tam benlik olmuş canım çooookkk moralim bozuk çoooookkk +ları görünce nerdeyse ağlıcsktım sonrada kendi kendime naz sakin sen bu yola baş koydun illa biyerde hata yaptın dedim bu kilolar öyle yada böyle gidecek amma 3ayda amma 5syda 2ileri 1geri olabilirim ama yılmıcam bende birgün zayıf biri olup rahat rahat dolaşacağım foto çekilebileceğim dedim....
Hoşbulduk canımYeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz::)))
Canım Leslie 3 mil fast bunu bi dene ama önce 1-2-3 şeklinde git vücudu yorma.Günaydın kızlar :) biliyorum her hafta tartılmak daha doğru ama ben sabredemiyorum. Az önce de tartıldım, tuvalete çıktıktan sonra, aç karnıma ama üzerimde t-shirt ve pijama ile. 102.5 çıktım kızlar. Çok mutluyum. Dün sabah 103tü. Acayip motive oldum ve Spor eklemeliyim kesinlikle diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?