2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Tmm cnm sorun degil 57 mi baz alayim o zman?

Bilemedim ki karnında bi şişlik vardı dün bu gün yok ne bilim sen 56,5 yaz yine istersen p. Tesi öyleydi aynı şekilde dikkat ettim hatta sabah sporumu da yaptım 50 dk 2dilim sütlü nuriye hemen kilo aldırmış olamaz sanırım.

Bugünkü menüm
Ilık su
Kahvaltim 10:30
2mini pizza , peynir,zeytin,1tatli kaşığı bal,roka , maydanoz
Ara: Türk kahvesi 5minik lokum .bir küçük kase leblebi.
15:30 yarım kase şehriye çorbası.3kasik bulgur pilavı.3 kaşık patates yemeği.2kasik komposto.1lahana 1yaprak sarma .1sekerpare tatlısı.
19:30 bir avuç leblebi. tarçın lı ballı yoğurtlu meyve.
Yeşil çay.
Yatmadan tarçın lı süt içerim .
Su bir litre sanırım
Spor halsizlik var yapmam herhalde.

Selamlar hanımlar misafirliğe geldim@Mislisse arada uğrayıp yazar bizim konuya. Ben sizi hep okuyorum takip ediyorum, dedim bi moral vermeye geleyim.
Gerçekten hamur işi ve tatlı yemeyince ve hareket etmeyi arttırınca oluyormuş bu iş. Çok kilo alıp verdim başladığımdan beri hiç bırakmayıp geri kilo alışım olmasaydı şimdi 70 kilo falandım. Onun için 2-3 ay sonrayı düşünüp bırakmayalım. Artık bu baharda üstümüzden montları atarken giydiğimiz ince bluzlardan göbeğimiz sarkmadan dolaşalım.
Birde aynısını kendi konuma da yazdım sizinle de paylaşayım. 2 haftada 1 diyetisyene gidiyorum geçen 2 hafta dikkat etmeme spor yapmama rağmen kilom arttı. Boynum bükük canım sıkkın gittim diyetisyene. Ama ben 800 gr yağ yakmışım 600 gr kas yapmışım 1 kilo su tutmuş vücudum. Yani 800 gr kilo aldım sanıyordum ama yağ oranım azalmış.
Ölçüm yaptırmıyorsanız, gerçekten dikkat ettiğinizde kilo almış gibi gözükse bile tartıda moraliniz bozulmasın bırakmayın. Arka planda metabolizmanız size süpriz yapıyordur belki

kizlarrrr iyi aksamlaarr..
Bugün eşimle disardaydik..
2 saat önce geldik..
dışarda yemek yemeye gittik ve ben sadece salata yedim kızlar..Bugün anladım ki ben artık asla kaçamak yapmicam...Eşim çok şaşırdı..en sevdiğim yemeği istemedigim için.olmusun sen artık diyor..
işte kızlar tam bu noktadan sonrasi benim için kolay ...inşallah sizde bu noktaya gelip istediginiz hedefe ulasirsiniz..öpüyorum hepinizi..
sizi gozlerimle goremesemde ,kalb gözümle seviyorum sizi kizlarrrr...

elizanelizan Vilma 37 hoşgeldiniz inşallah isteğimiz kiloya hep birlikte ulaşırız.

Ay inşallah ya.

Bugünkü Menum

Sabah 10.00 üç cherry domates, bır kucuk salatalık. Bır yaprak marul, 3 zeytin, bir kupa kahve, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim salam, 1 kibrit kutusu beyaz peynir bir tatlı kaşığı tulum peynir.

Ara: 1 haşlanmış yumurta bır mınık dilim ekmek

Öğlen 15.00 tonbalıklı salata ve kakaolu yulaf lapası

Ara, bir mandalina

Akşam yemeği yok kızlar. Biraz stresliydim birde tok hissediyordum diye atladım.

Son öğün bir bardak tarçınlı süt, biraz fındık ve badem, iki tane de yulaflı grissini

Su 7 bardak KDAR

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
11.00 dilim tam b.ekmeği
1dilim peynir
Marul

Öğle yok
Ara 14.00 1 yeşil elma

15.30 6 sarma
Pancar salatası
1 küçük börek

Akşam
19.00 5kaşık makarna
Su 1.5 litre
Spor yok.

Bu yazın tam benlik olmuş canım çooookkk moralim bozuk çoooookkk +ları görünce nerdeyse ağlıcsktım sonrada kendi kendime naz sakin sen bu yola baş koydun illa biyerde hata yaptın dedim bu kilolar öyle yada böyle gidecek amma 3ayda amma 5syda 2ileri 1geri olabilirim ama yılmıcam bende birgün zayıf biri olup rahat rahat dolaşacağım foto çekilebileceğim dedim....

Teşekkür etmeyi unutmuşum canım teşekkürler...

Günaydın kızlar :) biliyorum her hafta tartılmak daha doğru ama ben sabredemiyorum. Az önce de tartıldım, tuvalete çıktıktan sonra, aç karnıma ama üzerimde t-shirt ve pijama ile. 102.5 çıktım kızlar. Çok mutluyum. Dün sabah 103tü. Acayip motive oldum ve Spor eklemeliyim kesinlikle diye düşünüyorum

Canım Leslie 3 mil fast bunu bi dene ama önce 1-2-3 şeklinde git vücudu yorma.

günaydın dünyaya güzel bakmaya çalışan insanlar, hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
bugü bi kız arkadaşımı istemeye gelicekler. doğal olarak çok hazırlık yapıldı. zaten haftasonu. hamur işlerinin ucundan tadına bakacağım ama geri kalan güzel şeyler için pek insaflı olamayacağım.
arkadaşım çok mutlu, benide mutlu ediyor. yaradan bana ve evli olmayan herkese hayırlı bir eş, hayırlı çocuklar nasip etsin. sevmek-sevilmek güzel birşey. mustakbel kocasıyla benim aram kötüydü. 2 yıldır beraberler, ilk tanıştığımızda nedense birbirimizi sevmemiştik. sanırım kilomdan dolayı antipatik geliyordum. bende ona antipatiktim. hem spor yapıyor hem fitti. her buluştuğumuzda adam tatlı yemeden kalkmazdı bundan 1 ay öncesine kadar tabi bu soğukluğumuz. benim zayıflamamla muhabettimiz değişti. arkadaşımda mutlu oldu. ister itemez geriliyordu kuzucum. zayıflayınca hayat daha kolay ve daha güzel. 93 kilodan nisanda inşallah en kötü 66-69 aralığını hedefliyorum. nisanda o bile yeter. yazın vallada o bikiniyi giyicem billada.

bazılarımızda olur sanırım göğüs problemi. benim çok sarkmadı, dolgun büyüktü hep kilodan korkuyordum ama spor hocam özel antrenman veriyor. işede yarıyor. hala sorunsuz görünüyorlar. umarım daha kilo verdikçe sorun olmaz. çok kötü durursada valla ameliyata girerim. 120 kilodan (ben düz hesap olarak diyorum bunuda görmüştüm tartıda) 60 küsürlere gelmek şaka gibi. bedenimin yarısını bırakıyorum resmen. o kadar çile çekmişim birde kötü göğüsle dolanmam

anlatmak istedim içim sıkılmıştı bu konudan ama şimdilik bi problem yok. sanırım 28 'imden sonra kadın olduğumu hissediyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…