Canim ben tartilmadim izin derken tartilmayi da kastetmistim. Özelden yazdım bugün. Yarından itibaren menu vermeye başlarım canım.
Yok canm var yerimz iki arkadsimiz ayrildi zatenGeldimm :) ama yeni aday alınmayacağını görünce üzüldüm ;(
Canm menulerin gayet iyiydi niye boyle olduki ? Ama moral bozma ozel durumun vardi sanirim ondan olabilir belkiGeçen hafta 84.5
Bu hafta 86.5
Kızlar okadarda abartmadım yaaaa
+2kilo gerçekten moralim çok bozuldu
Canm cok iyi vermissin bizde ozluyoruz seni dikkar et kendine yine kiz sen 120 kg muydun ??ay canım kusura bakmayın çok yoğunum. anca vakit buldum.
geçen hafta: 93.700
bu sabah: 93.000
şaka gibi 120'lerden buralara gelmek. içimden çeyreğimi çıkardım resmen. inşallah dahada devam edicem. hep beraber edeceğiz.
bugün menü:
sabah: çavdarlı ekmeğe tost, 1 adet küçük salatalık
ara: 10 badem, 2 ufak salatalık, yeşilçay
öğlen: 3 çicek kadar haşlama karnabahar, 120 gram kadar haşlama tavuk göğsü (ne tuz ne yağ bu ikisinede)
ara: yeşil içerim herhalde başka bişey gerek yok.
akşam: haşlama karnabahar 2 çiçek kadar, 5 yemek kaşığı kıymalı brokoli :)
hepinizle sohbeti çok özledim kızlar ama hem iş, hem yakın arkadaşımın evlilik olayları, hem spor çok yoğunum ya çok. bacaklarımı alamadım resmen kışlık mont oldular.
Evet kuzum bozma moralini vardır bir sebebi yoksa sen dikkat ediyordun bu kadar çıkman imkansız.Geçen hafta 84.5
Bu hafta 86.5
Kızlar okadarda abartmadım yaaaa
+2kilo gerçekten moralim çok bozuldu
Tmm canmCanim ben tartilmadim izin derken tartilmayi da kastetmistim. Özelden yazdım bugün. Yarından itibaren menu vermeye başlarım canım.
Tmm cnm sorun degil 57 mi baz alayim o zman?Mislisse Canım teyzem de baskül vardı oraya gittim ama onlarınki de bozukmuş o yüzden sanırım bu hafta veremeyeceğim. Tabi dışarı çıkar çıkmaz ilk fırsatım tartılmak olacak. En son 56,5 dum 57 olabilirim ama sanki hafif bi değişiklik var gibi.
Vilma 37 ve elizanelizan arkadaslarimiz aramiza hosgeldiniz. I Iraz ana arkadasimizda aramiza katilmak istedigini soyledi . Kendinizi asagidaki gibi tanitirsaniz cok seviniriz...; artik 13 kisi olduk bu kadar yeter degil mi?Bekliyorum arkadaslar Tabloya ekleyecegim de
Yas
Boy
Kg
Evli /bekar/coluk cocuk
Sehir
Meslek
Tabiki canim hosgeldin diyelim mi o zman aramiza)
Vilma 37 ve elizanelizan arkadaslarimiz aramiza hosgeldiniz. I Iraz ana arkadasimizda aramiza katilmak istedigini soyledi . Kendinizi asagidaki gibi tanitirsaniz cok seviniriz...; artik 13 kisi olduk bu kadar yeter degil mi?Bekliyorum arkadaslar Tabloya ekleyecegim de
Yas
Boy
Kg
Evli /bekar/coluk cocuk
Sehir
Meslek
Yazın neredeyse 120ydim canım benim.Canm cok iyi vermissin bizde ozluyoruz seni dikkar et kendine yine kiz sen 120 kg muydun ??
nesi güzel istiyorsan sana devren vereyim bedavayaMükemmelsin ya valla benim son 3,5 kaldı o da bi gitse ben artık veremem sanırım 1 kg
Yarım yarım gidecek gibi. Tebrikler canımm
Üşütmez işte ne güzelbi ara eşim bana cemil abi naber diyodu şaka bi yana gerçekten tebrikler. Çok iyi gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?