2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canm cok iyi vermissin bizde ozluyoruz seni dikkar et kendine yine kiz sen 120 kg muydun ??

Vilma 37 ve elizanelizan arkadaslarimiz aramiza hosgeldiniz. I Iraz ana arkadasimizda aramiza katilmak istedigini soyledi . Kendinizi asagidaki gibi tanitirsaniz cok seviniriz...; artik 13 kisi olduk bu kadar yeter degil mi?Bekliyorum arkadaslar Tabloya ekleyecegim de
Yas
Boy
Kg
Evli /bekar/coluk cocuk
Sehir
Meslek

Son düzenleme:
Mislisse Canım teyzem de baskül vardı oraya gittim ama onlarınki de bozukmuş o yüzden sanırım bu hafta veremeyeceğim. Tabi dışarı çıkar çıkmaz ilk fırsatım tartılmak olacak. En son 56,5 dum 57 olabilirim ama sanki hafif bi değişiklik var gibi.

Tmm cnm sorun degil 57 mi baz alayim o zman?

Hoşbulduk canımm :)

Boy: 173
Kilo:103
Evliyim- 1 yaşında minik bir kızım var :)
İstanbul'dayım.
Atanamayan, çalışmayan öğretmenim.

Bu arada canım ben iki haftadır 103 diyordum ya, onun küsüratı da vardı 103,6 :) verememiştim bir hafta sonunda da reglin yaklaşmasına bağlamıştık, Bugun dayanamadım tartıldım reglin 3. Günündeyim regl ile alakası var mıydı gercekten diye, o küsürat gitmiş 103.0 şuan :) gram da vermiş olsam mutlu oldum. Sıfır sporla.

Merhabalar,

Kendimi tanıtayım;
Yas: 37 ( Hatta 38 oldum ancak ben 37 de takılı kaldım )
Boy: 1.58
Kg: 85,7
Evli /bekar/coluk cocuk: Evliyim, bir kızım var.
Sehir : İzmir
Meslek : Yönetici asistanlığı yapıyorum.

10 yıldır kilo sorunum var. Son yıllarda hayatım çok iniş çıkışlıydı. Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek inşallah.
Temmuz ayından beri kilo verme uğraşı içindeyim.
Sağlık nedenli en fazla 2 kilo vermemi söylüyor. Gerçi ben henüz ayda 1 kilo vermeyi başardım
Umarım bundan sonra ayda 2 kilo verip yaza daha sağlıklı, daha fit gireceğim.

Bugün ki menümü paylaşayım;

Sabah : Peynir, zeytin, yarım simit
Öğle: 1 tane Ev yapımı lor kurabiyesi, yoğurt
Ara: 2 tane mercimek köftesi
Akşam:Kurufasülye , salata

Bugün canım öğle yemeği istemedi. Akşamıda planladım. Yukarıda dediğim gibi yiyeceğim.

nesi güzel istiyorsan sana devren vereyim bedavaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…