- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
Canım Leslie 3 mil fast bunu bi dene ama önce 1-2-3 şeklinde git vücudu yorma.
Olmaz mi haftanin en az 4 gunu yapmalisinGeçen hafta iki gün yaptım leslie 1 mil. Ama süreklilik önemli tabi. Faydası oluyor değil mi leslie'nin?
Zoru basariyosun bence ve bu azmin basta biz olmak uzere cogu kisiye ornek olacak rabbim herseyi o guzel gonlune gore versin insallah ve sen bizi birakmadigin muddetce biz de seni birakmayacagiz cunku bizm de yolumuz uzungünaydın dünyaya güzel bakmaya çalışan insanlar, hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
bugü bi kız arkadaşımı istemeye gelicekler. doğal olarak çok hazırlık yapıldı. zaten haftasonu. hamur işlerinin ucundan tadına bakacağım ama geri kalan güzel şeyler için pek insaflı olamayacağım.
arkadaşım çok mutlu, benide mutlu ediyor. yaradan bana ve evli olmayan herkese hayırlı bir eş, hayırlı çocuklar nasip etsin. sevmek-sevilmek güzel birşey. mustakbel kocasıyla benim aram kötüydü. 2 yıldır beraberler, ilk tanıştığımızda nedense birbirimizi sevmemiştik. sanırım kilomdan dolayı antipatik geliyordum. bende ona antipatiktim. hem spor yapıyor hem fitti. her buluştuğumuzda adam tatlı yemeden kalkmazdıbundan 1 ay öncesine kadar tabi bu soğukluğumuz. benim zayıflamamla muhabettimiz değişti. arkadaşımda mutlu oldu. ister itemez geriliyordu kuzucum. zayıflayınca hayat daha kolay ve daha güzel. 93 kilodan nisanda inşallah en kötü 66-69 aralığını hedefliyorum. nisanda o bile yeter. yazın vallada o bikiniyi giyicem billada.
bazılarımızda olur sanırım göğüs problemi. benim çok sarkmadı, dolgun büyüktü hep kilodan korkuyordum ama spor hocam özel antrenman veriyor. işede yarıyor. hala sorunsuz görünüyorlar. umarım daha kilo verdikçe sorun olmaz. çok kötü durursada valla ameliyata girerim. 120 kilodan (ben düz hesap olarak diyorum bunuda görmüştüm tartıda) 60 küsürlere gelmek şaka gibi. bedenimin yarısını bırakıyorum resmen. o kadar çile çekmişim birde kötü göğüsle dolanmam
anlatmak istedim içim sıkılmıştı bu konudan ama şimdilik bi problem yok. sanırım 28 'imden sonra kadın olduğumu hissediyorum artık.
Bu cok iyi eksileri gordukce nasil mutlu oluyor insan dimi bak K kecigibi ornek olsun sana birde bencede gec kalma spor konusndaGünaydın kızlar :) biliyorum her hafta tartılmak daha doğru ama ben sabredemiyorum. Az önce de tartıldım, tuvalete çıktıktan sonra, aç karnıma ama üzerimde t-shirt ve pijama ile. 102.5 çıktım kızlar. Çok mutluyum. Dün sabah 103tü. Acayip motive oldum ve Spor eklemeliyim kesinlikle diye düşünüyorum
Kesinlikle pes etmk yok canimBu yazın tam benlik olmuş canım çooookkk moralim bozuk çoooookkk +ları görünce nerdeyse ağlıcsktım sonrada kendi kendime naz sakin sen bu yola baş koydun illa biyerde hata yaptın dedim bu kilolar öyle yada böyle gidecek amma 3ayda amma 5syda 2ileri 1geri olabilirim ama yılmıcam bende birgün zayıf biri olup rahat rahat dolaşacağım foto çekilebileceğim dedim....
Canm hosgeldinSelamlar hanımlar misafirliğe geldim@Mislisse arada uğrayıp yazar bizim konuya. Ben sizi hep okuyorum takip ediyorum, dedim bi moral vermeye geleyim.
Gerçekten hamur işi ve tatlı yemeyince ve hareket etmeyi arttırınca oluyormuş bu iş. Çok kilo alıp verdim başladığımdan beri hiç bırakmayıp geri kilo alışım olmasaydı şimdi 70 kilo falandım. Onun için 2-3 ay sonrayı düşünüp bırakmayalım. Artık bu baharda üstümüzden montları atarken giydiğimiz ince bluzlardan göbeğimiz sarkmadan dolaşalım.
Birde aynısını kendi konuma da yazdım sizinle de paylaşayım. 2 haftada 1 diyetisyene gidiyorum geçen 2 hafta dikkat etmeme spor yapmama rağmen kilom arttı. Boynum bükük canım sıkkın gittim diyetisyene. Ama ben 800 gr yağ yakmışım 600 gr kas yapmışım 1 kilo su tutmuş vücudum. Yani 800 gr kilo aldım sanıyordum ama yağ oranım azalmış.
Ölçüm yaptırmıyorsanız, gerçekten dikkat ettiğinizde kilo almış gibi gözükse bile tartıda moraliniz bozulmasın bırakmayın. Arka planda metabolizmanız size süpriz yapıyordur belki
Menu cok iyi afiyet olsunAy inşallah ya.
Bugünkü Menum
Sabah 10.00 üç cherry domates, bır kucuk salatalık. Bır yaprak marul, 3 zeytin, bir kupa kahve, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim salam, 1 kibrit kutusu beyaz peynir bir tatlı kaşığı tulum peynir.
Ara: 1 haşlanmış yumurta bır mınık dilim ekmek
Öğlen 15.00 tonbalıklı salata ve kakaolu yulaf lapası
Ara, bir mandalina
Akşam yemeği yok kızlar. Biraz stresliydim birde tok hissediyordum diye atladım.
Son öğün bir bardak tarçınlı süt, biraz fındık ve badem, iki tane de yulaflı grissini
Su 7 bardak KDAR
Bencede sen artik olmussun tebrik ederim canmkizlarrrr iyi aksamlaarr..
Bugün eşimle disardaydik..
2 saat önce geldik..
dışarda yemek yemeye gittik ve ben sadece salata yedim kızlar..Bugün anladım ki ben artık asla kaçamak yapmicam...Eşim çok şaşırdı..en sevdiğim yemeği istemedigim için.olmusun sen artık diyor..
işte kızlar tam bu noktadan sonrasi benim için kolay ...inşallah sizde bu noktaya gelip istediginiz hedefe ulasirsiniz..öpüyorum hepinizi..
sizi gozlerimle goremesemde ,kalb gözümle seviyorum sizi kizlarrrr...
İnşallah canım. Hepimiz zoru başarmaya çalışıyoruz. Mide büyüyünce yemek bağımlılığı olunca çok zor. Psikoloğa gitmeyi bile düşündüm. Ama burası bana psikolojik destek veriyor.Zoru basariyosun bence ve bu azmin basta biz olmak uzere cogu kisiye ornek olacak rabbim herseyi o guzel gonlune gore versin insallah ve sen bizi birakmadigin muddetce biz de seni birakmayacagiz cunku bizm de yolumuz uzun
Günaydın kızlar :) biliyorum her hafta tartılmak daha doğru ama ben sabredemiyorum. Az önce de tartıldım, tuvalete çıktıktan sonra, aç karnıma ama üzerimde t-shirt ve pijama ile. 102.5 çıktım kızlar. Çok mutluyum. Dün sabah 103tü. Acayip motive oldum ve Spor eklemeliyim kesinlikle diye düşünüyorum
Menun gayet iyi canım . spor da iyi bu haftayı her gün 1saat tamamlamaya calis istersen sonuç yine 100 200gr olursa bir yerde sorun var demektir canım.cunku kilosu fazla olanlar daha fazla vermeli degil mi?Arkadaslar gunaydin kusura bakmayin dun misafirm vardi pek giremedim onlar gidince de spor yaptim hemendunku menumu paylasayim
Sabah 10 sulari 1 has yum kk peynir zeytin salatalik 2 catal helva sekersiz cay (2.gunum yavas yavas alisiyorum galiba )
Ara 2 avuc ici leblebi -kuru uzum
Aksam 1 kase tarhana corba 7-8 ev yapimi cigkofte marul 1 bardak ayran
Ara 1 ince dilim kek
Su 1.5 lt
Spor 1 saat i geckin
Afiyet olsun bende şekersiz çay iciyorum yanında da leblebi ve bir kaç lokumgunaydin kizlar
şekersiz gayvefimi yudumlarken dedim ne örüyo bizim bacilar bi bakem bakem..nasıl gidiyor güzellikler hafta sonu..kaçamak yapmıyorsunuz dimi..Bu arada Y yagmur7968 yeni rakibim sensin..önümüzdeki hafta kafa kafa ya gidebiliriz ona goree...
Evet kesinlikle canm ama sunu soylemeliyim kendimde inanilmaz bi sıkılasma hissediyorum belki yaglarim kasa donusuyodurMenun gayet iyi canım . spor da iyi bu haftayı her gün 1saat tamamlamaya calis istersen sonuç yine 100 200gr olursa bir yerde sorun var demektir canım.cunku kilosu fazla olanlar daha fazla vermeli degil mi?
Evet canm tebrik ederim bu iradenden dolayi ayrica ve darisi basimiza insallah....keske benimde hedefime 5.5 kg kalsaTeşekkür ederimmmmMislisse ..
kilo verdim diye inanin bir tane bile kaçamak yapmadan devam ediyorum..hedefime 5,5 kg kaldi...o kiloları verene kadar tamgaz devam edicem..Diğer kilo veren arkadaslarimida tebrik ederim..isteyince gerçekten oluyormus kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?