2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Arkadaslar gunaydin kusura bakmayin dun misafirm vardi pek giremedim onlar gidince de spor yaptim hemen dunku menumu paylasayim

Sabah 10 sulari 1 has yum kk peynir zeytin salatalik 2 catal helva sekersiz cay (2.gunum yavas yavas alisiyorum galiba )

Ara 2 avuc ici leblebi -kuru uzum

Aksam 1 kase tarhana corba 7-8 ev yapimi cigkofte marul 1 bardak ayran

Ara 1 ince dilim kek

Su 1.5 lt

Spor 1 saat i geckin

Zoru basariyosun bence ve bu azmin basta biz olmak uzere cogu kisiye ornek olacak rabbim herseyi o guzel gonlune gore versin insallah ve sen bizi birakmadigin muddetce biz de seni birakmayacagiz cunku bizm de yolumuz uzun

Bu cok iyi eksileri gordukce nasil mutlu oluyor insan dimi bak K kecigibi ornek olsun sana birde bencede gec kalma spor konusnda

Kesinlikle pes etmk yok canim

Canm hosgeldin destegin ve guzel temennilerin icin cok tesekkur ederim hem kendi adima hem de arkadaslarim adina eminim sende basari hikayeni yazicaksin ve bir cok kisiye umit olucaksin sende takiptesin

Menu cok iyi afiyet olsun

Bencede sen artik olmussun tebrik ederim canm

Zoru basariyosun bence ve bu azmin basta biz olmak uzere cogu kisiye ornek olacak rabbim herseyi o guzel gonlune gore versin insallah ve sen bizi birakmadigin muddetce biz de seni birakmayacagiz cunku bizm de yolumuz uzun
İnşallah canım. Hepimiz zoru başarmaya çalışıyoruz. Mide büyüyünce yemek bağımlılığı olunca çok zor. Psikoloğa gitmeyi bile düşündüm. Ama burası bana psikolojik destek veriyor.

Menun gayet iyi canım . spor da iyi bu haftayı her gün 1saat tamamlamaya calis istersen sonuç yine 100 200gr olursa bir yerde sorun var demektir canım.cunku kilosu fazla olanlar daha fazla vermeli degil mi?

gunaydin kizlar
şekersiz gayvefimi yudumlarken dedim ne örüyo bizim bacilar bi bakem bakem..nasıl gidiyor güzellikler hafta sonu..kaçamak yapmıyorsunuz dimi..Bu arada Y yagmur7968 yeni rakibim sensin..önümüzdeki hafta kafa kafa ya gidebiliriz ona goree...

Afiyet olsun bende şekersiz çay iciyorum yanında da leblebi ve bir kaç lokum öyle bolsun bakalım başlasın yarış

Arkadaşlar merhaba tablomuz 1.sayfadadır

Öncelikle-1.6 kg ile bu haftanın birincisi olan selin_01 arkadaşımızı
Sonrasında -1.1 kg ile ikinci olan Kader456 (şu anlık devam ediyor) arkadaşımızı
ve yine - 1.0 kg ile 3.ve 4.olan T tuana31 ve Pamik arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu hafta artı gören N naz5403 sakın moralini bozma pes etmek yok çünkü pes edersek bilki yarın öbür gün yine başlıycaz dert yanmaya o yüzden pes etmek yok tamam mı bunu ben kendim için de söylüyorum

aramıza katılan @vilma37 ve elizanelizan arkadaşlarımız da hoşgelmişler sefa gelmişler....

ve yine @Hayalmavi arkadaşımız mazeretsiz 2 haftadır kg bildirimi yapmadıgı için listeden silinmiştir.

Herkese mutlu hafta sonları dilerim.

Teşekkür ederimmmm Mislisse ..
kilo verdim diye inanin bir tane bile kaçamak yapmadan devam ediyorum..hedefime 5,5 kg kaldi...o kiloları verene kadar tamgaz devam edicem..Diğer kilo veren arkadaslarimida tebrik ederim..isteyince gerçekten oluyormus kizlar..

Menun gayet iyi canım . spor da iyi bu haftayı her gün 1saat tamamlamaya calis istersen sonuç yine 100 200gr olursa bir yerde sorun var demektir canım.cunku kilosu fazla olanlar daha fazla vermeli degil mi?
Evet kesinlikle canm ama sunu soylemeliyim kendimde inanilmaz bi sıkılasma hissediyorum belki yaglarim kasa donusuyodur

Evet canm tebrik ederim bu iradenden dolayi ayrica ve darisi basimiza insallah....keske benimde hedefime 5.5 kg kalsa

İyi akşamlar kızlar bugünkü menümu veriyim ..
sabah 10.30
şekersiz bitki çayı
yarım dilim çavdar ekmek
zeytin
3 yemek kaşığı kadar melemen
3 su bardağı ılık su
ara öğün yiyemiyorum
saat 15 .00
tavuklu tel Şehriye çorbası 2 kepçe
ekmek yok
1 kase sade yoğurt
akşam menüsü henüz yemedim
1 kepçe nohut yemeği
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
yarım dilim ekmek 1 bardak ayran içerim
su 3 daha içtim..akşam yemeğinden sonra yatana kadar anca 10 bardak icebilirim
spor henuz yapmadım
birazdan 3 mil yaparım..

Bende bildireyim yediklerimi

Sabah 10.00 aynı kahvaltım

Ara. 12.00 yarım ekşi elma

Öğle.14.00 bir kase tarhana çorbası
Bir dilim tam buğdayekmek
Salata
Bir küçük dilim kabak tatlısı

Ara.16.45 Bir bitter çikolatalı gofret
Bir kupa nescafe

Akşam 18.45 gibi yemeyi planlıyorum. Balık ve salata olacak Insallah.

Son ara da tarçınlı süt içeceğim.

Ayrıca spora da başladım. Şimdilik Leslie 2 mil 30 dakika yaptım.

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…