2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Her sabah aç karnına limonlu su beşi bir yerde çayı. Beyaz ekmek şeker yok. Tam tahıllı ekmek. Çoookk işe yarıyor.

Yarın sabah limonlu su içmeye başlayacağım canım. Ekmeği şekeri 1 haftadır kestim sadece türk kahveme 1 çay kaşığı kadar şeker koyuyorum çayım hep şekersiz. Alt bölgem çok geniş üst 38/40 beden alt 42 beden sıkılaşmak için bi öneriniz var mı

Bende aranıza katılmak isterim bi günlüğe daha yazıyorum sorun olmazsa sizin için???
Bende 32 yaşında 7yaşında tatlı bi cimcimem ve 3yaşında bi tosunum var 87 kiloyum hatta bu sabah 88i gördüm.
Sayfaları hep okudum bende sizin gibi rejim yapıyorum deyince cozutuyorum herşeye saldırıyorum yazın 78i görmüştüm amaaaaa yine cozuttum okadar kısıtlamadan sonra...
Şimdi ilk hedefim 82 sonra 78 inşallah...

Ben hergün tartılmaya karşıyım aslında. Oğlum kırana kadar her gün tartılıp geriliyordum. İyi ki kırmış oğlum. Sağlık ocağında tartışıyorum şimdi 3 ayda 2 kez tartıldım. Sinirlerim hoplamayıp tam tersi keyfim yerinde oluyor.

Hosgeldin diyelim sanada kendinden bahsedermisin ?

Tabiiki nedemek hosgeldin diyelim zaten bana da sizin gibi arkadslar gerekiyor cunku yolumuz uzun oyle 4-5 kg ile bitmiyo bizimki burde yavrularini allah bagislasin ...

Evet boyuna gore kg iyi aslinda bide bizi dusun allah bagislasin bu arada yavrularini....

Tabiiki katilabilirsin aslinda tercihim 80 ve ustu ama olsun herkesten birsey ogreniyoruz burda farkliliklar can katar masallah iyi kg vermissin o kadar kgyu ne zaman nasil ve ne kadar surede verdin?

Bugunku menum

Kahvalti 11: 2 dlm ekmek / kk peynir/ az sekerli cay

Ara 16:1 elma

Aksam 19: 3 adet firin cinekop /salata / 1 dlm ekmk/

20:00 bi pors.profiterol (canm cok tatli cekmisti )

2 litre su

40 dk zumba

Tabiiki katilabilirsin aslinda tercihim 80 ve ustu ama olsun herkesten birsey ogreniyoruz burda farkliliklar can katar masallah iyi kg vermissin o kadar kgyu ne zaman nasil ve ne kadar surede verdin?

Geçen sene kasım ayında başlamıştım diyet yapmaya yani hayatımdan aniden şekeri pilavı makarnayı hamur işini abur cuburu kestim ve sabahları yürüyerek işyerime gidiyordum akşam evde spor yapıyordum. Bol bol su içtim. Burayı hep takip ediyordum,diyet günlükleri, spor yarışmalarını, başarı öykülerini hep takip ediyordum bende gaza geliyordum. Ve kilo verince de biraz cozuttum, ipin ucunu kaçırdım. Tekrar toparlanacağım ama :) sizin yolunuz uzun ama bende burayı hemen bırakmak istemiyorum. Hedefime ulaştığımda kilo kontrolu yapmak istiyorum ..

Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su,

Kahvaltım 6:30 (erken saatte olduğu için yiyemiyorum)
1/2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 avuç içi kadar peynir

Herkese hayırlı, sağlıklı bol eksili ve bol kazançlı bir gün diliyorum. Hedefimize bir gün daha yaklaştık :)

Hosgeldin diyelim sanada kendinden bahsedermisin ?
hoşbuldum ben 23 yaşındayım 1.63 boy 75 kiloya düşmüştüm ama 35 gündür regl olmadım bir haftadır da dikkat etmedim 75.9 dum bu sabah.1 yıllık evliyim zayıflamak istiyorum çocuk istiyorum çünkü daha da şişmek istemiyorum o yüzden burdan motive edilmeye ihtiyacım var. 2 ;5 aydır dikkat ettim sporla beraber 6 kilo verdim ama kilo vermem durdu şimdi devam ediyorum inşallah

Evet boyuna gore kg iyi aslinda bide bizi dusun allah bagislasin bu arada yavrularini....
gunaaaayydiiinn...teşekkür ederim..boyuna göre kilomla idare ediyorum ama yinede herkesin boyuna göre bir kilo ölçüsü vardır ya işte bende onu istiyorum..
sabah kalvaltisi...
1 adet üçgen peynir
5 adet yeşil zeytin
1 su bardağı şekersiz çay
1 adet haşlanmış yumurta
1 domates
yarım salatalık
1 dilim kızarmış ekmek
2 bardak ılık su kahvaltıdan önce...
:))

günaydın kızlarrr..
bugun yiyeceklerimi şimdiden söyleyeyim :)
sabah 6 çavdarlı tost, içinde 2 dilim domatesli. yanında 1 domates, 1 salatalık, 5-6 zeytin, birazcık lor peyniri, çay.
9.30: 1 adet salatalık (çengelköy) arkasından yeşil çay 300 ml.
10.00: normal çay yanına 3 badem.
13.00: sek quark ve salata (yağsız tuzsuz, burda marul alın yanınıza kızlar birazda maydanoz ve dereotu kemirin )
14.30: yeşil çay 300ml.
16.00: normal çay, 5-10 dk önce salatalık yiyeceğim.
17.30:2 yumruk kadar haşlanmış karnabahar (yağsız tuzsuz), 160 gr light ton balığı, salatalık olacak.

20.00: bu saatte spora başlıyor olacağım, 2 saat sürüyor yaklaşık. koşu bandında 1 saatte 700 kalori atıyorum, sonra pilates. inanılmaz dinç yapıyor. popileri kaldırıp spor yapmak muazzam zevk veriyor kızlar üşenmeyelim.

canım hoş geldin, allah bağışlasın :) spor yapıyormusun evde veya dışarda veya salonda?

canım hoş geldin, allah bağışlasın :) spor yapıyormusun evde veya dışarda veya salonda?
mrb hosbuldum sende hosgeldin:))tsk ederim..Spor olarak uzun zamandır yapamıyorum.koşu bandıyla plates malzemelerini almistim geçen sene...öyle duruyor ..sırf eşim o kadar şey aldırdın hiçbişey yapmiyorsun demesin diye arada göstermelik bak nasıl spor yapiyorum diye yapmaya çalışıyorum.eşimde tabii tabii ebru Şallıyi geçtin sporda diye tiyee alıyor...inşallah bugünden itibaren sporada başlamak istiyorum.yaptikca onuda buraya yazıcam insallahh:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…