hoşbuldum ben 23 yaşındayım 1.63 boy 75 kiloya düşmüştüm ama 35 gündür regl olmadım bir haftadır da dikkat etmedim 75.9 dum bu sabah.1 yıllık evliyim zayıflamak istiyorum çocuk istiyorum çünkü daha da şişmek istemiyorum o yüzden burdan motive edilmeye ihtiyacım var. 2 ;5 aydır dikkat ettim sporla beraber 6 kilo verdim ama kilo vermem durdu şimdi devam ediyorum inşallah
canım estafurullah. bende yeni öğreniyorum çok azimliyim. mini etek sözlerim var kendime. çatlaklarım yok neredeyse :) ondan dolayı
Kilo vermenin durması çok doğal. ben 45 günde 12 kilo verdim. son 15 günde 2 kilo verdim neredeyse. vucüt kendini kilitliyor. çok takmadan devam etmek lazım.
canım estafurullah. bende yeni öğreniyorum çok azimliyim. mini etek sözlerim var kendime. çatlaklarım yok neredeyse :) ondan dolayı
gunaaaayydiiinn...teşekkür ederim..boyuna göre kilomla idare ediyorum ama yinede herkesin boyuna göre bir kilo ölçüsü vardır ya işte bende onu istiyorum..
sabah kalvaltisi...
1 adet üçgen peynir
5 adet yeşil zeytin
1 su bardağı şekersiz çay
1 adet haşlanmış yumurta
1 domates
yarım salatalık
1 dilim kızarmış ekmek
2 bardak ılık su kahvaltıdan önce...
:))
Masallah canim ya bayagi dinamik gordum seni allah bozmasingünaydın kızlarrr..
bugun yiyeceklerimi şimdiden söyleyeyim :)
sabah 6çavdarlı tost, içinde 2 dilim domatesli. yanında 1 domates, 1 salatalık, 5-6 zeytin, birazcık lor peyniri, çay.
9.30: 1 adet salatalık (çengelköy) arkasından yeşil çay 300 ml.
10.00: normal çay yanına 3 badem.
13.00: sek quark ve salata (yağsız tuzsuz, burda marul alın yanınıza kızlar birazda maydanoz ve dereotu kemirin)
14.30: yeşil çay 300ml.
16.00: normal çay, 5-10 dk önce salatalık yiyeceğim.
17.30:2 yumruk kadar haşlanmış karnabahar (yağsız tuzsuz), 160 gr light ton balığı, salatalık olacak.
20.00: bu saatte spora başlıyor olacağım, 2 saat sürüyor yaklaşık. koşu bandında 1 saatte 700 kalori atıyorum, sonra pilates. inanılmaz dinç yapıyor. popileri kaldırıp spor yapmak muazzam zevk veriyor kızlar üşenmeyelim.
Insalahhedef kgna ulasirsin bence bi kadinin ne olursa olsun ideal kgsu 60 bana gore yanihoşbuldum ben 23 yaşındayım 1.63 boy 75 kiloya düşmüştüm ama 35 gündür regl olmadım bir haftadır da dikkat etmedim 75.9 dum bu sabah.1 yıllık evliyim zayıflamak istiyorum çocuk istiyorum çünkü daha da şişmek istemiyorum o yüzden burdan motive edilmeye ihtiyacım var. 2 ;5 aydır dikkat ettim sporla beraber 6 kilo verdim ama kilo vermem durdu şimdi devam ediyorum inşallah
Kizarmis ekmegi bende severim kalorisi kizarmamisina gore daha az sanirim ben artik cok ekmek yiyemiyorum bu bile basari benim icin gunde yedigim ekmek 4-5 dlimi gecmiyor artik:)Çok güzel canım sadece kızarmış ekmeğe gözüm takıldı ama kahvaltıda yediğin için problem olmaz sanırım. Ben sabahları çavdar ekm., tam buğday ya da kepekli tercih ediyorum. Hem sanki daha çok doyuyorum gibi :))
Vaayy insalah zayiflayinca giyersn ne istiyosanKilo vermenin durması çok doğal. ben 45 günde 12 kilo verdim. son 15 günde 2 kilo verdim neredeyse. vucüt kendini kilitliyor. çok takmadan devam etmek lazım.
Masallah diyelim o zman o kadar kg vermisin bence senin icin bu rakam devede kulak kalms bununda ustesinden gelirsinGeçen sene kasım ayında başlamıştım diyet yapmaya yani hayatımdan aniden şekeri pilavı makarnayı hamur işini abur cuburu kestim ve sabahları yürüyerek işyerime gidiyordum akşam evde spor yapıyordum. Bol bol su içtim. Burayı hep takip ediyordum,diyet günlükleri, spor yarışmalarını, başarı öykülerini hep takip ediyordum bende gaza geliyordum. Ve kilo verince de biraz cozuttum, ipin ucunu kaçırdım. Tekrar toparlanacağım ama :) sizin yolunuz uzun ama bende burayı hemen bırakmak istemiyorum. Hedefime ulaştığımda kilo kontrolu yapmak istiyorum ..
Bence evinde varsa onlari kullanmalisin keske benim yerimde olsa da kullansam soyle ter ata ata :)mrb hosbuldum sende hosgeldin:))tsk ederim..Spor olarak uzun zamandır yapamıyorum.koşu bandıyla plates malzemelerini almistim geçen sene...öyle duruyor ..sırf eşim o kadar şey aldırdın hiçbişey yapmiyorsun demesin diye arada göstermelik bak nasıl spor yapiyorum diye yapmaya çalışıyorum.eşimde tabii tabii ebru Şallıyi geçtin sporda diye tiyee alıyor...inşallah bugünden itibaren sporada başlamak istiyorum.yaptikca onuda buraya yazıcam insallahh:)))
var canım zaten 3 tane almıştım 1 tane deri 1 tane pileli 1 tanede dar. nisan 17 güzel hedef yazmışssın. bende tam o zamanlarda planlıyordum zaten. ideal kilomu değil ama ideal fiziğimi. ve hiç bir türlüde vaz geçmeyeceğim. 2 ay oldu zaten 2 ayda 16 kilo oldu. 3 hanelilerden inmişim artık. 2 hanelilerdeyim. o etekler giyilecek.Vaayy insalah zayiflayinca giyersn ne istiyosanhatta bitane al 38 beden gozunun onunde dursun
Hoşbuldum canım seninkinide Allah bağışlasın...Tabiiki nedemek hosgeldin diyelim zaten bana da sizin gibi arkadslar gerekiyor cunku yolumuz uzun oyle 4-5 kg ile bitmiyo bizimkiburde yavrularini allah bagislasin ...
Yarın sabah limonlu su içmeye başlayacağım canım. Ekmeği şekeri 1 haftadır kestim sadece türk kahveme 1 çay kaşığı kadar şeker koyuyorum çayım hep şekersiz. Alt bölgem çok geniş üst 38/40 beden alt 42 beden sıkılaşmak için bi öneriniz var mı
Canım sen 4-5 i 3-4 e indir bence valla bak çok faydasını göreceksinKizarmis ekmegi bende severim kalorisi kizarmamisina gore daha az sanirim ben artik cok ekmek yiyemiyorum bu bile basari benim icin gunde yedigim ekmek 4-5 dlimi gecmiyor artik:)
Canım sen 4-5 i 3-4 e indir bence valla bak çok faydasını göreceksin.Kizarmis ekmegi bende severim kalorisi kizarmamisina gore daha az sanirim ben artik cok ekmek yiyemiyorum bu bile basari benim icin gunde yedigim ekmek 4-5 dlimi gecmiyor artik:)
Canım tatlandırıcı kullan. Şekeri bırak. Şeker en çok basende ve göbeğe sebep oluyor.Yarın sabah limonlu su içmeye başlayacağım canım. Ekmeği şekeri 1 haftadır kestim sadece türk kahveme 1 çay kaşığı kadar şeker koyuyorum çayım hep şekersiz. Alt bölgem çok geniş üst 38/40 beden alt 42 beden sıkılaşmak için bi öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?