2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kilo vermenin durması çok doğal. ben 45 günde 12 kilo verdim. son 15 günde 2 kilo verdim neredeyse. vucüt kendini kilitliyor. çok takmadan devam etmek lazım.

K kecigibi sen sporda çok iyisin..seni örnek almam lazim:)
canım estafurullah. bende yeni öğreniyorum çok azimliyim. mini etek sözlerim var kendime. çatlaklarım yok neredeyse :) ondan dolayı

Çok haklısın başlarken daha rahat kilo veriliyor ama zamanla vücudun yaptığın sporlara alışıyor dolayısıyla kilo vermen yavaşlıyor . Önemli olan istikrarlı olmak ve devam etmek :))

Çok güzel canım sadece kızarmış ekmeğe gözüm takıldı ama kahvaltıda yediğin için problem olmaz sanırım. Ben sabahları çavdar ekm., tam buğday ya da kepekli tercih ediyorum. Hem sanki daha çok doyuyorum gibi :))

Masallah canim ya bayagi dinamik gordum seni allah bozmasin erisin yaglar...

Insalahhedef kgna ulasirsin bence bi kadinin ne olursa olsun ideal kgsu 60 bana gore yani cunku biz kadinlarin ortalama boyu 165

Gunaydin arkadaslar

Sabah sabah hastane islerim vardi onalri hallettim iyiyim bi problem yok kendimi hafif hissediyorum sizleri de bayagi istekli goruyorum lutfen bu durumumz bozulmasin nisana kadar kilitleyin bu duruma kendizi

Kizarmis ekmegi bende severim kalorisi kizarmamisina gore daha az sanirim ben artik cok ekmek yiyemiyorum bu bile basari benim icin gunde yedigim ekmek 4-5 dlimi gecmiyor artik:)

Vaayy insalah zayiflayinca giyersn ne istiyosan hatta bitane al 38 beden gozunun onunde dursun

Masallah diyelim o zman o kadar kg vermisin bence senin icin bu rakam devede kulak kalms bununda ustesinden gelirsin

Bence evinde varsa onlari kullanmalisin keske benim yerimde olsa da kullansam soyle ter ata ata :)

Vaayy insalah zayiflayinca giyersn ne istiyosan hatta bitane al 38 beden gozunun onunde dursun
var canım zaten 3 tane almıştım 1 tane deri 1 tane pileli 1 tanede dar. nisan 17 güzel hedef yazmışssın. bende tam o zamanlarda planlıyordum zaten. ideal kilomu değil ama ideal fiziğimi. ve hiç bir türlüde vaz geçmeyeceğim. 2 ay oldu zaten 2 ayda 16 kilo oldu. 3 hanelilerden inmişim artık. 2 hanelilerdeyim. o etekler giyilecek.
2 tane pantolan attım mesela geçen hafta. olmuyo çünkü bol geliyo artık. direk attım. attım derken çope değil. yıpranmamıştı hiç. güzelce temizledim. çok güzel ütüledim. çok güzel paketledim. çevremde kilosu olan birine verdim. oda söz verdi aynı şekilde bende vereceğim diye. dün gördüm 2 kilo vermiş. abla bol geliyo diyo :)

unutmayın kızlar, biz değişirsek dünya değişir. eşlerimiz, sevgililerimiz, çocuklarımız bizle daha mutlu olur. biz mutluysak onlarda mutlu her açıdan

Tabiiki nedemek hosgeldin diyelim zaten bana da sizin gibi arkadslar gerekiyor cunku yolumuz uzun oyle 4-5 kg ile bitmiyo bizimki burde yavrularini allah bagislasin ...
Hoşbuldum canım seninkinide Allah bağışlasın...
Evet canım konuyu bi okudum tam benim gibi düşünen yaşayan hisseden birisi dedim ve aranıza katılmak istedim

Türk kahveni sade acı iç yanına bir kare bitter at ağzına çok güzel oluyor.

Kizarmis ekmegi bende severim kalorisi kizarmamisina gore daha az sanirim ben artik cok ekmek yiyemiyorum bu bile basari benim icin gunde yedigim ekmek 4-5 dlimi gecmiyor artik:)
Canım sen 4-5 i 3-4 e indir bence valla bak çok faydasını göreceksin

Kızlar faydasını gördüğüm için paylaşmak istiyorum fit365 diye bir program var ücretsiz indirebilir misiniz bunu

Kızlar kilo vermemizin durmaması için 3-5 günde bir kalori miktarmızı arttırmamız gerekiyor. O zaman vücut fazla yiyecek geldiği için çalışmaya başlıyor aksi taktirde ya yakımı duruyor

Canım tatlandırıcı kullan. Şekeri bırak. Şeker en çok basende ve göbeğe sebep oluyor.

sıkılaşmak istiyorsan evde step tahtası gibi bir ey bul yerden 20 santim yukarıya zıpla sürekli.
ilk gün 50 kere zıpla aralıklarla. sorun olmazsa 5-6 saat sonra bi 50 daha zıpla.
ikinci gün 55 kere yap aynısını.
3. gün set haline çevir 30 kere zıpla dinlen 2-3 dakika.
30 kere zıpla dinlen gene, sonra 35 zıpla bırak.

ve yürü bolca. seri şekilde yürümelisin. alt bedeni bu şekilde inanılmaz toparlarsın 3-4 ay sonra altta 38 olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…