Aaaa neyaptın canım sen böyle.ayyyy bennnn çoookkk kötüyüüümmmmben tartımın resmini falan çekip atamammmmm
1 haftada bu kadar kiloyu nasıl alırım. kendimi devv gibi hissediyorumm.
veeeee üstüne kocaman 1 ekmek yedim. ne bulduysam yedim kahroldumm
Geçen hafta: 82.9
Bu hafta85.3
Teşekkürler canımTebrikler
Aaaa neyaptın canım sen böyle.
Kendine zarar veriyorsun 1ekmek çok fazla yaaa bunu kendine yapma hemen toparlanmaya bak Yoksa bu rakam 90 olur şimdi aynı kilodayız hadi rakip olalım haftaya bakalım kim daha çok verecek olurmu
Tebrikler canımgunaydin kizlar... gecen hafta kilom.67.4 guncel kilom.66.9;aradaki fark..-500gr... Eki Görüntüle 1916841
Harikasın canım TebriklerGeçen hafta:87
Bu hafta:85
Tebrikler canımYaş34
Başlangıç:83.5
Güncel kilo:81
Fark:2.5
Fotoğraf dosya boyutu nedeniyle işlenilememektedir diye hata verdi.beceremedim.yardımcı olursanız tekrar denerim
Kilon az olduğu için bana göre büyük bir rakam Tebrikler canımGeçen hafta 65.0
Bu hafta 64.4
Fark _600gr
Canim hemen toparlaaniyorsun ekmek bizim en büyük zaafimiz şu an mutlu musun yedikten sonra . Cevapin hayirsa bidaha yapmayalım lütfenayyyy bennnn çoookkk kötüyüüümmmmben tartımın resmini falan çekip atamammmmm
Bu hafta85.3
Kuzum maşallah sanagunaydin kizlar... gecen hafta kilom.67.4 guncel kilom.66.9;aradaki fark..-500gr... Eki Görüntüle 1916841
Kuzum artidaydim zaten bu hafta yediğim naneler bugün beni tirmaladitevafuk55 ne yaptin canim ben seni 66.5 bekliyordum..olmadi rakibem cok uzuldum vallaha (bu hafta daha cok dikkat edelim olurmu ikimizde
Ah canım yaa gerçekten çok almissin 2.400gr hemen toparlan aldım diye salma sakın bir ekmek te çok canım ya sanırım sinirden yedin .yapabilirsin güven kendine bu hafta aldiginn yarısını vermelisin en azayyyy bennnn çoookkk kötüyüüümmmmben tartımın resmini falan çekip atamammmmm
Bu hafta85.3
Gayet iyi canımgunaydin kizlar... gecen hafta kilom.67.4 guncel kilom.66.9;aradaki fark..-500gr... Eki Görüntüle 1916841
Teşekkürler canım bu hafta daha dikkatli olmalıyım 63leri gormeliyimHarikasın canım Tebrikler
Tebrikler canımresmin boyutları ile oynayinca oluyor canım.
Kilon az olduğu için bana göre büyük bir rakam Tebrikler canım
Canim hemen toparlaaniyorsun ekmek bizim en büyük zaafimiz şu an mutlu musun yedikten sonra . Cevapin hayirsa bidaha yapmayalım lütfen
Kuzum maşallah sanaaramızda kocaman bir buçuk kilo var artık
Harikasin mislisseKizlar gunaydin kusura bakmayin gece yine prenses uytmadi yeni kalktim mesljlara sonra bakacagim bi kendime geleyim olur mu?
Gecen hafta :83.3
Bu hafta :82.1
Fark:-1.200 gr
Eki Görüntüle 1916874
Harikasın rakibem olacak olacak bu sefer olacak canımKizlar gunaydin kusura bakmayin gece yine prenses uytmadi yeni kalktim mesljlara sonra bakacagim bi kendime geleyim olur mu?
Gecen hafta :83.3
Bu hafta :82.1
Fark:-1.200 gr
Eki Görüntüle 1916874
Geçen hafta 65.0
Bu hafta 64.4
Fark _600gr
Günaydın fistiklar
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 67.5
Bu hafta: 67.9
Fark +400 gr
Eki Görüntüle 1916802
Aaa merak la bekliyorum komsun filan yok mu tartil gel kiz
ayyyy bennnn çoookkk kötüyüüümmmmben tartımın resmini falan çekip atamammmmm
Bu hafta85.3
Canim sen ne is yapıyorsun dünde soracaktım unuttum
Vayyy maşallah HarikasınTebrikler canım
Geçen hafta:87
Bu hafta:85
Günaydın fistiklar
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 67.5
Bu hafta: 67.9
Fark +400 gr
Eki Görüntüle 1916802
Süper canımmm şuana kadar 1 kişi kilo almış sanırım diğerleri hep ekside süperrrYaş34
Başlangıç:83.5
Güncel kilo:81
Fark:2.5
Fotoğraf dosya boyutu nedeniyle işlenilememektedir diye hata verdi.beceremedim.yardımcı olursanız tekrar denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?