2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Aaaa neyaptın canım sen böyle.
Kendine zarar veriyorsun 1ekmek çok fazla yaaa bunu kendine yapma hemen toparlanmaya bak Yoksa bu rakam 90 olur şimdi aynı kilodayız hadi rakip olalım haftaya bakalım kim daha çok verecek olurmu

Geçen hafta:87
Bu hafta:85
Harikasın canım Tebrikler
Yaş34
Başlangıç:83.5
Güncel kilo:81
Fark:2.5
Fotoğraf dosya boyutu nedeniyle işlenilememektedir diye hata verdi.beceremedim.yardımcı olursanız tekrar denerim
Tebrikler canım resmin boyutları ile oynayinca oluyor canım.
Geçen hafta 65.0
Bu hafta 64.4
Fark _600gr
Kilon az olduğu için bana göre büyük bir rakam Tebrikler canım
Canim hemen toparlaaniyorsun ekmek bizim en büyük zaafimiz şu an mutlu musun yedikten sonra . Cevapin hayirsa bidaha yapmayalım lütfen
gunaydin kizlar... gecen hafta kilom.67.4 guncel kilom.66.9;aradaki fark..-500gr... Eki Görüntüle 1916841
Kuzum maşallah sana aramızda kocaman bir buçuk kilo var artık

Ah canım yaa gerçekten çok almissin 2.400gr hemen toparlan aldım diye salma sakın bir ekmek te çok canım ya sanırım sinirden yedin .yapabilirsin güven kendine bu hafta aldiginn yarısını vermelisin en az

Teşekkürler canım bu hafta daha dikkatli olmalıyım 63leri gormeliyim

Geçen hafta 65.0
Bu hafta 64.4
Fark _600gr

Günaydın fistiklar
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 67.5
Bu hafta: 67.9
Fark +400 gr
Eki Görüntüle 1916802

İkinizde cezalısınız bu hafta yemek yok size aç kalın :)

Aaa merak la bekliyorum komsun filan yok mu tartil gel kiz

Canım ben İstanbul'luyum Maraş'ta kimsem yok. Kültürleri insanlıkları çok farklı olduğu içinde kimseyle komşuluk etmiyorum
Yanlış anlaşılmasın kendimi büyük gördüğümden değil. Çok tuhaf insanlar.

Canım çok üzüldüm çok kötü olmuş sende üstüne bal kaymak sürmüşsün hemen kendine gel topla kendini.

@naz5403 @selin_01 @tuana31 Mislisse @Hayalmavi sizleri de ayrıca tebrik ederim süpersiniz.

Bakalım benim ne çıkacak kusuruma bakmayın nolur geç vereceğim için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…