2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

tevafuk55 hiç canını sıkma gerçekten cok zayif gozukuyorsun..ince kemiklisin sanırım buda seni narin ,kibar ve olduğundan çok çok zayıf gösteriyor..sanslisin gercekten..Bugün yediklerini hiç kafana takma bence simdi sen bilgisayarını açıp yıne sporunu yapıp atarsın hepsini üstünden..ben sana güveniyorum..

Afiyet olsun can menu guzel spor da yapilmis supersin

Katiliyorum sana

Evet canım ince kemikliyim parmaklar kollar incecik :) dün bir yüzüğüm parmagimdan düştü kayboldu oğlum uyumadi ve sabah 6 20 de kalkıyorum sabahciyim canim ama yarın karar verdim spora başlıyorum inşallah

Menun iyi canm spor da oyle afiyet olsun :) bende disciye gittim bugun kaplama ve bi dolgu yapilcak banada ;(

Ben kalkiyimda sporumu yapıyım..oturmakla olmuyor...karpuzda yata yata buyurmus...off ne zor kadın olmak...hep güzel,zayıf,olmaya çalışmak,,erkek olcaktik şimdi ye yiyebildigin kadar...göbek olsada erkeksin yaa hiçbişey olmaz biz erkegiz,gobeksiz erkekmi olurmus..iyimiş valla..neyse 50 dk sonra gorusurukkkk..bekle beni Leslie ben gelerumm

Menu iyi diyelim ama spor da eklesen daha iyi olucak sanki 100 ip falan yeterli gibi gelmiyo bana en azindan kacirdign gun 3 mil falan yurusen iyi olacak ne dersin iyi olmaz mi sence ?cunku boyle bile en azindan dengedesin yoksa arti biseyler yapmazsan eksiye dusemezsin gibi ;(

Menu iyi afiyet olsun spor da oyle

Benim menu de soyle

Sabah 10: 1 pors sahan yum.kk peynir 1 dlm ekmek cay

Ara 15 : 1 avuc leblebi yarim elma

Aksam 18:3 adet icli kofte bi kase merc.corba

21.00 elma havuc yarim port.

Yatmadan 5 i bi yerde

Spor yapmadim belki yaparim belki yapamam cok uykum var cunki ;(

Evet bu hafta 4gun kaçamak yaptım cook haklisin hem sen de rakibim sayılırsın yarisicaz basaricaz söz

Tamam canım netten bakicam yarın

Afiyet olsun yarın eminim tartı yüzünü guldurucek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…