Neyse bakalim bugun senn gunundu salivermedigin muddetce iyisinAh selin ah selin vur beni vur benitartı öncesi günün öğretmenler günü olmasi hiç iyi olmadi
KesinlikleOy canım teşekkür ederim :) bugün yogunluktan yazmayı unuttum hoş geldin canım. yazdıklarını okudum tabi 60 kiloyu yakın zamanda görmüşsun o yüzden kiloların gidecegini düşünüyorum. abur cuburlara veda demek kilolara veda demek
Afiyet olsun can menu guzel spor da yapilmis supersinKahvaltı
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 zeytin
1 parça peynir
1 tatlı kaşığı kadar pekmez
Ara
4 tane Yulaflı bisküvi
Öğlen
1 kepçe çorba
1 kepçe salata
2 kaşık mantı
3 kare bitter
Ara
2 kuru kayısı
Akşam
Lahana çorbası (iki tabak yedim o yüzden pırasayı yarına bıraktım)
Katiliyorum sanatevafuk55 hiç canını sıkma gerçekten cok zayif gozukuyorsun..ince kemiklisin sanırım buda seni narin ,kibar ve olduğundan çok çok zayıf gösteriyor..sanslisin gercekten..Bugün yediklerini hiç kafana takma bence simdi sen bilgisayarını açıp yıne sporunu yapıp atarsın hepsini üstünden..ben sana güveniyorum..
Evet canım ince kemikliyim parmaklar kollar incecik :) dün bir yüzüğüm parmagimdan düştü kayboldutevafuk55 hiç canını sıkma gerçekten cok zayif gozukuyorsun..ince kemiklisin sanırım buda seni narin ,kibar ve olduğundan çok çok zayıf gösteriyor..sanslisin gercekten..Bugün yediklerini hiç kafana takma bence simdi sen bilgisayarını açıp yıne sporunu yapıp atarsın hepsini üstünden..ben sana güveniyorum..
Menun iyi canm spor da oyle afiyet olsun :) bende disciye gittim bugun kaplama ve bi dolgu yapilcak banada ;(Benim menucukte şöyle güzeller...
sabah kahvaltısı...
1 çay bar.ballı çay
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
10 adet yeşil siyah zeytin
sonra dışarı çıktım çocuğu okula bıraktım.ordanda diş doktoruna gittim..gitmez olaydım...neyse baya bi dişçi yolu bize gozüküyor...neyse dışarda olduğum icin genelde dışarda yiyorum mecburen...
ne yesem ne yesem derken aaaa tantuniii gördüm..
ikindi vaktide onu yedim 1 bardak ayranla...
şimdide bitki çayı...Badem,fındık,ceviz,kayısı,incir,ikişer adet olarak yiyorum...
su 1,5 litre şimdilik...Sporda bunlari yiyince 5 mil Leslie yapıcam...
Hadi ya altinmiydi peki insllah bulursun ya :)Evet canım ince kemikliyim parmaklar kollar incecik :) dün bir yüzüğüm parmagimdan düştü kaybolduoğlum uyumadi ve sabah 6 20 de kalkıyorum sabahciyim canim ama yarın karar verdim spora başlıyorum inşallah
Menu iyi diyelim ama spor da eklesen daha iyi olucak sanki 100 ip falan yeterli gibi gelmiyo bana en azindan kacirdign gun 3 mil falan yurusen iyi olacak ne dersin iyi olmaz mi sence ?cunku boyle bile en azindan dengedesin yoksa arti biseyler yapmazsan eksiye dusemezsin gibi ;(Kızlar iyi akşamlar bugün planladığı m gibi gitmedi 4arkadastik çeşit çok herkes ikişer üçer yerken bende birer dilim yedimama dedim ya çeşit çoktu spor da yapamadim keyfi m yok gücüm yok suda icemedim fazla
Kahvaltim
1haslamis yumurta
Peynir zeytin roka
Şekersiz çay
Gerisini yazmak istemiyorum
Altın değildi canım yeşil taşlı sevdiğim bir yuzuktu sağlık olsun :)Hadi ya altinmiydi peki insllah bulursun ya :)
Menu iyi afiyet olsun spor da oyleEvett aslında bende foto atmak istemiyordum ama yazmak zor geliyo diye foto atıyordum.tevafuk55 sağolsun beni dürtünce dedim yazayım olmuyo böyle
Sabah 2 bardak limonlu su ( toplam 2 lt )
1 fincan beşi bi yerde çayı
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
5 Siyah zeytin
10 Yeşil zeytin
1 dilim Süzme peynir
2 ince dilim Salam
1 Domates
1 Haşlanmış yumurta
1 Fincan Çay tek şeker
Öğlen yemeği
1 kase tavuk suyuna yayla çorbası
Yarım porsiyon Eti lifalif yulaf
Yarım porsiyon Eti form light müsli
Yarım bardak yarım yağlı süt
Öğlen atıştırması
Yarım paket Eti form kepekli bisküvi
1 bardak yarım şekerli çay
1 adet kivi
Akşam yemeği
3/4 kıymalı pide
1 bardak ayran
Akşam atıştırması
1 fincan beşi bi yerde çayı
1 fincan çay şekersiz
1 fincan kahve şekersiz
1 kare Eti %70 bitter
100 mekik çektim ikindi vakti. Yatmadan bi 100 mekik ve Leslie 3mil çalışıcam inşallah bi aksilik çıkmazsa:)
Amin allah yinede baska dert vermesin yinede bulman dilegi ile...Altın değildi canım yeşil taşlı sevdiğim bir yuzuktu sağlık olsun :)
Çektim çektim25 tane de mekik çek bakalım :)))
Evet bu hafta 4gun kaçamak yaptım cook haklisin hem sen de rakibim sayılırsınY yagmur7968 Y yagmur7968 bak dikkat ediyorum..biraz fazla yiyorsun...bence biraz daha dikkat etmelisin canım bak bir yola girdik hep beraber basarmaliyiz...hadi cuma gününden itibaren daha özenli yiyip iç spor yap olurmu..takipteyim seni
Tamam canım netten bakicam yarınMenu iyi diyelim ama spor da eklesen daha iyi olucak sanki 100 ip falan yeterli gibi gelmiyo bana en azindan kacirdign gun 3 mil falan yurusen iyi olacak ne dersin iyi olmaz mi sence ?cunku boyle bile en azindan dengedesin yoksa arti biseyler yapmazsan eksiye dusemezsin gibi ;(
Afiyet olsun yarın eminim tartı yüzünü guldurucek canımBenim menu de soyle
Sabah 10: 1 pors sahan yum.kk peynir 1 dlm ekmek cay
Ara 15 : 1 avuc leblebi yarim elma
Aksam 18:3 adet icli kofte bi kase merc.corba
21.00 elma havuc yarim port.
Yatmadan 5 i bi yerde
Spor yapmadim belki yaparim belki yapamam cok uykum var cunki ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?