2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

kızlarda bende 12.30 da çıktım tam bir buçuk saat dışarıda çok tempolu olmasada ağlıya ağlıya yürüdüm. sabah yediğim 1 ekmeği bari eriteyim dedim. gelince yarımlık su içtim. ahhh beennnn ahhh. halbuki diyet spor yapınca nede güzel hızlıca kilo verebiliyorum. bu ara çok saçmaladım yaaa

Ayrıca sizide çokkk tebrik ediyorum. maşallah çok azimlisiniz. kıskanmıyorda değilim. nerde benim eski azimli halim inşallah haftaya bende buraya gülücüklerle dolu bi resim atarım

selam kızlarrrr vakit bulamadım anca biraz bulabildim.
öncelikle kilomu söylemek istiyorum. aşırı mutluyum. 113 kilo başlamıştım tam 2 ay önce. 22.09.2016'da.
Sabah kıyafetsiz olarak tartıldım. geçen hafta 97'idim. çok spor yaptım, çok dengeli beslendim. çok su içtim. kısaca bu hafta çok uğraştım. sanırım tamamen emeğimin karşılığını aldım. sizlere çok teşekkür ediyorum. önerilerinizle, fikirlerinizle en çokta birşeyler okumaya girdiğimde "sen yaparsın" demeniz sayesinde motive oldum.
22.09.2016 : 113 kilo
18.11.2016: 97 kilo
ve bugün,
25.11.2016: 94.900 kilo ve gram

Kendime sözüm vardı. 89'un altına düştüğüm gün pahalıda olsa ayakkabı alacaktım.
Vazgeçtim. Süreyi uzatıcam ama 80'in altına düştüğümde topuklu süet alacağım.

menu
sabah: 1,5 çavdarlı tost, 1 salatalık, 4-5 yeşil zeytin. (normalde 1 yerimde dün akşam doymamıştım)
9.30 gibi 1 adet mandalina ve öncesinde yeşil çay
10.00: çay ve salatalık
13.00: 3 yemek kaşığı etli-nohutlu-biberli bulgur pilavı, 2 dilim rulo köfte (içi yumurtalı)
16.00: yeşil çay içerim.
17.30: 1 dilim rulo köfte yiyeceğim.
19.30 gibi de sporâ gideceğim.

hepiniz umarım morallisinizdir ve bol kalori atmışsınızdır bu hafta :)

Teşekkürler canım

Süpersin canımmm 2 kilo çok iyi vallaha :)) k
Kilomuz çok olduğu için sanırım böyle çok gidiyor ama yola aynen devam birde adet olsam artık test yaptım salı negatif çıktı bugünde alıp yapacam inşallah yine negatif çıkar allahım isteyenlere versin dua edin bana kızlar

Kendine bunu yapma önce bi kendine güven sakin ol önce kafanda bitir bu işi az yemeyi öğrenmediğmiz sürece bu kısır döngü hep olur

Oooo gerçekten tebrikler

bende maraş-elbistanlıyım. ama doğma büyüme istanbulluyum. ve evet çok çok garip insan dolu. bazen insan bile diyemiyorum..

Kız yanlsmi gördün ben eksideyim niye cezaliyim

Harikasin tebrikler

Kizlar gunaydin kusura bakmayin gece yine prenses uytmadi yeni kalktim mesljlara sonra bakacagim bi kendime geleyim olur mu?

Gecen hafta :83.3
Bu hafta :82.1
Fark:-1.200 gr

Eki Görüntüle 1916874
Maşallah kuzum sana Harikasın
Harikasın canım maşallah sana iki ayda nerdeyse 20 kilo vermissin daim olsun canım Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…