- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Geçen hafta 65.0
Bu hafta 64.4
Fark _600gr
Harikasin rakibem beni geride birsktin
elimden geleni yapıcamm bu hafta senıde gecebilirim ona göre500 gram fazla vermişim canım sende haftaya fazla verirsin arayı kapatırsın :)
Teşekkürler canımİkinizde cezalısınız bu hafta yemek yok size aç kalın :)
Canım ben İstanbul'luyum Maraş'ta kimsem yok. Kültürleri insanlıkları çok farklı olduğu içinde kimseyle komşuluk etmiyorum
Yanlış anlaşılmasın kendimi büyük gördüğümden değil. Çok tuhaf insanlar.
Canım çok üzüldüm çok kötü olmuş sende üstüne bal kaymak sürmüşsünhemen kendine gel topla kendini.
@naz5403 @selin_01 @tuana31Mislisse @Hayalmavi sizleri de ayrıca tebrik ederim süpersiniz.
Bakalım benim ne çıkacakkusuruma bakmayın nolur geç vereceğim için.
Kilomuz çok olduğu için sanırım böyle çok gidiyor ama yola aynen devam birde adet olsam artık test yaptım salı negatif çıktı bugünde alıp yapacam inşallah yine negatif çıkar allahım isteyenlere versin dua edin bana kızlarSüpersin canımmm 2 kilo çok iyi vallaha :)) k
Kendine bunu yapma önce bi kendine güven sakin ol önce kafanda bitir bu işi az yemeyi öğrenmediğmiz sürece bu kısır döngü hep olurkızlarda bende 12.30 da çıktım tam bir buçuk saat dışarıda çok tempolu olmasada ağlıya ağlıya yürüdüm. sabah yediğim 1 ekmeği bari eriteyim dedim. gelince yarımlık su içtim. ahhh beennnn ahhh. halbuki diyet spor yapınca nede güzel hızlıca kilo verebiliyorum. bu ara çok saçmaladım yaaa
Ayrıca sizide çokkk tebrik ediyorum. maşallah çok azimlisiniz. kıskanmıyorda değilim. nerde benim eski azimli halim inşallah haftaya bende buraya gülücüklerle dolu bi resim atarım
Oooo gerçekten tebriklerselam kızlarrrr vakit bulamadım anca biraz bulabildim.
öncelikle kilomu söylemek istiyorum. aşırı mutluyum. 113 kilo başlamıştım tam 2 ay önce. 22.09.2016'da.
Sabah kıyafetsiz olarak tartıldım. geçen hafta 97'idim. çok spor yaptım, çok dengeli beslendim. çok su içtim. kısaca bu hafta çok uğraştım. sanırım tamamen emeğimin karşılığını aldım. sizlere çok teşekkür ediyorum. önerilerinizle, fikirlerinizle en çokta birşeyler okumaya girdiğimde "sen yaparsın" demeniz sayesinde motive oldum.
22.09.2016 : 113 kilo
18.11.2016: 97 kilo
ve bugün,
25.11.2016: 94.900 kilo ve gram
Kendime sözüm vardı. 89'un altına düştüğüm gün pahalıda olsa ayakkabı alacaktım.
Vazgeçtim. Süreyi uzatıcam ama 80'in altına düştüğümde topuklu süet alacağım.
menu
sabah: 1,5 çavdarlı tost, 1 salatalık, 4-5 yeşil zeytin. (normalde 1 yerimde dün akşam doymamıştım)
9.30 gibi 1 adet mandalina ve öncesinde yeşil çay
10.00: çay ve salatalık
13.00: 3 yemek kaşığı etli-nohutlu-biberli bulgur pilavı, 2 dilim rulo köfte (içi yumurtalı)
16.00: yeşil çay içerim.
17.30: 1 dilim rulo köfte yiyeceğim.
19.30 gibi de sporâ gideceğim.
hepiniz umarım morallisinizdir ve bol kalori atmışsınızdır bu hafta :)
İkinizde cezalısınız bu hafta yemek yok size aç kalın :)
Canım ben İstanbul'luyum Maraş'ta kimsem yok. Kültürleri insanlıkları çok farklı olduğu içinde kimseyle komşuluk etmiyorum
Ciddimisin senn :) Elbistanlıların neden maaşı kabul etmeyip direk Elbistanlıyız dediklerini şimdi anlıyorumbende maraş-elbistanlıyım. ama doğma büyüme istanbulluyum. ve evet çok çok garip insan dolu. bazen insan bile diyemiyorum..
Kız yanlsmi gördün ben eksideyim niye cezaliyimİkinizde cezalısınız bu hafta yemek yok size aç kalın :)
Canım çok üzüldüm çok kötü olmuş sende üstüne bal kaymak sürmüşsünhemen kendine gel topla kendini.
@naz5403 @selin_01 @tuana31Mislisse @Hayalmavi sizleri de ayrıca tebrik ederim süpersiniz.
Bakalım benim ne çıkacakkusuruma bakmayın nolur geç vereceğim için.
Harikasin tebriklerselam kızlarrrr vakit bulamadım anca biraz bulabildim.
öncelikle kilomu söylemek istiyorum. aşırı mutluyum. 113 kilo başlamıştım tam 2 ay önce. 22.09.2016'da.
Sabah kıyafetsiz olarak tartıldım. geçen hafta 97'idim. çok spor yaptım, çok dengeli beslendim. çok su içtim. kısaca bu hafta çok uğraştım. sanırım tamamen emeğimin karşılığını aldım. sizlere çok teşekkür ediyorum. önerilerinizle, fikirlerinizle en çokta birşeyler okumaya girdiğimde "sen yaparsın" demeniz sayesinde motive oldum.
ve bugün,
Kendime sözüm vardı. 89'un altına düştüğüm gün pahalıda olsa ayakkabı alacaktım.
menu
sabah: 1,5 çavdarlı tost, 1 salatalık, 4-5 yeşil zeytin. (normalde 1 yerimde dün akşam doymamıştım)
13.00: 3 yemek kaşığı etli-nohutlu-biberli bulgur pilavı, 2 dilim rulo köfte (içi yumurtalı)
üzülme canım bu hafta daha sıkı oluruz, dikkat ederiz herseye ,olur yani pes etmek yok...Kuzum artidaydim zaten bu hafta yediğim naneler bugün beni tirmaladi
Asla canım pes etmiyorum hatta bugün kacamaksiz güzel bir gün geçiriyorumüzülme canım bu hafta daha sıkı oluruz, dikkat ederiz herseye ,olur yani pes etmek yok...
Maşallah kuzum sana HarikasınKizlar gunaydin kusura bakmayin gece yine prenses uytmadi yeni kalktim mesljlara sonra bakacagim bi kendime geleyim olur mu?
Gecen hafta :83.3
Bu hafta :82.1
Fark:-1.200 gr
Eki Görüntüle 1916874
Harikasın canım maşallah sana iki ayda nerdeyse 20 kilo vermissinselam kızlarrrr vakit bulamadım anca biraz bulabildim.
ve bugün,
menu
Çok az olmuş kabul etmiyomKız yanlsmi gördün ben eksideyim niye cezaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?