10 çok sık değil
tabii var canım ya olmazmi...hergün sebze yemiyorum.haftada birde olsa fastfood yiyebiliyorum.2 ltsu hergün icemiyorum.sporda hergün olmasi gerektiği kadar yapamiyorum..onun dışında uyabiliyorum...Bu hafta ama kesin 66 danda kurtulacam rakibeeemmm..haberin olsun..
tabii var canım ya olmazmi...hergün sebze yemiyorum.haftada birde olsa fastfood yiyebiliyorum.2 ltsu hergün icemiyorum.sporda hergün olmasi gerektiği kadar yapamiyorum..onun dışında uyabiliyorum...Bu hafta ama kesin 66 danda kurtulacam rakibeeemmm..haberin olsun..
10 çok sık değil
Bende de spor eksik kas çalışması eksik ama yürüyüş ortalama 5000 adım oluyor. Suyu kesinlikle 2 litreden az içmiyorum bu konuda fazla hassasim. Annemgile bile hazır suyumu alıp giderim :) sebze yiyorum her gün ya yemek olarak ya da salata olarak. Öyle yanitabii var canım ya olmazmi...hergün sebze yemiyorum.haftada birde olsa fastfood yiyebiliyorum.2 ltsu hergün icemiyorum.sporda hergün olmasi gerektiği kadar yapamiyorum..onun dışında uyabiliyorum...Bu hafta ama kesin 66 danda kurtulacam rakibeeemmm..haberin olsun..
Bende şimdi uyuttum bakalım ne kadar uyuyacak
Hem de nasıl canım 3cocukla iş bitmiyor gerçi iki oğlumun yaşı büyük ama erkek nede olsa hep hizmet et sabah kahvaltısı ni topla oturmadan arş atıştırmalar öğle yemeği hepsi farklı şeyler severEv hanımları da yatmıyor ki benim ki de sorutabiki çalışıyorsun
Hem de nasıl canım 3cocukla iş bitmiyor gerçi iki oğlumun yaşı büyük ama erkek nede olsa hep hizmet et sabah kahvaltısı ni topla oturmadan arş atıştırmalar öğle yemeği hepsi farklı şeyler severEv hanımları da yatmıyor ki benim ki de sorutabiki çalışıyorsun
Küçük kız mi erkek mi canım yaşı kaç. Oyy sağlıklı olsunlar da varsın biz de yorulalimHem de nasıl canım 3cocukla iş bitmiyor gerçi iki oğlumun yaşı büyük ama erkek nede olsa hep hizmet et sabah kahvaltısı ni topla oturmadan arş atıştırmalar öğle yemeği hepsi farklı şeyler severkucuk bambaşka bisey zaten hep ilgi bekliyor hiç oturmuyor hiperaktif mıdır anlamadım
Erkek canım 2,5yasinda cook tatlı evimizin neşesi 14yil sonra sürpriz olduKüçük kız mi erkek mi canım yaşı kaç. Oyy sağlıklı olsunlar da varsın biz de yorulalim
Ooo üç erkek maşallah canım. O yaşlarda çok tatlı oluyorlar peltek peltek konuşmaları yerim onları :) 14 yıl sonra vay ne güzelErkek canım 2,5yasinda cook tatlı evimizin neşesi 14yil sonra sürpriz oldu
Acaba nedir nedirKızlar ilk defa 300 kalori yaktıran spor yaptım 10dklik cok etkili . tatlı yiyip kilo verdiğim günler emziriyorfum bu tatlılar yağ olarak dönebilir su an
Bende spor ve her öğünde sebze eksik.önümüzdeki hafta sporada başlıcam
Allah bağışlasın maşallah.Erkek canım 2,5yasinda cook tatlı evimizin neşesi 14yil sonra sürpriz oldu
ahh canim benim kap gel bebeği bana ...benim keretalarla oynasın..bizde spor yapariz...uyku saatlerinin bi düzeni varmı..yoksa düzene koymalisin..günde iki kere uyutuyorsan bir kerede düşür mesela..ogleden sonra daha uzun uyuyabilir.uyumadan önce karnını iyi doyurmak lazım yoksa gene acikip uyanabilir..ne kadarlık bebisin unuttum suan..uyumadan önce yoğurt,sütlü irmikli muhallebi çok iyi doyurucu ve uyumasini sağlar..üzülme büyürler canım..inan ben hâlâ ne yedigimden,ne ictigimden,ne uyudugumdan,nede gezdigimden anlıyorum...bekarlık sultanlikmis gerçekten
Çok güzel.bende leslie ye başlıcam.Kızlar şükür uyudu 2 mil üstüne 50 mekik. Ölüyorum.
allah bagislasin canım benim ufaklıkla aynı yaşları mart doğumlu bizimkisi ...seninki hangi ay doğumlu..Erkek canım 2,5yasinda cook tatlı evimizin neşesi 14yil sonra sürpriz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?