2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Eki Görüntüle 1917250
Yapmadigimiz var mı hadi bi değerlendirme
tabii var canım ya olmazmi...hergün sebze yemiyorum.haftada birde olsa fastfood yiyebiliyorum.2 ltsu hergün icemiyorum.sporda hergün olmasi gerektiği kadar yapamiyorum..onun dışında uyabiliyorum...Bu hafta ama kesin 66 danda kurtulacam rakibeeemmm..haberin olsun..

Kızlaaaaaarrr herif müşterisine gitti oğlan uyudu bende makarna mantımı yiyorum üstüneee 2mil :)

Evet haklısın unuttum onu sebze her gün yok protein yine aynı. Su 2 litreyi geçiyor bazen.

Son düzenleme:
10 çok sık değil

Bende de spor eksik kas çalışması eksik ama yürüyüş ortalama 5000 adım oluyor. Suyu kesinlikle 2 litreden az içmiyorum bu konuda fazla hassasim. Annemgile bile hazır suyumu alıp giderim :) sebze yiyorum her gün ya yemek olarak ya da salata olarak. Öyle yani

Ev hanımları da yatmıyor ki benim ki de soru tabiki çalışıyorsun
Hem de nasıl canım 3cocukla iş bitmiyor gerçi iki oğlumun yaşı büyük ama erkek nede olsa hep hizmet et sabah kahvaltısı ni topla oturmadan arş atıştırmalar öğle yemeği hepsi farklı şeyler sever kucuk bambaşka bisey zaten hep ilgi bekliyor hiç oturmuyor hiperaktif mıdır anlamadım

Ev hanımları da yatmıyor ki benim ki de soru tabiki çalışıyorsun
Hem de nasıl canım 3cocukla iş bitmiyor gerçi iki oğlumun yaşı büyük ama erkek nede olsa hep hizmet et sabah kahvaltısı ni topla oturmadan arş atıştırmalar öğle yemeği hepsi farklı şeyler sever kucuk bambaşka bisey zaten hep ilgi bekliyor hiç oturmuyor hiperaktif mıdır anlamadım

Küçük kız mi erkek mi canım yaşı kaç. Oyy sağlıklı olsunlar da varsın biz de yorulalim

Ağlamak istiyorum yaaaaaaaa selin_01 ya benim oğlan niye uyanıyo ya 1 saat olmadan deliriceemmmm
ahh canim benim kap gel bebeği bana ...benim keretalarla oynasın..bizde spor yapariz...uyku saatlerinin bi düzeni varmı..yoksa düzene koymalisin..günde iki kere uyutuyorsan bir kerede düşür mesela..ogleden sonra daha uzun uyuyabilir.uyumadan önce karnını iyi doyurmak lazım yoksa gene acikip uyanabilir..ne kadarlık bebisin unuttum suan..uyumadan önce yoğurt,sütlü irmikli muhallebi çok iyi doyurucu ve uyumasini sağlar..üzülme büyürler canım..inan ben hâlâ ne yedigimden,ne ictigimden,ne uyudugumdan,nede gezdigimden anlıyorum...bekarlık sultanlikmis gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…