Masallah kiz sana helal tebrik ederimHehehe tartıldıımmm
Geçen hafta 58
Bu hafta 57 alkışşşşşş
Eveettt Benin tabikiiii
Benm bahsettigim video degil mi? bi tane kiz var 4 hareket yapiyor arkada metal muzikleİnternet ten buldum 4dkkda 300kalori diyor ama 3kez tekrarlayıniyor 10dkkayi buluyor
Tekne kazintisi yani annesiErkek canım 2,5yasinda cook tatlı evimizin neşesi 14yil sonra sürpriz oldu
Cok iyisin canim masallahKızlar ilk defa 300 kalori yaktıran spor yaptım 10dklik cok etkili . tatlı yiyip kilo verdiğim günler emziriyorfum bu tatlılar yağ olarak dönebilir su an
Kesinlikle katiliyorum bekarligin sultanlik olduguna istedigin saate yat kalk gez dolas ohhh...ahh canim benim kap gel bebeği bana ...benim keretalarla oynasın..bizde spor yapariz...uyku saatlerinin bi düzeni varmı..yoksa düzene koymalisin..günde iki kere uyutuyorsan bir kerede düşür mesela..ogleden sonra daha uzun uyuyabilir.uyumadan önce karnını iyi doyurmak lazım yoksa gene acikip uyanabilir..ne kadarlık bebisin unuttum suan..uyumadan önce yoğurt,sütlü irmikli muhallebi çok iyi doyurucu ve uyumasini sağlar..üzülme büyürler canım..inan ben hâlâ ne yedigimden,ne ictigimden,ne uyudugumdan,nede gezdigimden anlıyorum...bekarlık sultanlikmis gerçekten
Cok sinjr bi durum dimi ;(
Afiyet olsun spor da yapinca oh misslm benim menu
sabah..Kıymalı yumurta (çocuklara yaptım aslında bende yedim tabii )
10 zeytin
salatalık
peynir
ballı çay
bir dilim ekmek
ara öğün ..bir adet kivi
saat 3 gibi..sade makarna taam bir tabakkk
salata ve ayran...
ara öğün üçer adet ceviz,badem,fındık
akşam yemeği yemicem...
su 2 lt yi hâlâ icmeye devam ediyorum.
Spor birazdan yapicigimm...
tesekkur ederim canım benimAfiyet olsun spor da yapinca oh mis
Tatliyimi firinda isiticn anlmamdimBüyük bir zevkle canımsize söylemedim demi mislisse bilir beni tatlısı yasayamammm 75ten 65e dustum hergun de bir iki dilim tatlı yedim sorun yok yani metobolizmamii seveyimm hee şimdide fırında isitayim bugünkü hakkımı yiyim ilk defa yiyorum çok değişik geldi
+600 sun o zman dimi?Mislisse canım benden kaynaklı hata olmuş benim kilom 67.9 du farkı yanlış yazdığım için sende öyle yazmışsın
Kiz allah seni ne guldum
Bak sen nasil yiyosan artik ballandira ballandiraHe he sen bahane de napim adam benle tatlı yemeye bile bayılıyor
Ühüüü ...+600 sun o zman dimi?
Tmm cnm oyle dedim varsayÜhüüü ...evet canım alisttira alistira soyleyeydin iyiydi 200+200+200 daha masum sankim
Aynen öyleT
Tekne kazintisi yani annesi
Evet aslında mikrodalgada isinp yeniyor benim olmadığından fırını ısıtıp 4dk tuttum harika birşey hazır satılıyor canımTatliyimi firinda isiticn anlmamdim
Tekrar bakayım müzik yoktu sankiBenm bahsettigim video degil mi? bi tane kiz var 4 hareket yapiyor arkada metal muzikle
Nedir bu ?Evet aslında mikrodalgada isinp yeniyor benim olmadığından fırını ısıtıp 4dk tuttum harika birşey hazır satılıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?