2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kakao ve muz

Y yagmur7968 neyaptın kız sen böyle canım bir çörek bir salata çeşidi ve bir dilim tavuk göğsüyle kalsaydın ayakta alkışlardım kısır cezerye kızartma ne oluyo doğruuuu spora yürü bakayım
En az yarım saat zumba seni anca kurtarır

Kizlar buldum yuppi tatlı krizine kesin çözüm= bir tatlı kaşığı bal, bir çay kaşığı ucu tarçın, bir çay kaşığı ucu zencefil bir bardak sıcak süye karıştırılır ve içilir.canınız tatlı çekmez o gece :) aslinda cumlenin devamini tahmin ediyordum da hani sabah aksam mi sadece canmz tatli cektiginde mi onu anlamamistim buda cepte dursun ne olur ne olmaz muz ve kakao gibi birde limonlu su var caninz tatli cektiginde limnlu su icin diyorlar net gerci can tatli cektiginde onu yemk lazim ama sonu gelmiyorki anam yedikce yiyesi geliyor o yuzden kokten bulmak lazim careyi

Son düzenleme:

bugünkü menüm
10:00
yulaflı krep
1 yumurta
1 yeşil çay
1 domates
yeşil çay

13:00
4 çatal menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
iki çatal peynir

16:10
1 dilim tam buğday ekmek
1 kase çorba
3 soslu biber

18:00
az şekerli kahve bir parça bitter çikolata

çok geçmiş olsun cnm ..menunde çok güzel afiyet olsun..

Çok iyi menun

Bence iyi menun

Menu cok iyi emmeee spor nerde gardas ? jirde yulafli krep guzel oluyormu?

Menu iyi canm yinede sorun etme arasira olur bisey sormk istiyorum spora pek vaktin kalmiyor snairim peki is ev arasi yuruyomusun?
Tabiki canım daha öncede söylemiştim her gün 5000 adimim cepte canım hareketli bir insanım. hatta belki o yüzden dediniz 67 durmuyirsun diye
Kizlr menu gelsin

Sabah ogle bir saat 12:2 dlm ekmekten tost cay zeytin

Ara 16 :10 adet yesil uzum 1 salatalik

Aksam 18: 1 kase yayla corba 1 tabak k.fasulye az pilav tursu

Su 2 lt sonra bi meyve ve tarcinli sut tevafuk55

Spor 90 dk
Senin etiketini severiimmm canım menun güzel akşamki pilav gereksiz sadece. buarada tarçınlı süt yağ yakiminada yardimci
Ben canım tatlı çekince Türk Kahvesi ve yanına 1 tane kuru meyve yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…