Kakao ve muzKizlar simdi ben tatli krizleri icin bisey arastiriyirdum bi sitede tatli krizine kesin çözüm= bir tatlı kaşığı bal, bir çay kaşığı ucu tarçın, bir çay kaşığı ucu zencefil bir bardak sıcak süte diye basliyor ama siteyi actigimda devamini goremedim bi turlu bi eger zamaniniz olursa bi bakabilirmisiniz lutfeeeen ...
Kızlar bugünkü menüm
Sabah:1 hashasli çörek peynir 1dilim 10zeytin
Şekersiz çay
Ara yeşil çay
Saat 15:00ile18:00arasi
1hashasli çörek,bir dilim yoğurtlu patates,1kase kısır,bir dilim tavuk göğsü tatlısı,2cezerye,2kasik yoğurtlu biber kızartması
Yeşil çay
Su :bir litre
Spor: mutlaka yapmaya calisicam ilerleyen saatlerde
Kızlar kararında yemeye çalıştım sizce nasıl fazla mı?
Onun disinda kiz onu biliyom zatenKakao ve muz
Tesekkir edrim spor yapinca insanin istahi kapaniyoMenün harika canım tartı öncesi güzel bir beslenme şekli olmuş
Süpersin vallaaaa tebrik ederim..Kizlar masallah deyin 90 dk super bi spor yaptim yuruyusten tutumda plie basen off off muthis dunkunun acisini cikarttim valla
çok geçmiş olsun cnm ..menunde çok güzel afiyet olsun..Kızlar bugün sabahtan beri bir baş ağrım var hiç keyfim yok menümü vereyim
Kahvaltı
1yumurta
Közlenmiş kırmızı biber
1dilim peynir
5zeytin
Birazcık bal kaymak
Çay 1dilim ekmek
Ara
Kefir
Öğlen meyveli yoğurt karışımı
Ara
Boza
Akşam ıspanak yemeği
Yoğurt
Salata
Çay kuru meyve yerim sanırım
Spor yok hiç halim yok kızlar
Bu kadar vahimmiKiz nasil fazl olmasin bi dusun corek tatli cezerye patates kisir kizartma ohooo hemde tarti gunu oncesi karbonlu olmus yani spor sart hem de en az 500 ip bile kurtarmaz yani ;(
150 ip atladim yetmezmiY yagmur7968 neyaptın kız sen böyle canım bir çörek bir salata çeşidi ve bir dilim tavuk göğsüyle kalsaydın ayakta alkışlardım kısır cezerye kızartma ne oluyo doğruuuu spora yürü bakayım
En az yarım saat zumba seni anca kurtarır
Çok iyi menunbugünkü menüm
10:00
yulaflı krep
1 yumurta
1 yeşil çay
1 domates
yeşil çay
13:00
4 çatal menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
iki çatal peynir
16:10
1 dilim tam buğday ekmek
1 kase çorba
3 soslu biber
18:00
az şekerli kahve bir parça bitter çikolata
HarikasinKizlr menu gelsin
Sabah ogle bir saat 12:2 dlm ekmekten tost cay zeytin
Ara 16 :10 adet yesil uzum 1 salatalik
Aksam 18: 1 kase yayla corba 1 tabak k.fasulye az pilav tursu
Su 2 lt sonra bi meyve ve tarcinli suttevafuk55
Spor 90 dk
Canım sağlığın için az da olsa yemelisinSelam kızlar bugün ki menüm
Sabah 1 dilim bitter çikolata
Öğlen 1 kepçe mercimek çorbası
Akşam 2 tane karnıyarık :)) iştahım yok kızlar o yüzden yiyemiyorum bu da benim işime geliyo ne yalan söylim
Bence iyi menunMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
saat 9.00 gibi iki poğaça
Öğle: 1 kase çorba 3 kaşık tavuk döner
1 kase yoğurt
Akşam(bebek gormedeyim şu an)
salatadan ve sevdiğim tatlı varsa 1 dilim yemeyi düşünüyorum
Eve gidince Türk Kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Özeleştiri
ben menumu hiç beğenmedim hem düzensiz hem de kahvaltı yapamamnin getirileri sonucu karbonlu
Diğer eleştiriler den sonra içime su serptinTatlı olmasına rağmen kararında olmuş. :) iyi tutmuşsun kendini.
:) karbon yüklü evet ama az yemişsin bence bana normal gibi geldi miktar olarak en azından. Sporla kurtarılabilir. Benim yardım kırmızı göreceğim kesin de siz görmeyin bari.Diğer eleştiriler den sonra içime su serptin
Bence yetmez150 ip atladim yetmezmi
Menu cok iyi emmeee spor nerde gardas ? jirde yulafli krep guzel oluyormu?bugünkü menüm
10:00
yulaflı krep
1 yumurta
1 yeşil çay
1 domates
yeşil çay
13:00
4 çatal menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
iki çatal peynir
16:10
1 dilim tam buğday ekmek
1 kase çorba
3 soslu biber
18:00
az şekerli kahve bir parça bitter çikolata
Tesekkur ederim :)Süpersin vallaaaa tebrik ederim..
Tabiki canım daha öncede söylemiştim her gün 5000 adimim cepte canım hareketli bir insanım. hatta belki o yüzden dediniz 67 durmuyirsun diyeMenu iyi canm yinede sorun etme arasira olur bisey sormk istiyorum spora pek vaktin kalmiyor snairim peki is ev arasi yuruyomusun?
Senin etiketini severiimmmKizlr menu gelsin
Sabah ogle bir saat 12:2 dlm ekmekten tost cay zeytin
Ara 16 :10 adet yesil uzum 1 salatalik
Aksam 18: 1 kase yayla corba 1 tabak k.fasulye az pilav tursu
Su 2 lt sonra bi meyve ve tarcinli suttevafuk55
Spor 90 dk
Ben canım tatlı çekince Türk Kahvesi ve yanına 1 tane kuru meyve yiyorumKizlar buldum yuppitatlı krizine kesin çözüm= bir tatlı kaşığı bal, bir çay kaşığı ucu tarçın, bir çay kaşığı ucu zencefil bir bardak sıcak süye karıştırılır ve içilir.canınız tatlı çekmez o gece :) aslinda cumlenin devamini tahmin ediyordum da hani sabah aksam mi sadece canmz tatli cektiginde mi onu anlamamistim buda cepte dursun ne olur ne olmaz muz ve kakao gibi birde limonlu su var caninz tatli cektiginde limnlu su icin diyorlar net gerci can tatli cektiginde onu yemk lazim ama sonu gelmiyorki anam yedikce yiyesi geliyor o yuzden kokten bulmak lazim careyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?