- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Spor yapamadim vakit bulamadim bugun insallah . krep boyle canım gayet güzel ve doyurucu.Menu cok iyi emmeee spor nerde gardas ? jirde yulafli krep guzel oluyormu?
Harikasin canımGünaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize :)))
İlk kilo bildirimi benden gelsin bakalım
Geçen hafta 63,9
Güncel 62,8
Verilen kilo 1,100
Eki Görüntüle 1919934
Üzülme canım bu hafta telafi edersinIkinci kg bilidirimide benden o zamn fark olmasa da
Gecen hafta:82.1
Guncel;82.1
Fark:yok
Fena değil canım da niye baskulde giysili çektiğini attın ki anlamadım vermiş olduğu n kiloyu atmalisinKızlar 500 gr iniyorsunuz kıyafetlerimizi düşmüyoruz galiba :)). (Kızlar ciddiyim kıyafetleri düşün)
Geçen hafta 57
Güncel 56,800
Fark:200
Mislisse
Fena değil canım da niye baskulde giysili çektiğini attın ki anlamadım vermiş olduğu n kiloyu atmalisin
tebrik ederim canim..Tebrikler canım.
Günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize :)))
İlk kilo bildirimi benden gelsin bakalım
Geçen hafta 63,9
Güncel 62,8
Verilen kilo 1,100
Eki Görüntüle 1919934
Herkese günaydın.
Geçen hafta:81
Güncel:79.8
Fark:-1.2
gecen hafta:66.9 bu hafta:65.7 fark:1.2Mislisse cnm moralimizi bozmak yok.duraklama arada muhakkak olacaktir.motivasyonunu hic bozma cnm.
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.0
Fark-400 gr
Hepinizi tek tek tebrik ediyorum arkadaşlarKızlar 500 gr iniyorsunuz kıyafetlerimizi düşmüyoruz galiba :)). (Kızlar ciddiyim kıyafetleri düşün)
Geçen hafta 57
Güncel 56,800
Mislisse
Aslında çok iyiydi beslenmen sporun birgün çok gelmişti yediklerin bana demekki vücudun bu hafta direndi biz ona yılmadıpımızı gösterir haftaya atarız o yağları canımIkinci kg bilidirimide benden o zamn fark olmasa da
Gecen hafta:82.1
Guncel;82.1
Fark:yok
Eki Görüntüle 1919959
öncelikle spor yapıcaksın, mekik yoğunluklu yada sağa sola doğru eğilme gibi. eline 1er litrelik su al, sağa sola 200 kez eğil ayakta. 50 kez yap dinlen, 50 kez yap dinlen işte böyle 4 tekrar yap işte 200 olana kadar.
sonrada sopa al omzuna koy ellerini açarak, sağa sola dön buda 200 kez aynı şekil. bunu günde yapman toplam senin 10 dakikanı almaz. her gün yapsan 2 aya göbek gider 5 aya o göbekte baklava çıkar canım zayıfsan
Beni tebrik etme kuzum 200 gram çok az. Ben dikkat edemedim bu hafta hiçHepinizi tek tek tebrik ediyorum arkadaşlar
Bu hafta farkta aynıyız canım.tebriklergecen hafta:66.9 bu hafta:65.7 fark:1.2Mislisse cnm moralimizi bozmak yok.duraklama arada muhakkak olacaktir.motivasyonunu hic bozma cnm.
Haftaya bunu telafi edersin Canım.bazen vücüt durakladıktan sonra daha hızlı tepki veriyor.günaydın kızlar sabah tartılmadım ama dün akşam 94.3tüm. bu hafta spor yapmaya pek fırsatım olmadı. diyet yemekte götüremedim yorgunluktan. affedin beni kızlar. kilomu korudum ama bunada şükür :)
Gayet güzel canım tebrikler.Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.0
Fark-400 gr
Kilon az olduğu için az az gidiyordur.Kızlar 500 gr iniyorsunuz kıyafetlerimizi düşmüyoruz galiba :)). (Kızlar ciddiyim kıyafetleri düşün)
Geçen hafta 57
Güncel 56,800
Mislisse
Belki küsüratta vermişsindir canım.almamakta güzel.Günaydın kızlar
Geçen hafta;85
Bu hafta:85
Fark Yok o kadar yersem olacağı buydu...
Birde kızlar benim tartım dijital değil yani küsurat işi bende olmaz yani gramda bilemiyorum...
Mislisse
Bende oyle dusunuyorum cunku sıkılasma var bayaEn azından kilonu muhafaza etmişsin.buda güzel canım.belki yağdan gidip,kas veya su artmıştır
Bende oyle dusunuyorum cunku sıkılasma var bayaaynaya bakiyorum da o yuzden olculerimi aldim 10 gunde 1 olcum yapiyorum
Olsun yinede iyi vermissin canm ve karbon aslinda hicbrimize yaramiyor malesefKilo bildirimim
Geçen hafta 67.9
Bu hafta 67.6
Fark _300Mislisse
Daha çok farkı vardı aslında ama hep diyorum karbon bana yaramıyor
Eki Görüntüle 1920042
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?