2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize :)))

İlk kilo bildirimi benden gelsin bakalım

Geçen hafta 63,9
Güncel 62,8
Verilen kilo 1,100

Eki Görüntüle 1919934

Herkese günaydın.
Geçen hafta:81
Güncel:79.8
Fark:-1.2

gecen hafta:66.9 bu hafta:65.7 fark:1.2 Mislisse cnm moralimizi bozmak yok.duraklama arada muhakkak olacaktir.motivasyonunu hic bozma cnm.

Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.0
Fark-400 gr

Kızlar 500 gr iniyorsunuz kıyafetlerimizi düşmüyoruz galiba :)). (Kızlar ciddiyim kıyafetleri düşün)
Geçen hafta 57
Güncel 56,800
Fark:200
Mislisse
Hepinizi tek tek tebrik ediyorum arkadaşlar

Ikinci kg bilidirimide benden o zamn fark olmasa da

Gecen hafta:82.1
Guncel;82.1
Fark:yok

Eki Görüntüle 1919959
Aslında çok iyiydi beslenmen sporun birgün çok gelmişti yediklerin bana demekki vücudun bu hafta direndi biz ona yılmadıpımızı gösterir haftaya atarız o yağları canım

ayy insallah canım ya cok moralimi bozuyor denemeye başlıcam çok sagol.

gecen hafta:66.9 bu hafta:65.7 fark:1.2 Mislisse cnm moralimizi bozmak yok.duraklama arada muhakkak olacaktir.motivasyonunu hic bozma cnm.
Bu hafta farkta aynıyız canım.tebrikler
günaydın kızlar sabah tartılmadım ama dün akşam 94.3tüm. bu hafta spor yapmaya pek fırsatım olmadı. diyet yemekte götüremedim yorgunluktan. affedin beni kızlar. kilomu korudum ama bunada şükür :)
Haftaya bunu telafi edersin Canım.bazen vücüt durakladıktan sonra daha hızlı tepki veriyor.
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.0
Fark-400 gr
Gayet güzel canım tebrikler.
Kızlar 500 gr iniyorsunuz kıyafetlerimizi düşmüyoruz galiba :)). (Kızlar ciddiyim kıyafetleri düşün)
Geçen hafta 57
Güncel 56,800
Fark:200
Mislisse
Kilon az olduğu için az az gidiyordur.
Günaydın kızlar
Geçen hafta;85
Bu hafta:85
Fark Yok o kadar yersem olacağı buydu...
Birde kızlar benim tartım dijital değil yani küsurat işi bende olmaz yani gramda bilemiyorum...
Mislisse
Belki küsüratta vermişsindir canım.almamakta güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…