Amin canımBen de cok sukrediyorum canm aslinda allah baska dert vermsin tabiki ama bazen cigirindan cikiyoruz iste buyuycekler iste oyle yada boyle ama yiprananlar bizleriz allah once evlatlarimiz olmak uzere hem bize hem de sevdiklerimize ince saglik sonra mutluluk ve huzur versin insallah
Kız yedim bile bir iki çörek mesajini önce gordeyfim keşke yemin edince yiyemezdimsakın yemeeeeeee. yemin et yemicene. iyi bir yöntemdir. bunu kendin için yap sakın yeme
Yedim canım yaCanim ya napican yiycenmi ?
Ben sıcak veya soğuk sütün içine çubuk tarçını koyup içiyorum özel bi tarifi yok.ama farklı yapan varsa denerim.
Canım benim 14 üne kadar dikkat edersin.azıcık düşersin.çok fazla kilon da yok.anneciğinin yaptıklarını ağız tadıyla,doyasıya ye.keyfini çıkar hasret gider.imkanın olursa spor veya yürüyüş yaparsın.gelince sıkı bir diyetle toparlarsın..
Yazdıklarım diyet formuna uygun olmadı.diyet topiğinde ye denmez ama içimden böyle geldi
Canim ben sütü hafif ısıtıp toz tarçın serpiyorum üstünetoz tarçın rahatsız ederse içerken cubuk tarçın da olabilir.
Denicem ben toz tarçınımda severim problem değil:)
Mislisse
Aaa annelerin yemekleri ne nasıl dayanilsin. bence sen o 1 ayda sabit kalmaya çalış nasıl yaparsın.
1. 2 litrede az şu icmeywrek
2. akşam 7 den sonra yemek işini birakmayarak.
3. yapılan yemekleri daha çok ekmeksiz yiyerek
1 aymi kalicaksin orda ? bilmiyorum ki en iyisi sen bilirsin en azindan kg almada
Evet evet evetEvet bence de cok bi kg yok nasilsa dimi ?
Bayrampaşa canım.Istanbula nereye geliyorsun ?
Kesinlikle kahvaltı yapmayınca karbon yükseliyor.yarın toplarsın sen. :)Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
saat 9.00 gibi iki poğaça
Öğle: 1 kase çorba 3 kaşık tavuk döner
1 kase yoğurt
Akşam(bebek gormedeyim şu an)
salatadan ve sevdiğim tatlı varsa 1 dilim yemeyi düşünüyorum
Eve gidince Türk Kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Özeleştiri
ben menumu hiç beğenmedim hem düzensiz hem de kahvaltı yapamamnin getirileri sonucu karbonlu
Tatlı olmasına rağmen kararında olmuş. :) iyi tutmuşsun kendini.Kızlar bugünkü menüm
Sabah:1 hashasli çörek peynir 1dilim 10zeytin
Şekersiz çay
Ara yeşil çay
Saat 15:00ile18:00arasi
1hashasli çörek,bir dilim yoğurtlu patates,1kase kısır,bir dilim tavuk göğsü tatlısı,2cezerye,2kasik yoğurtlu biber kızartması
Yeşil çay
Su :bir litre
Spor: mutlaka yapmaya calisicam ilerleyen saatlerde
Kızlar kararında yemeye çalıştım sizce nasıl fazla mı?
Afiyet olsun yalniz bi dilimden kastin nedir onu cozemedim ben ornek verirsen daha iyi olur ;( birde spor olaydi iyiydiSelam kızlar bugün ki menüm
Sabah 1 dilim bitter çikolata
Öğlen 1 kepçe mercimek çorbası
Akşam 2 tane karnıyarık :)) iştahım yok kızlar o yüzden yiyemiyorum bu da benim işime geliyo ne yalan söylim
Ohh senin yerinde olmak isterdim rahatsin yani kg bakimindanKesinlikle kahvaltı yapmayınca karbon yükseliyor.yarın toplarsın sen. :)
Menu iyi canm yinede sorun etme arasira olur bisey sormk istiyorum spora pek vaktin kalmiyor snairim peki is ev arasi yuruyomusun?Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
saat 9.00 gibi iki poğaça
Öğle: 1 kase çorba 3 kaşık tavuk döner
1 kase yoğurt
Akşam(bebek gormedeyim şu an)
salatadan ve sevdiğim tatlı varsa 1 dilim yemeyi düşünüyorum
Eve gidince Türk Kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Özeleştiri
ben menumu hiç beğenmedim hem düzensiz hem de kahvaltı yapamamnin getirileri sonucu karbonlu
Kiz nasil fazl olmasin bi dusun corek tatli cezerye patates kisir kizartma ohooo hemde tarti gunu oncesi karbonlu olmus yani spor sart hem de en az 500 ip bile kurtarmaz yani ;(Kızlar bugünkü menüm
Sabah:1 hashasli çörek peynir 1dilim 10zeytin
Şekersiz çay
Ara yeşil çay
Saat 15:00ile18:00arasi
1hashasli çörek,bir dilim yoğurtlu patates,1kase kısır,bir dilim tavuk göğsü tatlısı,2cezerye,2kasik yoğurtlu biber kızartması
Yeşil çay
Su :bir litre
Spor: mutlaka yapmaya calisicam ilerleyen saatlerde
Kızlar kararında yemeye çalıştım sizce nasıl fazla mı?
Afiyet olsun yalniz bi dilimden kastin nedir onu cozemedim ben ornek verirsen daha iyi olur ;( birde spor olaydi iyiydi
3 tane yaniYani bi kare.. bir sırada 4 kare var ya 1 karesini yedim :))
Menün harika canım tartı öncesi güzel bir beslenme şekli olmuşKizlr menu gelsin
Sabah ogle bir saat 12:2 dlm ekmekten tost cay zeytin
Ara 16 :10 adet yesil uzum 1 salatalik
Aksam 18: 1 kase yayla corba 1 tabak k.fasulye az pilav tursu
Su 2 lt sonra bi meyve ve tarcinli suttevafuk55
Spor 90 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?