Canim ya kolay gelsinGünaydın kızlar
Okulda nöbet soğuk çok usudum. üstüne sabah kahvaltı yapamadım 2 tane poğaça yedim
Ya olsun bahane yok bak cann tatli cekerse kuru incir ye baska bise ye tarcinli sut icAdetimde yaklaştı
Onun tek caresi mekikkilosu normal olupta göbekte toplanan bu yağları ne yapıcz pekine yapsam erimiyor .
Canun bende bilmiyorum ama verirler herhal tarifi :)))
Canım çok işlerim var iş yerinden giriyordum ondan dolayı giremiyorum şu 1-2 gündür. bende özledim muhabbetlerinizi. en son bi güldürdün orda kaldım ben karikatürle
öncelikle spor yapıcaksın, mekik yoğunluklu yada sağa sola doğru eğilme gibi. eline 1er litrelik su al, sağa sola 200 kez eğil ayakta. 50 kez yap dinlen, 50 kez yap dinlen işte böyle 4 tekrar yap işte 200 olana kadar.kilosu normal olupta göbekte toplanan bu yağları ne yapıcz pekine yapsam erimiyor .
Ben sıcak veya soğuk sütün içine çubuk tarçını koyup içiyorum özel bi tarifi yok.ama farklı yapan varsa denerim.Canun bende bilmiyorum ama verirler herhal tarifi :)))
Bu arada size bi soru
1 adetim yaklaşıyor ?
2 Aralık 14 İstanbul'a uçuyorum kısmetse. Annemin yanında nasıl tutucam boğazımı ?
Bilmiyorum. Sanırım 1 ay kadar off olucam. Hem siz de bana yaklaşmış olursunuz o zaman daha güzel yarışırız diye düşünüyorumönerisi olan. Annemin yanında düzenim çok bozulacak çünkü. Gelen giden olabilir davet edilebilirim. Baya karışık.
Canim ben sütü hafif ısıtıp toz tarçın serpiyorum üstüneCanun bende bilmiyorum ama verirler herhal tarifi :)))
Bu arada size bi soru
1 adetim yaklaşıyor ?
2 Aralık 14 İstanbul'a uçuyorum kısmetse. Annemin yanında nasıl tutucam boğazımı ?
Bilmiyorum. Sanırım 1 ay kadar off olucam. Hem siz de bana yaklaşmış olursunuz o zaman daha güzel yarışırız diye düşünüyorumönerisi olan. Annemin yanında düzenim çok bozulacak çünkü. Gelen giden olabilir davet edilebilirim. Baya karışık.
Bakıcı bakıyor canım öğlene kadar. kızım okula gidiyor ana sınıfına. benim oğlum geceleri pek uyumaz sabahciyim birde o yüzden çok yoruluyorum aslında. ama benim için önemli olan onların sağlığı Rabbim bize sağlıklı evlat vermisken sadece sukretmemiz gerektiğini dusunenlerdenim. hepimiz böyle düşünüyoruz tabi ama bazen yorgunluklarimiz bunu düşünmemizi engelliyor. çalışma hayatı desen hele de ilkokul öğrencileri çok zor çok hareketli oluyorlar ama seviyorum işte napayım. galiba negatif düşünmek beni çok etkiliyor o yüzden, bunu dillendirmek en çok bizi üzüyor aslındaCanim ya kolay gelsintevafuk cocuklarina annen mi bakiyor yoksa bakici mi? allah yardimcin olsun biz evde oldgmz halde pertimiz cikiyor seninki de 5 yas kiz 18 aylik erkek herhalde bi gun bile duymadim senin agzindan biz mi cok sitem ediyoruz yoksa
Ya olsun bahane yok bak cann tatli cekerse kuru incir ye baska bise ye tarcinli sut icbundan sonra tarcinli sur diyince aklima tevafuk55 gelecek spor diyince de akliniza ben geleyim bende onu cok zikrediyorum her menunuzde bilmem farkindamisinuz? bak dun canm asiri tatli cekti ama tatli yesem ne olcak ki yiycm 2 -3 pkt 1 saat sonra hic bisey yememis gibi olucam o yuzden tatli istegini bastiran dogal tarifler pesindeyim evde incir vardi 2 -3 adet incir yedim gecti istegim bu istegin sonu yok yani malesef nefis koreltmeyi bilmedgmz muddetce kg verip verip aliriz ve bu bi kisir donguye donusmekten baska bi ise yaramaz dimi??cok mu konustum naptim
1 aymi kalicaksin orda ? bilmiyorum ki en iyisi sen bilirsin en azindan kg almadaCanun bende bilmiyorum ama verirler herhal tarifi :)))
Bu arada size bi soru
1 adetim yaklaşıyor ?
Ben de cok sukrediyorum canm aslinda allah baska dert vermsin tabiki ama bazen cigirindan cikiyoruz iste buyuycekler iste oyle yada boyle ama yiprananlar bizleriz allah once evlatlarimiz olmak uzere hem bize hem de sevdiklerimize ince saglik sonra mutluluk ve huzur versin insallahBakıcı bakıyor canım öğlene kadar. kızım okula gidiyor ana sınıfına. benim oğlum geceleri pek uyumaz sabahciyim birde o yüzden çok yoruluyorum aslında. ama benim için önemli olan onların sağlığı Rabbim bize sağlıklı evlat vermisken sadece sukretmemiz gerektiğini dusunenlerdenim. hepimiz böyle düşünüyoruz tabi ama bazen yorgunluklarimiz bunu düşünmemizi engelliyor. çalışma hayatı desen hele de ilkokul öğrencileri çok zor çok hareketli oluyorlar ama seviyorum işte napayım. galiba negatif düşünmek beni çok etkiliyor o yüzden, bunu dillendirmek en çok bizi üzüyor aslında
Evet bence de cok bi kg yok nasilsa dimi ?Canim ben sütü hafif ısıtıp toz tarçın serpiyorum üstünetoz tarçın rahatsız ederse içerken cubuk tarçın da olabilir. Mislisse
Aaa annelerin yemekleri ne nasıl dayanilsin. bence sen o 1 ayda sabit kalmaya çalış nasıl yaparsın.
1. 2 litrede az şu icmeywrek
2. akşam 7 den sonra yemek işini birakmayarak.
3. yapılan yemekleri daha çok ekmeksiz yiyerek
Istanbula nereye geliyorsun ?Canun bende bilmiyorum ama verirler herhal tarifi :)))
Bu arada size bi soru
1 adetim yaklaşıyor ?
Sutu ben normalde cok sicak sevmem ama sicak sutle tarcini birlestirirsek istahi bile kesebilir diye dusunuyorumCanim ben sütü hafif ısıtıp toz tarçın serpiyorum üstünetoz tarçın rahatsız ederse içerken cubuk tarçın da olabilir. Mislisse
Aaa annelerin yemekleri ne nasıl dayanilsin. bence sen o 1 ayda sabit kalmaya çalış nasıl yaparsın.
1. 2 litrede az şu icmeywrek
2. akşam 7 den sonra yemek işini birakmayarak.
3. yapılan yemekleri daha çok ekmeksiz yiyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?