Hastydin yano yuzden soylemedimKız ben sana ölçü verecektim ya
Canm iyisin yine ama belirttigim gibi bildirim yapsaydin daha iyi olurdugünaydın kızlar sabah tartılmadım ama dün akşam 94.3tüm. bu hafta spor yapmaya pek fırsatım olmadı. diyet yemekte götüremedim yorgunluktan. affedin beni kızlar. kilomu korudum ama bunada şükür :)
ya 8 li rakamlardan kurtulmussun darisi basima insallah tebrik ederim
Geçen hafta iyi vermiş tin canım zararda degilsinGünaydın kızlar
Geçen hafta;85
Bu hafta:85
Fark Yok o kadar yersem olacağı buydu...
Birde kızlar benim tartım dijital değil yani küsurat işi bende olmaz yani gramda bilemiyorum...
Mislisse
Supersin canm benim masallah tebrik ederimgecen hafta:66.9 bu hafta:65.7 fark:1.2Mislisse cnm moralimizi bozmak yok.duraklama arada muhakkak olacaktir.motivasyonunu hic bozma cnm.
Tabiki seninde nasil istikrarli biri oldugunu biliyorum canm benim senin icinde yerimiz var
Senin tarti bildirmn nerde kiz bize gulup durursun hadi senide gorelimGünaydııııınnnn bu gün erken kalktım çok şükür:) eşime dedim saat 8 de beni ara uyandır 5?dk sonra bi daha ara dedim kalktım mı diye9da aradı ama olsun uyandııımmm
Insallah oyle olur dimi biyerde yanlismi yapiyorum acaba ?Aslında çok iyiydi beslenmen sporun birgün çok gelmişti yediklerin bana demekki vücudun bu hafta direndi biz ona yılmadıpımızı gösterir haftaya atarız o yağları canım
Karbonu çıkar yada azalt canım menun den yinede iyi sonuç eksidesinKilo bildirimim
Geçen hafta 67.9
Bu hafta 67.6
Fark _300Mislisse
Daha çok farkı vardı aslında ama hep diyorum karbon bana yaramıyor
Eki Görüntüle 1920042
Evet kimse arti degil @fma108681 bildirm yaptimi aklima ilk o geldi ?Kızlar tek tek alintilamistim kilo bildirimlerini ama çıkınca gitmiş hepsi. hepinizi tek tek tebrik ederim artı bildirim olmaması harika Tebrikler kızlar
Özellikleselin_01 rakibemin kilosuuuuu keşşşke benim olsa Tebrikler rakibem
EvetKarbonu çıkar yada azalt canım menun den yinede iyi sonuç eksidesin
Çok çok iyiHerkese günaydın.
Geçen hafta:81
Güncel:79.8
Fark:-1.2
KatılıyorumEvettevafuk55 cok guzel besleniyor aynis sey senin icinde gecerli biraz karbonsuz yesen cok iyi kg vericeksin emin ol
Joleycim valla sendeki su metabolizma bende olsa 2 ayda inerim 60Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.0
Fark-400 gr
Yapti yapti 1200 verdiSelin paylaşım yaptımi benmi goremefim
Hmm afiyet olsun tarifi nasil peki?Spor yapamadim vakit bulamadim bugun insallah . krep boyle canım gayet güzel ve doyurucu.Eki Görüntüle 1919986
Bende ayniyim olsun bakalim bu hafta daha dikkatli olalim burazda spor ekleyelim en az 4 gun anlastik miGünaydın kızlar
Geçen hafta;85
Bu hafta:85
Fark Yok o kadar yersem olacağı buydu...
Birde kızlar benim tartım dijital değil yani küsurat işi bende olmaz yani gramda bilemiyorum...
Mislisse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?