2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

günaydın kızlar sabah tartılmadım ama dün akşam 94.3tüm. bu hafta spor yapmaya pek fırsatım olmadı. diyet yemekte götüremedim yorgunluktan. affedin beni kızlar. kilomu korudum ama bunada şükür :)
Canm iyisin yine ama belirttigim gibi bildirim yapsaydin daha iyi olurdu suan ne kadr verdin bilmiyorum ilk sayfaya bakip tekrar yazmam gerekecek

Kızlar tek tek alintilamistim kilo bildirimlerini ama çıkınca gitmiş hepsi. hepinizi tek tek tebrik ederim artı bildirim olmaması harika Tebrikler kızlar
Özellikle selin_01 rakibemin kilosuuuuu keşşşke benim olsa Tebrikler rakibem

gecen hafta:66.9 bu hafta:65.7 fark:1.2 Mislisse cnm moralimizi bozmak yok.duraklama arada muhakkak olacaktir.motivasyonunu hic bozma cnm.
Supersin canm benim masallah tebrik ederim bana gelince moralimi bozmuyorum tabiki cunku ben daha oncede soylemismiydim bilmiyorum ben sıkılasmaya cok musaitim oyle boyle degil buyuk ihtimal oyle oldu herhalde hem ben bozmak istesem bile pes etmek istesem bile etmemk ici birsuru nedenim var bu nedenlerin basinda ilk sayfada belirttigim gibi once sizlere sonra esime ve sonrada kendime vermis oldugum sozum var o yuzden benim prensibim simdi olmazsa bi daha olmayacak ve hem her istedigimi yiyip her istedigimi giyemeyecegim icin yola pes etmden devam

Günaydııııınnnn bu gün erken kalktım çok şükür:) eşime dedim saat 8 de beni ara uyandır 5?dk sonra bi daha ara dedim kalktım mı diye 9da aradı ama olsun uyandııımmm
Senin tarti bildirmn nerde kiz bize gulup durursun hadi senide gorelim

Aslında çok iyiydi beslenmen sporun birgün çok gelmişti yediklerin bana demekki vücudun bu hafta direndi biz ona yılmadıpımızı gösterir haftaya atarız o yağları canım
Insallah oyle olur dimi biyerde yanlismi yapiyorum acaba ?

Evet kimse arti degil @fma108681 bildirm yaptimi aklima ilk o geldi ?

Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.0
Fark-400 gr
Joleycim valla sendeki su metabolizma bende olsa 2 ayda inerim 60 masallah ya gercekten bu hafta baya kacamak olmustu dmi helal olsun valla ben burda .2 gr verim diye ..... neler yapiyorum sen kacamak yapmasan 1 ayda 50 olursun net tebrik ediyorum ve masallh diyorum

Günaydın kızlar
Geçen hafta;85
Bu hafta:85
Fark Yok o kadar yersem olacağı buydu...
Birde kızlar benim tartım dijital değil yani küsurat işi bende olmaz yani gramda bilemiyorum...
Mislisse
Bende ayniyim olsun bakalim bu hafta daha dikkatli olalim burazda spor ekleyelim en az 4 gun anlastik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…