- 31 Ekim 2016
- 103
- 41
- 98
- 38
Tartin hayirli olsun oncelikleKızlar 500 gr iniyorsunuz kıyafetlerimizi düşmüyoruz galiba :)). (Kızlar ciddiyim kıyafetleri düşün)
Geçen hafta 57
Güncel 56,800
Fark:200
Mislisse
Canm kusura bakma lutfen kontenjanimiz dolu ;(arkadaslar bende aranıza katılmak ıstıyorum
Teşekkür ederim canımTabiki seninde nasil istikrarli biri oldugunu biliyorum canm benim senin icinde yerimiz vardegilmi arkadaslar?
Bize yine kendinden bahsedrmisn evlilik coluk cocuk calisma hayati vs.diger topikten biliyorumda arkadaslar da tanisinlar seni ?Teşekkür ederim canım
bugün başlangıç olarak tam 65 kiloydum
ilk hedefim 60 boy 164
Kız asıl kendime gülüyorum vere vere 200 gr vermişimHastydin yano yuzden soylemedimbakiyorum da keyif yerinde masllah bize guluyosun
Senin tarti bildirmn nerde kiz bize gulup durursun hadi senide gorelim
canım biri 8 biri 3 yaşında 2 çocuğum var çalışıyorum memurum haşimato hastalığım varBize yine kendinden bahsedrmisn evlilik coluk cocuk calisma hayati vs.diger topikten biliyorumda arkadaslar da tanisinlar seni ?birde 25 aralikta hedefledign kg nedir?
Teşekkürler canım benim evet mrtebolizmama bende hayranım bu hafta düzenli sporda yapamadim biraz dikkatle az da olsa gittiJoleycim valla sendeki su metabolizma bende olsa 2 ayda inerim 60masallah ya gercekten bu hafta baya kacamak olmustu dmi helal olsun valla ben burda .2 gr verim diye ..... neler yapiyorum sen kacamak yapmasan 1 ayda 50 olursun net tebrik ediyorum ve masallh diyorum
Hoşbuldum canım özledim sizi
Sağol canım :)kavuştum tartıma :)Tartin hayirli olsun oncelikletmm oyle olsun bakalim
Hoşgeldin canım.Bugünkü menümü vereyim bir adet kaçamağım var zaten kendimi salmıştım dikkat etmiyorum bu aralar hiç
sabah iş yerinde 1 simit
öğlen bir kase tarhana çorbası
ara 6lı biskolata pia
akşam bir kase salata veya yoğurt düşünüyorum
Geçen haftayı telafi etmişsin tebrikler canım.Geçen Hafta: 85.3
Bu Hafta: 82.7
Mislisse
Kızlar bu sabah şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Bildirim geç oldu. kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?