2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

İlaçlar olabilir belki. Ben demir ilacına başladığımda 2 kilo aldım.Sonra bayram falan derken içemedim şimdi yeni başladım içmeye. İçmediğim dönemlerde almamışım hiç. 53 le hamile kaldım 49-50ye düştüm.demir ilacını kullanırken birden 52 oldum yine.şuan 53 üm.
İlanlarında etkisi olabilir belki bilmiyorum.

Ama doktorum 5.6 ayların kilonun en çok alınacağı göbeğin belirgin olacağı zamanlar olduğunu söylemişti. Hele ki 26-28 de çok alınır demişti. Sonra belki azalır kilo alımı.

Yulaf ezmesi sütle tüket sabahları bir yarım kase metabolizmanda çalışsın bende yiyorum.

I ikizcan2016 canım bişey sorcaktım iki gün önce kan tahlili yaptırdım b12 140 çıktı en alt sınır 180 yazıyor baya düşük dedi doktor ama çok önemsemedi hamilelikte normal dedi düşmesi ve benexol b12 ilacını yazdı aldım eczaneden prospektüsünü okudum gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor yüksek dozda b6 vitamini içerdiğinden zararlıymış gebelikte ilk hamileliğimde de böyle çok düşüktü b12 seviyem o zamanki kadın doğumcum b12 iğnesi yazmıştı onları vuruluyordum şimdi ben ne yapmalıyım sence bu benexol u kullanmayı düşünmüyorum tekrar doktora gidip b12 iğnesi mi yazdırayım sence

I ikizcan2016 bir de bacak kramplarını söyledim doktora magnorm yazdı onu da aldım mecburen eczaneden onu kullanayım o bitince mi osteocare alayım sence

asli2434 canım youtube'dan Tunus işi bebek battaniyesi diye arat. Birebir aynisini bulamadim ama o kabartmalarin mantigini anlarsin en azindan.

Ya ben elin Amerikalısına, Avrupalısına gecenin üçünde dördünde cevap veriyorum da o yüzden tuhafıma gitti... İyi madem bekleyeyim :)
Kayınvalidem örebilir aslında ama biraz değişik bi kadındır, asla verdiğin örneği veya istediğini yapmaz. Kendi muhteşem ötesi zevkine göre yorumlar ve 1 sene sonra falan verir o yüzden söylemek ya da sormak istemiyorum. Eski evdeki koltuk için yastık istemişti oğlu, 2,5 sene sonra ve biz taşınınca getirdi verdi (ben şok. Ben şaşkın :))

Burası Türkiye, burası Türkiyeee. :)
Bir de herkes herkese aynı çalışmıyor onu fark ettim. Fiyatlar konusu da böyle. Benim bayağı haşır neşir olduğum bir-iki kişi var örgü-tekstil konusunda. Birazcık daha yüksek fiyatları ama zamanla diyaloğum arttığı için özel durumlardan o farkı göz ardı ediyorum. İyi bir amaca gidiyor diyorum en azından.

Annemi anlattın sandım bir an! Henüz gelini yok onun tek farkla. Seninki yine iyiymiş. Bizimkinin ablasının torununa anne karnındayken ördüğü atkı hâlen yarım duruyor. Tek farkla annem tanıdığım en iyi tasarımcıdır bu konularda. Istediği zaman dahiyane şeyler yapıyor fakat o da yüzyıl falan sürüyor. O yüzden o topa hiç girme. Kızın üniversite çağına gelince gelir patikler. :)

ben örgü çok örerdim bir Zaman'lar ama hep şiş ördüm.tığı sadece dantelde kullanmıştım.oda nerden baksan 12-14 sene olmuştur en son yapalı.hadi şimdi elimde yelek var 10 güne filan bitiririm senden güzel battaniye örnekleri bekliyorum

I ikizcan2016 cnm ya şu şeker işi kafama takıldı sabah 10.15te aç ölçtüm 74 çıktı sonra 12.50de tok ölçtüm 57 çıktı bende mi anormallik yoksa makinede mi anlamadım şu hipoglisemiyi de okudum korktum biraz şu yüklemeyi yaptırsam mı acaba haftaya bugün kontrolüm

Merhabalar bende ocak sonu doğum yapacağım inşallah gerçi şubat başı da olabilir net değil çünkü sezaryen doğum olacak.:)
Henüz cinsiyetimiz belli değil çünkü 2 kez ultrasonda bacak aramızda kordon vardı doktorum net birşey diyemedi kısmetse 5-6 gün sonra detaylı ultrason var inşallah o zaman görürüz.:)
Tüm hamilelere Allah sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.:)

asli2434 canım ben hiç anlamam ya. Ama annem ipi alıp başlasın hangi marka ip nasıl oluyormuş sorarım senin için. Ama tahminim şiş işi bu
ayyy Can'ım annene sorarsan çok sevinirim.bende yaparım.bu battaniyeydi diğerlerine göre daha çok beğendim.çünkü daha sıcak tutar gibime geldi.bide diğer baktıklarım daha çok kız bebişi yakışır bu tam erkek bebiş için gibi geldi bana.annene sorunca bana söyle olur mu?

Tamam Can'ım tanım yazdım aklıma annem ip alsın derim bi tarif et nasıl yapılıyor bu onun anlattığını söylerim sana

Maşallah canım
Benim göbekte sabah hiç yok ya kızımda acayip büyüktü göbüşüm aslında çok takılmamaya çalışıyorum ama psikolojik olarak acaba bebekte küçük mü diye evham yapıyorum.

teşekkür ederim tatlım. Kime diktirmem gerek ki? İçine elyaf koyarlarsa yine olmaz sanırım, neyle doldutturacağım.
Ben de pek anlamam hangisi daha saglıklı olur ama bu işi yapanlar var minder nevresim fln dikiyorlar. Annem benim bebişe diktiriyor.normal terziye fermuarlı nevresim gibi bi şey diktiriyor kendisi de minder kısmını yaptı. Aslında biz de yaparız zor degil minik olcak çünkü.

Maşşallah göbüşe çok şirin ama çok az ben hamile kalmadan da bu kadardı sanki benim göbek :))) benimki de birden büyüdü de şimdi Bayadır bi fark olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…