2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Canim kendine sunu sor, gunde 2 tane baklava veya buna esdeger tatli yiyorsan yaptirmak icin bosuna tedirgin oluyorsun bence. Ben yaptirdim ustelik 75 lik bir zararini gormedim. Tabiki senin verecegin bir karar

Ne bilim aç karnına bebege şeker yukluyosun mantıklı gelmedi ben takip ediyorum suana kadar iyi
Bende dun yaptirdim korkulacak hic birsey yok burda mecburi birazda avrulada tehlikeli birsey olsa tercihe birakirlardi diye düşünüyorum tabi ki sonucta sizin karariniz

Canim kendine sunu sor, gunde 2 tane baklava veya buna esdeger tatli yiyorsan yaptirmak icin bosuna tedirgin oluyorsun bence. Ben yaptirdim ustelik 75 lik bir zararini gormedim. Tabiki senin verecegin bir karar
yok canım normalde asla tatlı yemem hiç sevmem çikolatanın küçük bir parçasını bile bitiremem çok ağır gelir bana hamileyken de hiç yemedim bu sadece tatlı yemekle alakalı değil bunu biliyorum ekmek pirinç filan da öyle çok yemem 1 dilim ekmek anca yiyorum kahvaltıda akşamları onu da yemiyorum ama kendimce gerekli görmedim canım yükleme işini oğluma hamileyken de yaptırmamıştım ikimiz de sağlıklıyız çok şükür ailede de yok şeker hastalığı tercih meselesi tabiki

İşin kötüsü ne biliyor musun, bi dünya kursa mursa gidiyor. Oralarda yaptığı tuhaf renklerde şeyler var (kahverengi-mor banyo havlusu?!) onları bana kakalamaya çalışıyor. Kibarlıktan alıyordum sonra baktım "anamın yastıklarını atamayııııız.... Ama annemin havlusuuuuuu", o yüzden "yer yok"a bağladım meseleyi. Cidden bi de onun döküntüsüne yer bulamayacağım. Beğense kendi kullanır zaten, güzelleri kendi kullanıyor mini çakal

Yaptirmadiysan daha once simdi de yaptirma canim. Zaten seker varsa anne karninda bebek gelisimi baya bir onde gidiyor. Ayrica annelerimiz seker yuklemesi mi yaptirmis. Bana da sacma geliyor bircok sey ama doktorla polemige girmeyi istemiyorum:) Senden daha iyi seni kimse bilemez. En dogru karari verirsin canim.

Mor ve kahveden sonra bebeğe yapacaklarını tahayyul edemedim. Fuşya kocaman taşlarla suslu bi' yelek falan yapabilir. Aysel Gürel'in torunu gibi gezer çocuk ortada. Umarim bebek esyalari ile alakali bir kursa falan yazilmaz. Bayagi surrealist calisiyor hanimefendi anlasilan.

Ben annemin bana ordugu boyunlugu kaybetmistim yarim asir once. Halen hatirladikca basima kakar. Çocuğunkini de gelecek uc nesil falan saklamami bekleyecegi icin hicbir sey talep etmiyorum.

Iclerinde bi' savas cikacak istifcisi yasadigi icin hepsinin tuketimle yokolmayi pek algilayamiyorlar. :/

Kızlar bebek burun aspiratörü için tavsiyeleriniz var mı? Özellikle tecrübeli anneler, bunlar nasıl bir sistemle çalışıyor. Bazıları tek bir ürün şeklinde, bazıları yedek aparatlarla falan satılıyor. Bebek için en hijyenik, en sağlıklısı ve kullanımı en pratik ürün hangisi acaba

Eklentiler

• IMG_1825.webp
    10 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_1826.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_1827.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 52
Aynen ya savaş istifçisi ama zevksiz. Ben istiflesem ne güzel istiflerim :)))) anneni öpüyorum, sarılıyorum :)

Kızlar okulun tuvaletini kullanmayı sevmiyorum ama malum hamilelik hem de çk su içtiğimden sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor.
Temizliğini yapan abla da tuz ruhu dökmüş ben bilmeden girdim biraz önce çok kötü kokuyordu çok teneffüs etmemeye çalıştım ama yine de çektim tabi içime. inşallah olumsuz etkilememiştir ya ben evimde çamaşır suyu bile kullanmıyorum

canım diğer ikisini bilmiyorum ama bebedorunkini iyi diye duydum ben ondan aldım..şu elle kullanılan pompa gibi olanlar çok iyi değilmiş galiba..

benim doktorumda ağdayı önermiyor..hamile kaldığımdan beri hiç yapmadım..

Ben 9 sene once ortadaki ni kullanmistik memnun kaldim şimdi o diger modeller cikmis nasil bilmiyorum

Neden önermiyor acaba ? Neyle alıyorsun sen ?
jiletle canım..sadece özel bölgeye önerilmiyor zaten..diğer yerlerde ağdaya devam..kendince açıklamalar yapmıştı ama çok hatırlamıyorum..özellikle son dönemlere doğru açılmaya sebep olup erken doğuma sebep oluyormuş..hamile kaldığımda sorduğumda ağda yapma ben önermiyorum deyince ben de riske atmadım yapmadım..ama yapan arkadaşım da vardı..tüyleri inceymiş zaten benim ağdam çok kolay oluyor acı hissetmediğimden bişey olmuyor sanırım dedi..ama ben zaten normalde de ağda yaparken çok acı çekerim riske atmaya değmez diye düşündüm bebişlerimizden değerli değil..doğumdan sonra ağdaya geçerim yinee:)

Size de ayrılma isteği geliyor mu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…