jiletle canım..sadece özel bölgeye önerilmiyor zaten..diğer yerlerde ağdaya devam..kendince açıklamalar yapmıştı ama çok hatırlamıyorum..özellikle son dönemlere doğru açılmaya sebep olup erken doğuma sebep oluyormuş..hamile kaldığımda sorduğumda ağda yapma ben önermiyorum deyince ben de riske atmadım yapmadım..ama yapan arkadaşım da vardı..tüyleri inceymiş zaten benim ağdam çok kolay oluyor acı hissetmediğimden bişey olmuyor sanırım dedi..ama ben zaten normalde de ağda yaparken çok acı çekerim riske atmaya değmez diye düşündüm bebişlerimizden değerli değil..doğumdan sonra ağdaya geçerim yinee:)
Doğru aslında ben de altları alırken korka korka yapıyorum insan bi çekiniyor zaten göbekle her türlüsü zor şu an ya biraz daha büyüdüklerinde hele çok zor olcak napcaz biz :) doğumdan sonra ben lazere gitmeyi düşünüyorum artık yeter dedirtti bana bu iş :)
Evet iyi ilgili çocukla vs ama bilmiyorum.
Bazen bunaldığımı hissediyorum biz aynı karakterlere sahip değiliz geliyor ayak uydurmak zorunda kalıyorum sanki,sorumluluk sahibi ilgili,ayda yılda bir dışarı çıkar arkadaşlarıyla genelde evde ama bilmiyorum bazen çok yakın hissederken bazen soğumuşum gibi geliyor bir an sinir bastı adamı boşayıp rahat edeyim diyerek her an gidecek durumdayım
Iikizcan2016
bir de bacak kramplarını söyledim doktora magnorm yazdı onu da aldım mecburen eczaneden onu kullanayım o bitince mi osteocare alayım sence
canim süt yogurt yeterince tuketiyorsan kalsiyuma gerek yok, magnorm yeter..
benim bulantilarim cok uzun surdugu icin yiyemedim hicbisey, hala da yogurt yiyemiyorum, mecbur disardan aliyorum..
benim b12 de 180 cikti gecen hafta, b12 igne (dodex) yapiyorum, 5gun arka arkaya sonra haftada 1 ya da 2 devam edicem..
bence sen de igneye gec, bosver benexolu..
Bazen bunaldığımı hissediyorum biz aynı karakterlere sahip değiliz geliyor ayak uydurmak zorunda kalıyorum sanki,sorumluluk sahibi ilgili,ayda yılda bir dışarı çıkar arkadaşlarıyla genelde evde ama bilmiyorum bazen çok yakın hissederken bazen soğumuşum gibi geliyor bir an sinir bastı adamı boşayıp rahat edeyim diyerek her an gidecek durumdayım
Iikizcan2016
cnm ya şu şeker işi kafama takıldı sabah 10.15te aç ölçtüm 74 çıktı sonra 12.50de tok ölçtüm 57 çıktı bende mi anormallik yoksa makinede mi anlamadım şu hipoglisemiyi de okudum korktum biraz şu yüklemeyi yaptırsam mı acaba haftaya bugün kontrolüm
aclik 74 olup da tokluk nasil 57 olmus kiz..
makine yeni mi? markasi ne?
boyle tutarsizlik varsa yaptir yuklemeyi, ilk 50mg yuklemede belli olur zaten..
Bende bugün evdeyim diye yemek yaptım uğraştım neymiş beyefendinin arkadaşı gelmiş beraber içiyorlarmış.Geç gelirmiş. Yılda bir çıkıyorsun tamam da baştan söylesene ne uğraşıyorum ben,yemin ediyorum sinirle zor tutuyorum kendimi s... git arkadaşına diyesim var.
Bu devirde zor bak böyle ilgili koca :)
Ama biriyle aynı evde yaşamak bazen sıkıyor insanı hele şu aralar hormonlardan bence olmayacak şeyler gözüme batıyor benim de ama şu hamilelik lohusalık bitsin bi geçer heralde bu gel gitler
Sadece eşe degil ,etrafa arkadaşalra dosta da aynı duyguları besliyorum bi anda soğuyorum bi anda çok seviyorum fln :))
Bu devirde zor bak böyle ilgili koca :)
Ama biriyle aynı evde yaşamak bazen sıkıyor insanı hele şu aralar hormonlardan bence olmayacak şeyler gözüme batıyor benim de ama şu hamilelik lohusalık bitsin bi geçer heralde bu gel gitler
Sadece eşe degil ,etrafa arkadaşalra dosta da aynı duyguları besliyorum bi anda soğuyorum bi anda çok seviyorum fln :))
Kırkyılın başı evde kalıp yemek yaptım arkadaşı gelmiş beyin saat 1 de buluştu zaten neymiş geç gelirmiş.
Tamam cidden. Nerdeyse yılda bir iki çıkıyor ama dellendim.defol diyesim var zor tutuyorum kendimi. Bir an bir sinir bastı koy tekmeyi rahat rahat yaşa diyorum kendime
Bende bugün evdeyim diye yemek yaptım uğraştım neymiş beyefendinin arkadaşı gelmiş beraber içiyorlarmış.Geç gelirmiş. Yılda bir çıkıyorsun tamam da baştan söylesene ne uğraşıyorum ben,yemin ediyorum sinirle zor tutuyorum kendimi s... git arkadaşına diyesim var.
s..git desen gitcek mi ki..
ben diyorum arada, gitmiyo :))
biliyo muydu senin yemek yaptigini, bu saatte mi baslamislar icmeye..
açalim ikimiz de davayi, donlarina kadar alalim..
iyice cozuttular artik.
s..git desen gitcek mi ki..
ben diyorum arada, gitmiyo :))
biliyo muydu senin yemek yaptigini, bu saatte mi baslamislar icmeye..
açalim ikimiz de davayi, donlarina kadar alalim..
iyice cozuttular artik.
Evet biliyordu.
1 de buluştu herifle 5-6 da yeriz diye aradım biz bira içiyoruz şimdi 8-9 da evde olurum dedi..
S.git desem gider gururludur.
Az kaldı dicem cidden postalayıp rahat etmek istiyorum başlarım ilgisine onun yemin ediyorum boşanasım var şuan.
Otursun kalsın ankarada ne işim var zaten benim burda
bAydan'lar hormonların oyununa gelmeyin.bana dese kocam işime gelir valla.yaptığın yemeği de koy dolaba yarın yersiniz bi daha yemek yapmazsın.bak yarın yemek derdinden kurtuldun
aclik 74 olup da tokluk nasil 57 olmus kiz..
makine yeni mi? markasi ne?
boyle tutarsizlik varsa yaptir yuklemeyi, ilk 50mg yuklemede belli olur zaten..
Yeni cnm direct markası o 57den sonra öğlen yemeği yedim bi de simit yedim arada 2 saat sonra yine ölçtüm 120 çıktı bu sefer neyse 1 hafta takip edeyim bakalım doktorum ne diycek
bAydan'lar hormonların oyununa gelmeyin.bana dese kocam işime gelir valla.yaptığın yemeği de koy dolaba yarın yersiniz bi daha yemek yapmazsın.bak yarın yemek derdinden kurtuldun
Zaten çalıştığım için ben yapmıyordum.
Hayır birde kızdığım beyefendi ben arayınca söylüyor geç gelicem diye öğlen 1 den akşama kadar ne yapıyor adamla bu kadar mı kopamadılar,sinir.oldum ciddi ciddi git diyesim var
sarra13
, Iikizcan2016
cok hoşsunuz yaa. Iki dakikada bosadiniz adamlari. Fındık kabugunu doldurmaz bahaneleriniz var :) Hakim sizi aynen geri postalar haberiniz olsun. Kac yillik evlisiniz cok merak ediyorum
Evet biliyordu.
1 de buluştu herifle 5-6 da yeriz diye aradım biz bira içiyoruz şimdi 8-9 da evde olurum dedi..
S.git desem gider gururludur.
Az kaldı dicem cidden postalayıp rahat etmek istiyorum başlarım ilgisine onun yemin ediyorum boşanasım var şuan.
Otursun kalsın ankarada ne işim var zaten benim burda
kiz 8-9 da evde olurum demis, gec de kalmiyor, bizimki is yemegi diye gitti gecen,6da baslamis guya 8 de gelicekti,11i geciyodu geldiginde.
konusmadim bikac gun :)
sende araba yok mu cik dolas azcik alisveris yap..
bi kafani dagit
Zaten çalıştığım için ben yapmıyordum.
Hayır birde kızdığım beyefendi ben arayınca söylüyor geç gelicem diye öğlen 1 den akşama kadar ne yapıyor adamla bu kadar mı kopamadılar,sinir.oldum ciddi ciddi git diyesim var