Sağol canım iyi dedi doktor şükür sıkıntı yok dedi karından ultrasonla kalp atışını gördüm canım ben ishal de olmuşum bağırsaklarım ağrıyor o yüzden dahiliyeye gönderdi dahiliye doktoru da muz patates yoğurt filan ye dedi ilaç kullanamazsın dedi öyle işte canım
Ddorti
solda olunca ne olurmuş benim solda cumaya randevum var inşallah kalp atışlarını yine duyarım aslında çok korkuyorum ilk bebeğimi bu haftada kaybettim bi daha yaşamak istemiyorum resmen kabusum oldu şu 3 ayı bi atlatsak o zaman rahatlarım sanırım
Ddorti
solda olunca ne olurmuş benim solda cumaya randevum var inşallah kalp atışlarını yine duyarım aslında çok korkuyorum ilk bebeğimi bu haftada kaybettim bi daha yaşamak istemiyorum resmen kabusum oldu şu 3 ayı bi atlatsak o zaman rahatlarım sanırım
Geceleri midesi bulananlara +1 benden
Hic uyuyamiyorum
Aksam üzeri basliyor bulantilar bazen sabaha kadar sürüyor.
Bulantim olmasa bile uyku kalitem inanilmaz düştü.
Günde 5-6 saat o da yüz kere uyanarak uyuyabiliyorum
Hic uyuyamiyorum
Hic uyuyamiyorum
Benimde aksine sabah uyanınca başlıyor ikindi vaktine kadar ikindiden sonra rahatlıyorum yavaş yavaş. ama çok şükür dünde bugünde iyim hiç sorunum yok hamile değilmişim gibi inşallah böyle gider :)) Dün evimin tüm işlerini yaptım yemegimi yaptım hatta iyi hissederken bu akşamınkileride yaptım Senin kaç haftalık canım takvim oluştursana.
Kizlar geceleri uyuyamiyorun bulantim oluyor gece kalktim migdemi bastiracak ekmek falan atiyorum 5 dk sonra ayni gece kacta uykuya daldim bilmiyorum 3 u grcmistir 6 da kalktim millet hamilelik te uyur ben uyuyamiyorum normalde biraksalar gunde 14 saat uyurum o kadar seviyorun uykuyu
Allah yardımcın olsun canım seninle fazla aramız yok yakınız yaşın kaç merak ettim sorun olmazsa ben 28 2. bebiş bu oğlumda çok kötüydüm sürekli çıkarıyordum. Bu farklı ama acaba kızmı diyorum
Ddorti