2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bende yarın duyabilirim insallah. Merak ediyorum çünkü daha bebeği bile görmedik sadece kese vardı

D dorti solda olunca ne olurmuş benim solda cumaya randevum var inşallah kalp atışlarını yine duyarım aslında çok korkuyorum ilk bebeğimi bu haftada kaybettim bi daha yaşamak istemiyorum resmen kabusum oldu şu 3 ayı bi atlatsak o zaman rahatlarım sanırım

Vallahı bende anlamadım. Kımısı sag erkek dıyor kımısı sol erkek dıyor kafam karıştı

Geceleri midesi bulananlara +1 benden
Hic uyuyamiyorum
Aksam üzeri basliyor bulantilar bazen sabaha kadar sürüyor.
Bulantim olmasa bile uyku kalitem inanilmaz düştü.
Günde 5-6 saat o da yüz kere uyanarak uyuyabiliyorum

Hic uyuyamiyorum
Yenimi basladı bulantıların canım. Kac haftalıksın

Hic uyuyamiyorum
Benimde aksine sabah uyanınca başlıyor ikindi vaktine kadar ikindiden sonra rahatlıyorum yavaş yavaş. ama çok şükür dünde bugünde iyim hiç sorunum yok hamile değilmişim gibi inşallah böyle gider :)) Dün evimin tüm işlerini yaptım yemegimi yaptım hatta iyi hissederken bu akşamınkileride yaptım Senin kaç haftalık canım takvim oluştursana.

Allah yardımcın olsun canım seninle fazla aramız yok yakınız yaşın kaç merak ettim sorun olmazsa ben 28 2. bebiş bu oğlumda çok kötüydüm sürekli çıkarıyordum. Bu farklı ama acaba kızmı diyorum

kesenin içinde soldaysa erkek sağdaysa kız diyorlar oğlumunkini buldum o soldaymış bu sağa bakıyor ve sağda :)

Bulantı, baş dönmesi gün geçtikçe artıyor bende de. Ne zaman başlayıp ne zaman biteceği hiç belli olmuyor. Burnuma mutfak da kokmaya başladı

Bulantı, baş dönmesi gün geçtikçe artıyor bende de. Ne zaman başlayıp ne zaman biteceği hiç belli olmuyor. Burnuma mutfak da kokmaya başladı
aynen göz kararması ve baş dönmesi bende de var kan sayımı iyi çıktı ama benim tansiyonum hep düşük 8/5 ti cuma günü...

Ya uyuyamiyorum artik, sürekli tuvalete gidiyorum. Bak daha yeni bi saat önce gittim, simdi yine gitmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…