2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Hah, evet. Bebeğin kilo almasını da sagliyormus anne karnında. Normal şartlarda yemem hiç ben. Aklıma dahi gelmez ama yemiş oldum artık. Dediğin gibi şifa olsun inşallah. Amin canım.

="PudraPembesi34, post: 46622626, member: 582423"]Merhaba, bende bikaç gün oldu hamile oldugumu öğreneli, evde gebelik testi yaptım tek çizgiydi yarım saat sonra baktıgımda silikte olsa ikinci çizgi vardı zaten adetim 3-4 gün gecikmişti yani daha çok erkendi. Dünde hastaneye gittim ultrasonla bakıldı görülmedi. Vaginal ultrasonu reddettim korktum bilemedim utandım bilemedim işte halbuki onla daha net belli olcakmış. Neyse kan testi yapıldı. Çıktı ama doktor gitmişti bugün ögleden sonra doktora tahlili göstermeye gidicem evimede çok yakın allahtan.. Beta hcg 87,57 çıkmıştı dün kan tahlilinde. Aralık 2016da yani son yılbaşının haftasında hanile oldugumu öğrendikten bi hafta sonra düşük yapmıştım. Epilepsi ilacı kullanıyordum ve doktor folik asitte yazmamıştı. Bebek gelişememiş buyüzden düşük yapmışım. Kimsemizde yok bize öğreticek edicek.. araştırıyorum sürekli meyve sebze yumurta balık tüketmeye başladım daha çok dikkat etmeye çalışıyorum. Ne zaman neler almalıyız? Ne kadar zamanda doktora gitmeliyiz? Akıntılar normalmi? Bilenlerden yardım bekliyorum ve sürekli bu formu takip edicem artık[/QUOTE]
Hamile kalmadan önce folik asit kullanmak gerekiyormuş ama ben bilmiyordum 5. haftamda bebeği öğrenince başladım. Ayrıca doktor bana liste verdi; listeyi ekliyorum. İncele istersen. 5 haftalik olunca kese görünüyor sadece, içinde bebek olup olmadığını 7. haftamda söyledi doktor. O yüzden rahat ol, bekleyeceksin mecburen.

Hamile kalmadan önce folik asit kullanmak gerekiyormuş ama ben bilmiyordum 5. haftamda bebeği öğrenince başladım. Ayrıca doktor bana liste verdi; listeyi ekliyorum. İncele istersen. 5 haftalik olunca kese görünüyor sadece, içinde bebek olup olmadığını 7. haftamda söyledi doktor. O yüzden rahat ol, bekleyeceksin mecburen.[/QUOTE]

Kizlaaaar Günaydın biz dün akşam duyduk kalp atislarını çok şükür cok sevindim bilginize
Ayy çok sevindim darısı bize inşallah
mavili33 gözün aydın. Kalp atışını karından mı duydunuz? Çarşamba günü bende gideceğim. 6+5 olacağım o gün.
Benimde de sabırsızlanıyorum hiç gitmedim seninle 2 gün aramız var
Sagol canim o küçücük kalp nasıl hızlı atiyor anlatamam bu arada doktorum sezeryan dedi doğum icin kan sulandirici igne kullaniyorum
En güzeli Allah korusun garantici olmak iyidir
Kizlar kalçanizda bacaginizda agrı varmi birde ramazanda oruç tutacakmisinz sizede danisaym bi dedim
Magnezyum eksikliği olabilir benim adet sancısı gibi sancım var
Kizlar hafta sonu diye uzun uzuuun uyurum diye demistim, ama her 3 saatte felan tuvalete kalkmak zorunda kaldim. Sözdede varmi bi sik sik tuvalete gitmek? Gercekten bazen cildirtmak noktasina geliyorum
Başlarda olmadı hiç son Aylarda bebek mesafeye baskı yapınca olmuştu
8leri
Zencefil de bulantıyı azaltır derler ama zararlı mı bilemedim

[/QUOTE]

Kızlarr mrb. Benimde bu ayki çalışmalarım boşa çıkmazsa ki inşallah çıkmaz bende siznle bu forumda yer almak istiyorum lütfen bana dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş.

Hurma doğuma yakin tavsiye ediliyor kaslari gevsettigi icin. Bu aylarda kas gevsemesi iyi olmayabilir.

Canım benim doktorum hurma yeme dedi. Rahim de açılma yapıyormus. Bir de maydanoz ,dereotu ve nar yeme dedi.o yüzden onları hayatımdan çıkardım. Bulantı için soda içiyorum o iyi geliyor biraz
Bana da maydonoz dereotu yeme dedi. Sodadaki mineraller fayda sagladigindan gunde bir iki gunde bir iciyorum ben.

Nıye okadar uzun verdiki kontrolu.
Ilk hamileligimdede bu dra gidiyordum boyle cok sık cagirmiyor ondan sonraki kontrolude 2 ayda bir cagiriyor son aylarda sık cagiriyor.bende meraktan catliyorum.simdi bu kontrolde gorebilirse cinsiyetini gorur goremezse bekle iki ay olsunda cinsiyetini ogren.gerci oncekinde 13 haftalikken erkek dedi ondan sonra hic degismedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…