Kesenin içindeki bebek sagdamı soldamı. Ona bakarak tahmın edenler varmış.Yok hayır oval gibi minik bişeydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesenin içindeki bebek sagdamı soldamı. Ona bakarak tahmın edenler varmış.Yok hayır oval gibi minik bişeydi
Hic bir belirtim yok canım hic birsey istemiyo hep açım tiksindigim biseyde yok canımBelirtılerın neler canım. Neler yıyosun daha cok. Nelerden tıksınıyosun. Canın neler çekıyor
İyi maşallah. Bulantın kusman yokmu.yemek yıyemıyormusun hiç. Zorla yemeğe çslış canımHic bir belirtim yok canım hic birsey istemiyo hep açım tiksindigim biseyde yok canım
Soldaydi oğlum.Kesenin içindeki bebek sagdamı soldamı. Ona bakarak tahmın edenler varmış.
Sağol canim bulantı ve kusmam da yok yemek zorla yiyorum midemi bastirmak icin cok yaniyo midem maalesefİyi maşallah. Bulantın kusman yokmu.yemek yıyemıyormusun hiç. Zorla yemeğe çslış canım
Sağol canım iyi dedi doktor şükür sıkıntı yok dedi karından ultrasonla kalp atışını gördüm canım ben ishal de olmuşum bağırsaklarım ağrıyor o yüzden dahiliyeye gönderdi dahiliye doktoru da muz patates yoğurt filan ye dedi ilaç kullanamazsın dedi öyle işte canım
Vallahı bende anlamadım. Kımısı sag erkek dıyor kımısı sol erkek dıyor kafam karıştı
Yenimi basladı bulantıların canım. Kac haftalıksınGeceleri midesi bulananlara +1 benden
Hic uyuyamiyorum
Aksam üzeri basliyor bulantilar bazen sabaha kadar sürüyor.
Bulantim olmasa bile uyku kalitem inanilmaz düştü.
Günde 5-6 saat o da yüz kere uyanarak uyuyabiliyorum
Hayırlı olsun hoşgeldin aramızaMerhaba benide eklermisiniz. Sat: 30 mart
3. Hamileliğim
Çok şaşkınım dün öğrendim.
Benimde aksine sabah uyanınca başlıyor ikindi vaktine kadar ikindiden sonra rahatlıyorum yavaş yavaş. ama çok şükür dünde bugünde iyim hiç sorunum yok hamile değilmişim gibi inşallah böyle gider :)) Dün evimin tüm işlerini yaptım yemegimi yaptım hatta iyi hissederken bu akşamınkileride yaptımGeceleri midesi bulananlara +1 benden
Hic uyuyamiyorum
Aksam üzeri basliyor bulantilar bazen sabaha kadar sürüyor.
Bulantim olmasa bile uyku kalitem inanilmaz düştü.
Günde 5-6 saat o da yüz kere uyanarak uyuyabiliyorum
Allah yardımcın olsun canım seninle fazla aramız yok yakınız yaşın kaç merak ettim sorun olmazsa ben 28 2. bebiş bu oğlumda çok kötüydüm sürekli çıkarıyordum. Bu farklı ama acaba kızmı diyorumKizlar geceleri uyuyamiyorun bulantim oluyor gece kalktim migdemi bastiracak ekmek falan atiyorum 5 dk sonra ayni gece kacta uykuya daldim bilmiyorum 3 u grcmistir 6 da kalktim millet hamilelik te uyur ben uyuyamiyorum normalde biraksalar gunde 14 saat uyurum o kadar seviyorun uykuyu
kesenin içinde soldaysa erkek sağdaysa kız diyorlar oğlumunkini buldum o soldaymış bu sağa bakıyor ve sağda :)
aa benim oğlumunkide duruyor hemen bakıp yazıyorum bende :)kesenin içinde soldaysa erkek sağdaysa kız diyorlar oğlumunkini buldum o soldaymış bu sağa bakıyor ve sağda :)
aynen göz kararması ve baş dönmesi bende de var kan sayımı iyi çıktı ama benim tansiyonum hep düşük 8/5 ti cuma günü...Bulantı, baş dönmesi gün geçtikçe artıyor bende de. Ne zaman başlayıp ne zaman biteceği hiç belli olmuyor. Burnuma mutfak da kokmaya başladı