• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
iyotsuztuz iyotsuztuz benim esimde dün tum evi temizledi kendisi karadenizli ve acayip titiz ben cok açım ya midem açlıktan kazınıyo asersem cok sevincem yaa

nazli_nazenin nazli_nazenin

Gündüz sağlıklı besleniyorum ama gece içimden canavar çıkıyor benim:KK70:

ya benim tiksintilerim vardı onları yavaştan atlatmaya başladım iştahım açık ama yine de çok yememeye çalışıyorum o zaman bulanıyor aşırıya kaçınca :dondurma: Akşamları dediğin gibi ne olacak bu iştahın hali :rolleyes: dr. elma doğra üzerine tarçın serp ye dedi :confused:

ya benim tiksintilerim vardı onları yavaştan atlatmaya başladım iştahım açık ama yine de çok yememeye çalışıyorum o zaman bulanıyor aşırıya kaçınca :dondurma: Akşamları dediğin gibi ne olacak bu iştahın hali :rolleyes: dr. elma doğra üzerine tarçın serp ye dedi :confused:
iştahım benimde açılmaya başladı. kendime sakin ol bebek daha 4mm sen 8 tabak yemek yiyemezsin diyorum. kendimi tutuyorum tiksinmemde yok benim.

Günaydın kızlar.
Bi beş sayfa kadar geriye gittim sanırım herkes iyi.
Çok şükür.
8+0 olduk bugün.
Hala bulantım falan yok, hala hiçbir şeyden tiksinmiyorum hala katır gibiyim.
Sadece göbek deliğimin çevresi atıyor, pıt pıt yapıyor orası ve dıştan falan görünüyor. bayağı komik.
Kalp atışlarını 2 kez duymamış olsam panik olurdum belki ama sanırım rahat bir hamilelik geçireceğim.
Yaa cok kiskandimmm seni:KK48:ne yemek yiyebiliyorum be hazirlayabiliyorum sabah kizin beslenmesini hazirlayana kadar 3 kere cama kostum dun taksiye bindim dk lari saydim inmek icin yol bitmedi bana gozumun onunden ne yicekler geciyo ama onume gelince migdem agzima geliyo su an yattigim yerden cibikkkk kreker yiyorum biktim boyle gecerse acliktan olucem :bicak::bicak:bu bulantilar ne zaamn geciyor bi fikri olan warmi dayanamiyorm artik :dua:kizima hamileyken hic boyle olmamastim hissetmedim bile bu cok farkli oldu:KK12:

Evet çok iştahlıyım malesef..zaten obezite eşiğinde gebe kaldım ben.
Haftasonu 2 tane akraba düğünü vardı.
İkisinde de düğün çıkışı kebapçıya gittik. Eşim soruyor aşeriyorsun di mi, yok diyorum pisboğazlığıma burdayız:KK70:

İnsan bir şeyler arıyor mavilim ya.
Eşim benden daha hamile yani.
Tatlıyla aran nasıl

Back
X