- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok üzüldümDış gebelik maalesef
çok üzüldüm canımDış gebelik maalesef
ikimiz aynı ilerliyorduk halbuki.
Dış gebelik maalesef
iyotsuztuz benim esimde dün tum evi temizledi kendisi karadenizli ve acayip titiz ben cok açım ya midem açlıktan kazınıyo asersem cok sevincem yaa
Dış gebelik maalesef
ahhh aahhh nerde izliyorum ama tık yokEmin misin?
Hayırlısı olsun çok üzüldüm geçmiş olsun.
Ben bir kere pide istedim tvde görüp. Geçen haftaydı.
Tvde avrupa kanallarında güzel yiyecek reklamları oluyor onlara bak belki istersin?
geçmiş olsun canımmm....tez zamanda atlatırsın inşallah...iğne mi uygulayacaklar inşallah ameliyat değildir...Dış gebelik maalesef
Dış gebelik maalesef
Akşamları dediğin gibi ne olacak bu iştahın hali çok üzüldüm canım iğne mi vuracaklar ameliyat mı Hayırlısı olsun canım. üzülmemek elde değil ama iyi tarafından bak allah korusun geç teşhislerde iç kanamaya kadar gidebiliyor. sen erkenden doktora gittin şanslısın.Dış gebelik maalesef
iştahım benimde açılmaya başladı. kendime sakin ol bebek daha 4mm sen 8 tabak yemek yiyemezsin diyorum. kendimi tutuyorum tiksinmemde yok benim.ya benim tiksintilerim vardı onları yavaştan atlatmaya başladım iştahım açık ama yine de çok yememeye çalışıyorum o zaman bulanıyor aşırıya kaçıncaAkşamları dediğin gibi ne olacak bu iştahın hali
dr. elma doğra üzerine tarçın serp ye dedi
![]()
Yaa cok kiskandimmm seniGünaydın kızlar.
Bi beş sayfa kadar geriye gittim sanırım herkes iyi.
Çok şükür.
8+0 olduk bugün.
Hala bulantım falan yok, hala hiçbir şeyden tiksinmiyorum hala katır gibiyim.
Sadece göbek deliğimin çevresi atıyor, pıt pıt yapıyor orası ve dıştan falan görünüyor. bayağı komik.
Kalp atışlarını 2 kez duymamış olsam panik olurdum belki ama sanırım rahat bir hamilelik geçireceğim.

bu bulantilar ne zaamn geciyor bi fikri olan warmi dayanamiyorm artik
kizima hamileyken hic boyle olmamastim hissetmedim bile bu cok farkli olduTatlıyla aran nasılEvet çok iştahlıyım malesef..zaten obezite eşiğinde gebe kaldım ben.
Haftasonu 2 tane akraba düğünü vardı.
İkisinde de düğün çıkışı kebapçıya gittik. Eşim soruyor aşeriyorsun di mi, yok diyorum pisboğazlığıma burdayız
İnsan bir şeyler arıyor mavilim ya.
Eşim benden daha hamile yani.
Rabbim yardimcin olsun alanda allah verende bende hep hayirliysa olsun diye dua ediyorum nasibinde bu warmis demek ki biraz dinlenip tekrar hamile kalirsin uzulme nolur cok gecmis olsun kalbimiz seninle...Dış gebelik maalesef
Dış gebelıkmıymiş. Ayyy çok geçmiş olsun. Ne oldu ne dedı doktorDış gebelik maalesef
Hiçbişey yemıyomusun canım. Yani tatlı tuzlu pasta hiçmi yıyemıyosun. Vıtamın içmiyomusunahhh aahhh nerde izliyorum ama tık yok
Allah bağışlasın canımTeşekkür ederim yok 2. Ye hamileyim 6yaşında oğlum var![]()