- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
Çok üzüldüm. hakkınızda hayırlı olsun. sizin için dua edeceğimBu sabah kanamayla bebeğini kaybettim simdi kurtaj olma ihtimali var doktor tekrar beta HCG istedi onun sonucunu bekliyorum sonuca göre kurtaja giricem
Evet bebeğinize yeni illaki alın birşeyler. Abisinden kalanlarını da kullansın yeni bir iki parçada alın sizBir kaç bişey alırım canım hiçbişey almadan da olmaz :)
Hayirli olsun bebisinizMerhaba kızlar..
Sat'a göre 1 şubat görünüyor bebeğimin doğum tarihi ama sezeryan olacağım için ocak sonu annesi olacağım sanırım :)
Benim ikinci bebeğim olacak inşallah.
Hepinize hayırlı ve güzel bir hamilelik dönemi diliyorum.
Kızlar bir sorum olacak size.
Ramazanda oruç tutma hakkında ne dedi doktorlarınız ? Yani uygunmudur değil midir çok kararsızım. Kalp atışları için haftaya gideceğim doktora. O yüzden soramadım henüz.
Benim de cok oluyor. Ilk baslarda renksiz su gibiydi simdi sari renkli ve oldukca cok.Bişey sorcam kızlar akıntınız oluyor mu? Bende iltihapımsı bişey geliyor mukoz myom var ondan mıdır acabainşallah bi zararı yoktur
Orucun su asamada bebege bir zarari olacagini sanmiyorum ben de ama dayanamam malesef.Hayirli olsun bebisiniz
Oruc tutmak ile ilgili bende ilk hafta lhamileligimin tutarim diyordum ama suanda yatiyorum migde bulantim var butun gun o migdenun bos kalmasi nasil bir durum olur bilemem ama kendini iyi hisseden tuttabilir cevremde de tuttan cok oldu ama dediğim gibi durumuna bagli
Bişey sorcam kızlar akıntınız oluyor mu? Bende iltihapımsı bişey geliyor mukoz myom var ondan mıdır acabainşallah bi zararı yoktur
şu an leblebi yiyorum ilk haftadan beri bulantım var 2 gündür yoktu bugün coştu yine oğlumda bu kadar olmamıştıKızlar peki bulantılarınız kaçıncı hafta başladı ?
Benim ilk oğlumda hiç bulantık olmadı ve çok rahattım.
Şuan ise 5 +1 günlüğüm ve hiç bulantım yok şimdilik.
Evet ilk aylar çok hızlı büyüyorlar, alma hevesi hiç bitmiyorki hep şirin şeyler görüp almak istiyoruz :)aynen daha çoook isimiz var odamızi bosalticaz boyayacagiz bebek odasi takımı perde halı besik alicaz kiyafet en son alinacak listede bence bide 1 hafta once giydirdigini bi hafta sonra giydiremiyormuş sun bebisler surekli buyuyormus anneler öyle diyo
Merhaba kızlar..
Sat'a göre 1 şubat görünüyor bebeğimin doğum tarihi ama sezeryan olacağım için ocak sonu annesi olacağım sanırım :)
Benim ikinci bebeğim olacak inşallah.
Hepinize hayırlı ve güzel bir hamilelik dönemi diliyorum.
Kızlar bir sorum olacak size.
Ramazanda oruç tutma hakkında ne dedi doktorlarınız ? Yani uygunmudur değil midir çok kararsızım. Kalp atışları için haftaya gideceğim doktora. O yüzden soramadım henüz.
Bişey sorcam kızlar akıntınız oluyor mu? Bende iltihapımsı bişey geliyor mukoz myom var ondan mıdır acabainşallah bi zararı yoktur
Kızlar peki bulantılarınız kaçıncı hafta başladı ?
Bende 6.haftaya doğru başladı çok yok ama neyseki hafif bulantılarKızlar peki bulantılarınız kaçıncı hafta başladı ?
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm. İnşallah Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip ederBu sabah kanamayla bebeğini kaybettim simdi kurtaj olma ihtimali var doktor tekrar beta HCG istedi onun sonucunu bekliyorum sonuca göre kurtaja giricem
Aynen öyle. Her vcye gittiğimde hemen bakıyorum bişe var mı diye. Ne zormuş ya anne olmal :) :)Ben de bulantı tavan valla, 24 saat hiç geçmeden kusmalar da cabası, ikiz olduğu için çok fazla bulantım varmış. Ama kanamam olmasında bulantı kabulüm
Benim kuzenim Dayım ve kardeşim 3 üne de sordum 3 ü de oruç tutabileceğimi söyledi. Çok halsiz hissedersen 3-4 gün tut 2 gün bırak dediler. Tabi bu kişiler doktor :) iftar sahur arası bol su iç dediler. Bulantım izin verdiği kadar tutucam ben. Oruçluykrn çok huzurlu oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?