• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba kızlar..
Sat'a göre 1 şubat görünüyor bebeğimin doğum tarihi ama sezeryan olacağım için ocak sonu annesi olacağım sanırım :)
Benim ikinci bebeğim olacak inşallah.
Hepinize hayırlı ve güzel bir hamilelik dönemi diliyorum.
Kızlar bir sorum olacak size.
Ramazanda oruç tutma hakkında ne dedi doktorlarınız ? Yani uygunmudur değil midir çok kararsızım. Kalp atışları için haftaya gideceğim doktora. O yüzden soramadım henüz.

Bişey sorcam kızlar akıntınız oluyor mu? Bende iltihapımsı bişey geliyor mukoz myom var ondan mıdır acaba :KK64: inşallah bi zararı yoktur

Merhaba kızlar..
Sat'a göre 1 şubat görünüyor bebeğimin doğum tarihi ama sezeryan olacağım için ocak sonu annesi olacağım sanırım :)
Ramazanda oruç tutma hakkında ne dedi doktorlarınız ? Yani uygunmudur değil midir çok kararsızım. Kalp atışları için haftaya gideceğim doktora. O yüzden soramadım henüz.
Hayirli olsun bebisiniz
Oruc tutmak ile ilgili bende ilk hafta lhamileligimin tutarim diyordum ama suanda yatiyorum migde bulantim var butun gun o migdenun bos kalmasi nasil bir durum olur bilemem ama kendini iyi hisseden tuttabilir cevremde de tuttan cok oldu ama dediğim gibi durumuna bagli

Bişey sorcam kızlar akıntınız oluyor mu? Bende iltihapımsı bişey geliyor mukoz myom var ondan mıdır acaba :KK64: inşallah bi zararı yoktur
Benim de cok oluyor. Ilk baslarda renksiz su gibiydi simdi sari renkli ve oldukca cok.
Umarim kotu bir sey degildir

Hayirli olsun bebisiniz
Oruc tutmak ile ilgili bende ilk hafta lhamileligimin tutarim diyordum ama suanda yatiyorum migde bulantim var butun gun o migdenun bos kalmasi nasil bir durum olur bilemem ama kendini iyi hisseden tuttabilir cevremde de tuttan cok oldu ama dediğim gibi durumuna bagli
Orucun su asamada bebege bir zarari olacagini sanmiyorum ben de ama dayanamam malesef.
Bulanti ve halsizlik cok faxla, iki lokma bile yesem toparliyorum biraz.
Bu kadar uzun sure ac kalmak cpk zor olabilir

Canım süt beyazı renkte ise normal. Ostrojen hormonunun artisindan kaynaklaniyormus. Benim de akıntım çoğalmıştı. Son birkaç gündür azaldı iyice. Sen yine de bol bol sıvı tüket. Benim de kistim var. Doktor bebeği besler, erir kaybolur dedi. 6'sında randevum var. Bakalım. Senin myom için bir şey dedi mi?

Kızlar peki bulantılarınız kaçıncı hafta başladı ?
Benim ilk oğlumda hiç bulantık olmadı ve çok rahattım.
Şuan ise 5 +1 günlüğüm ve hiç bulantım yok şimdilik.

şu an leblebi yiyorum ilk haftadan beri bulantım var 2 gündür yoktu bugün coştu yine oğlumda bu kadar olmamıştı

TuRuNCu TuRuNCu ben oruç tutmayacağım canım, hamileyken bütün gün susuz kalmak pek mantıklı değil, bence hamileler tutmamalı.
Bulantımda öyle geliyo gidiyo kafasına göre takılıyor ilk cocugumda hiç bulunmadı . Ne zaman başladı bilmiyorum

aynen daha çoook isimiz var odamızi bosalticaz boyayacagiz bebek odasi takımı perde halı besik alicaz kiyafet en son alinacak listede bence bide 1 hafta once giydirdigini bi hafta sonra giydiremiyormuş sun bebisler surekli buyuyormus anneler öyle diyo
Evet ilk aylar çok hızlı büyüyorlar, alma hevesi hiç bitmiyorki hep şirin şeyler görüp almak istiyoruz :)

Merhaba kızlar..

Ben doktora sormadım hiç. O da bir şey söylemedi zaten ama 2 hafta önce gitmiştim en son.
Tutamayacağım ben.

Bende de var o akıntı.
Acaba pembemsilik var mı diye bakmaktan şaşı oldum.

8+3üm hala tık yok bende.
Tiksinme, aşerme falan da yok.

Bende 6.haftaya doğru başladı çok yok ama neyseki hafif bulantılar

Ben de bulantı tavan valla, 24 saat hiç geçmeden kusmalar da cabası, ikiz olduğu için çok fazla bulantım varmış. Ama kanamam olmasında bulantı kabulüm:KK19:

Benim kuzenim Dayım ve kardeşim 3 üne de sordum 3 ü de oruç tutabileceğimi söyledi. Çok halsiz hissedersen 3-4 gün tut 2 gün bırak dediler. Tabi bu kişiler doktor :) iftar sahur arası bol su iç dediler. Bulantım izin verdiği kadar tutucam ben. Oruçluykrn çok huzurlu oluyorum :)

Benim kuzenim Dayım ve kardeşim 3 üne de sordum 3 ü de oruç tutabileceğimi söyledi. Çok halsiz hissedersen 3-4 gün tut 2 gün bırak dediler. Tabi bu kişiler doktor :) iftar sahur arası bol su iç dediler. Bulantım izin verdiği kadar tutucam ben. Oruçluykrn çok huzurlu oluyorum :)

Ben de o huzuru hissetmek için çok istiyorum tutmayı ama eşim bencil davranıyorsun diyor. 17 saatlık açlık ve susuz kalmak bebek için tehlikelidir diyor...
Bakalım,belki ben de senin gibi duruma göre 3-4 gün tutar 2 gün bırakırım ☺

Back
X