Vajinalmı bakıdı canım. GözünaydınKızlar Merhaba Nasılsıniz bugün Dr gittim 8 haftalik ve kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu çok duygulandım kızım ve eşim gittik onlarda benden heyecanlı idi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinalmı bakıdı canım. GözünaydınKızlar Merhaba Nasılsıniz bugün Dr gittim 8 haftalik ve kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu çok duygulandım kızım ve eşim gittik onlarda benden heyecanlı idi
İlk bebegınmıydı senınki canım. GözünaydınKızlarrrrrrr kalp atışlarını yine duyduk 8+2 yiz gelişimi çok iyi dedi doktor 1.8 cm olmuş miniğim çok duygulandım ayyy çok mutluyum çok güzel bir duyguymuş annelik
Senınkıde ne tarafta canım.Kızlar kesenin şeklinden yorum yapanlar vardı kkda hatta varmış bilginiz varmı
Geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsunKızlar merhaba dün biraz üsütmüsüm kasiklarimda agri ve idrar yollarimda yanma ile uyandım sabahnapsam gitsem mi doktora. Randevum haftaya cuma. Beklesem mi yoksa bol su mu içsem bu arada. Zaten daha kalp atışını duymadım doktor 2 hafta sonra gel gelmişti hala endişeliyim
Dua edin benim için![]()
Ben uyku konusunda çok problem yaşamadım, zaten uykuy çok düşkünümdür, en rahatsız pozisyonda bile uyurum yani :)) sosis şeklinde hamile yastıkları beni çok rahat ettirmişti ilkinde, bundada şimdiden kullanmaya başladımKızlar ben öncelikle özellikle önceden doğum yapmış arkadaşlara sormak istiyorum. Ilerleyen aylarda birlikte uyumak problem oluyor mu göbekten dolayı?
Benim eşim çok deli manyak uyuyor. Bi'de biz evlenirken birbirimizden pek uzaklaşmayalım romantizmiyle yatağı küçük ebat aldik.
Önceden sıkıntı etmezdim de son 1 haftadır eşimin kolunu bacağını üzerimden toplamaktan gece 10 kere uyanıyorum.
Kolunu çeksem, bacağını atıyor. Onu çeksem ahtapot gibi sarılıyor. Illâ bi' temas edecek. Dün gece yine bacağını karnımın üzerine atmıştı. "30 yıldır benimle mi uyuyorsun. Ne bu samimiyet. " diye şakayla uyandırdım. Uyudu yine aynısı. Normalde hoşuma bile gidiyor ama işte annelik içgüdüsü. Ilerleyen aylarda problem olur mu bu?
Şimdi göbüş de büyüyecek adamın da ayağını yüksekte tutma sevdası var ya, çocuğum doğmadan baba baskısına maruz kalmasın.![]()
maalesef öyle bu sebeple de sezeryan dedi doktorum sağolasıngeçmiş olsun.... tüm hamilelik boyunca yapılıyor galiba
69la basladim 72ye varmak uzereyim. Dietisyen kopurucek 5hafta sonra ne halt edicemKızlar sizlerde kilo alımı ne durumda? Ne yesem kilo olarak geliyor bana. İlk 3 aylık dönemde almak istemiyordum halbuki![]()
Beşik, bebek arabası, göğüs pompası gibi ürünlerin markalarını geçen gebeliğimden seçmiştim almamıştım. Birkaç unisex kıyafet almıştım hepsini verdim düşük yapınca görmek istemedim. Şimdi de totem yaptım 4 aya kadar bebeğime bir şey almayacağım. Bana iyi gelmiyor.kızlar , bebişler için hiç alışveriş yaptınız mı ? ben de araştırmalara başladım .
ilk hediyem annemden geldi , 2 takım zıbın filan almış .
alışveriş yapmak için cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaSlm kızlar şimdiye kadar 2014 kasım anneleriyle beraberdim bende aranıza katıldım 2. Bebeğim olcak inşallah
Canım aynı rüyayı bende görmüştüm birkaç hafta evvel ama hamilelikte bu tarz kabuslar görülebiliyormuş. Çok önemsediğin bir sınava hazırlanırkende hep rüyanda o sınava geç kaldığını görürsün ya ben bununda öyle olduğuna inanmak istiyorum zaten kan rüyayı bozar sen içini ferah tutKızlar selam bugün o kadar yoğundum ki hiç bakamadım buraya. Dün gece rüya gördüm çok kötüydü vcye gidiyordum kan geliyordu hep ağlayarak uyandım çok korktum.Burdaki o yorumlarda beni etkiliyor sanırım. Heran bana da olabilirmiş geliyor
![]()
![]()
Ayran falan da yok burda bazen yoğurt cikmiyo yemekte ilk fırsatta denicemAyran falan içsen iyi gelir belki canım
almadım ben ama pantolonlarım çok sıkıyor beni. kiloda almadım ama rahat edemiyorum. Bir tane büyük bir kotum var hergün onu giyiyorum mesela akşam yıkayacağım ki sabaha kurusun bi daha giyeyimKızlar hamıle kıyafetı alsn varmı aranızda
Slm Kızlar kalp atislarini duyanlari tebrik ediyorum inasallah bebislerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz
Vajinalmı bakıdı canım. Gözünaydın
Senınkıde ne tarafta canım.
Canim darısı göremeyenlere hayırlı sonuçlansın sağsalim alalım kucağımizaKızlar bebeklerini görenler gözünüz aydın. Darısı başımıza inşallah.
Rabbim devamını getirsin.
Kızlar hamıle kıyafetı alsn varmı aranızda