• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhaba dün biraz üsütmüsüm kasiklarimda agri ve idrar yollarimda yanma ile uyandım sabah :KK43: napsam gitsem mi doktora. Randevum haftaya cuma. Beklesem mi yoksa bol su mu içsem bu arada. Zaten daha kalp atışını duymadım doktor 2 hafta sonra gel gelmişti hala endişeliyim

Dua edin benim için :KK43:
Geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun

Kızlar ben öncelikle özellikle önceden doğum yapmış arkadaşlara sormak istiyorum. Ilerleyen aylarda birlikte uyumak problem oluyor mu göbekten dolayı?
Benim eşim çok deli manyak uyuyor. Bi'de biz evlenirken birbirimizden pek uzaklaşmayalım romantizmiyle yatağı küçük ebat aldik. :KK19:
Önceden sıkıntı etmezdim de son 1 haftadır eşimin kolunu bacağını üzerimden toplamaktan gece 10 kere uyanıyorum.
Kolunu çeksem, bacağını atıyor. Onu çeksem ahtapot gibi sarılıyor. Illâ bi' temas edecek. Dün gece yine bacağını karnımın üzerine atmıştı. "30 yıldır benimle mi uyuyorsun. Ne bu samimiyet. " diye şakayla uyandırdım. Uyudu yine aynısı. Normalde hoşuma bile gidiyor ama işte annelik içgüdüsü. Ilerleyen aylarda problem olur mu bu?

Şimdi göbüş de büyüyecek adamın da ayağını yüksekte tutma sevdası var ya, çocuğum doğmadan baba baskısına maruz kalmasın. :KK70::KK70:
Ben uyku konusunda çok problem yaşamadım, zaten uykuy çok düşkünümdür, en rahatsız pozisyonda bile uyurum yani :)) sosis şeklinde hamile yastıkları beni çok rahat ettirmişti ilkinde, bundada şimdiden kullanmaya başladım

Kızlar selam bugün o kadar yoğundum ki hiç bakamadım buraya. Dün gece rüya gördüm çok kötüydü vcye gidiyordum kan geliyordu hep ağlayarak uyandım çok korktum. :( Burdaki o yorumlarda beni etkiliyor sanırım. Heran bana da olabilirmiş geliyor :( :(

kızlar , bebişler için hiç alışveriş yaptınız mı ? ben de araştırmalara başladım .
ilk hediyem annemden geldi , 2 takım zıbın filan almış .
alışveriş yapmak için cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum
Beşik, bebek arabası, göğüs pompası gibi ürünlerin markalarını geçen gebeliğimden seçmiştim almamıştım. Birkaç unisex kıyafet almıştım hepsini verdim düşük yapınca görmek istemedim. Şimdi de totem yaptım 4 aya kadar bebeğime bir şey almayacağım. Bana iyi gelmiyor.

Kızlar selam bugün o kadar yoğundum ki hiç bakamadım buraya. Dün gece rüya gördüm çok kötüydü vcye gidiyordum kan geliyordu hep ağlayarak uyandım çok korktum. :KK43: Burdaki o yorumlarda beni etkiliyor sanırım. Heran bana da olabilirmiş geliyor :KK43: :KK43:
Canım aynı rüyayı bende görmüştüm birkaç hafta evvel ama hamilelikte bu tarz kabuslar görülebiliyormuş. Çok önemsediğin bir sınava hazırlanırkende hep rüyanda o sınava geç kaldığını görürsün ya ben bununda öyle olduğuna inanmak istiyorum zaten kan rüyayı bozar sen içini ferah tut

Back
X