2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar banyoda su dolu kova kaldırdım hamile olduğumu unutup küçük bir kova ama doluydu 7-8 litre vardır bişey olur mu acaba çok endişeliyim çok salağım yemin ederim Allah ım inşallah bişey olmaz
yok cnm birsey olmaz abartmayalim unutup birseyler tasiyoruz kaldiriyoruz 7 ay gecmez boyle soylim :) stres daha cok bebisi etkiler

Allah rizasi icin kizlar bu mubarek gunlerde bana dua edin bebegimin kalp atisini duyayim almasinlar bebegimi benden Allah im evladimi oglumun kardesini bize bagislasin kimin duasinin kabul olucagi belli olmaz nolur dua edin evladim yasiyor olsun
Insallah cnm dualarimiz seninle

Allah rizasi icin kizlar bu mubarek gunlerde bana dua edin bebegimin kalp atisini duyayim almasinlar bebegimi benden Allah im evladimi oglumun kardesini bize bagislasin kimin duasinin kabul olucagi belli olmaz nolur dua edin evladim yasiyor olsun
bu ramazan hürmetine önce senin bebegini ve buradaki arkadaslarimizin bebeklerini sonra benim bebegimi bize rabbim bagislasin... amin..

Allah yardımcın olsun. İnşallah evladın ıyıdır sağlıklıdır.

yok cnm birsey olmaz abartmayalim unutup birseyler tasiyoruz kaldiriyoruz 7 ay gecmez boyle soylim :) stres daha cok bebisi etkiler
ocaktaki hamileliğimde beta 400 lerdeyken kese oluşmamıştı daha...oğlum hasta olmuştu hastaneye muayeneye geldi dr sedyesine kucaklayıp çıkarmıştım ve o akşam kanamam başlamıştı ve düşük yapmıştım... o yüzden korkuyorum canım...

herkese günaydın... oruç tutan var mı?????
benimde açlık tokluk kilom 2 kilo oynuyor.az kilo almak istiyorum çünkü aklımın bir ucu hep ssvd de.onun içinde az kilo almam lazım
Kizlar merhaba. Catlak olusumuna karsi simdiden önlem almamiz gerekiyormus. Bu konuda arastirma yapan var mi ya da bir seyler kullanan?
yakın arkadaşım farmasinin aynısefa kremini kullandı bitkisel şimdi doğum yaptı ve hiç çatlağı yok. bende aldım ama daha belirgin bir göbeğim yok 4. aydan sonra başlarım muhtemelen.birde ilk gebeliğimden miras çatlaklarımda mevcut lierac a rağmen
bende karneye gün sayıyorum. ama aynen evde 3 yaşında bir kızım var sanırım tatilin gelmesinin tek iyi tarafı benim için öğle uykusu olur. yoksa sabah 8 de uyanmaya devam.ilk hamilelikte prenses gibiymişim.uykum geldiği anda uyuma lüksüm vardı.

Günaydın ilk kez mi duyacaksin kalp atislarini 8. haftdasın ben 6+3 te duydum benimde bgn randevum var sanirim hem tekrar kalp atislarina bakacak ve vitaminlerimi yazacak diye dusünüyorum doktorum

Bizim burda dağ bayır kantaron tatlım. Türküye'de biliniyormuş ne demek ya???

Aktardan almıyorum kendim toplayıp hazırlıyorum
işin şakasındaydım canım yanlış anlama bibuçuk yıldır türkiyedeyim ister istemez soruyorum bu soruyu kendime ama şöyls bir durumda var bazen orda bulamadığımı ankarada daha rahat buluyorum asla küçümsemek istemedim güzelim ülkemi

bebişin iyi olduğuna sevindim canım beslenmeyle ilgili değildir kanaman. kimilerin hamileliği öyle geçiyor malesef. kk da iki arkadaşım var ikiside ayni şekilde hamilelikleri kanamalı geçti ilk dönemlerde ve ikisininde kızı olacak. bakalım seninki ne olacak hayırlısıyla.
canım ben 5 yıldızlı otelde çalışmama rağmen erzak alıyorum yanıma kimi zaman yemekler yağlı oluyor yiyemiyorum bu yüzden sende evden hazırla al yanına. sabahları yumurta haşlayıp ekmek arası bile yapıyorum düşün. çerez meyve dolduruyorum maşallah. hıı birde su ve süt bol tüketmeye çalış

Günaydın ilk kez mi duyacaksin kalp atislarini 8. haftdasın ben 6+3 te duydum benimde bgn randevum var sanirim hem tekrar kalp atislarina bakacak ve vitaminlerimi yazacak diye dusünüyorum doktorum
5+5 te karından keseyi gördük iki hafta sonra gel bebeği kalp atışlarını görelim dedi. işte bugünde 7+5 teyim. inşallah göreceğim bebeğimi ve kalp atışlarını.

BUTUN ANNELERIN DiKKATINE
Bu cok ozel bir dua istegidir arkadaslar. Hem ramazan hem herkes hamile, eminim birimizin duasi kabul olacaktir
Bu ikinci hamileligim biliyorsunuz arkadaslar. Anlatip kimseyi korkutmak istemedim ama ben cok riskli bir dogum yaptim malesef, doktorlar olebilirdin Allah korudu dediler.
Ve bu risk devam ediyor malesef.
Ve ben cok cok ama cok korkuyorum.
Su an dusuk riskim oldugu icin bu konuyu cok dusunmemeye calissam da yine de aklimdan cikmiyor malesef.
Doktorun biri ben dogumunu yaptiramam o riski alamam derken digeri hicbir sorun cikmayacak korkma ben hallederim diyor.
Ne olur bana dua edin, bu mesaji okuyup birer amin demeniz yeterli benim icin.
Eminim ki Allahim cevapsiz birakmayacaktir bu duayi. Cok tesekkur ederim simdiden herkese.

Kızlar günaydın hepinize hayırlı ramazanlar. İnşallah seneye ramazanı evlatlarımızla görürüz.

Benim de cuma günü randevum var doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ama ben hep tedirginim korkuyorum. Acaba beklemeden yarın mı gitsem.
bu arada adet günüme göre geriden gittiğini söylemişti 10 gün önce gittiğimde doktor, keseyi gördü ama.

Adet tarihine göre 7 haftalik ama o doktora göre şuan 5+4 olması lazım. Hiç anlamıyorum şu işlerden.

Hep endişeliyim. Bi yerim ağrısa bişey oldu diye düşünüyorum ağrımasa neden ağrımıyo diyorum. Zaten antidepresan kullanirken hamile kaldım.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sizlerde dua edin hayırlıysa yavruma kavuşayim bende.

inşallah herşey çooook çooook güzel olur.bebeğinin kalp atışlarını duyup sağlıkla kucağına alırsın :)

oooh sevindim insallah hayırlı haberini alırız buradan duyarsin pıt pıt atısları..
Tesekkur ederim aksam olsun diye bekliyorum heycanla iste vakit gecmiyor
Bence bekle az kalmis zaten ben randevularda doktorun dediklerine uyma taraftariyim bende kalp atisi icin iki hafta bekledim bugun gidecegim stres yapmaniz iyi degil bebegide strese sokarsiniz iyi dusunun iyi olsun

Canım hamileliğin en erken zamanları bebek kendini koruyor hatta bu ilk üç ay içinde yediklerimiz kendimizeymiş ondan sonrası yani 4.ay civarından sonra yediklerin bebeği beslermiş. Tabi ilk aylarda dikkat edin derler bebek daha tutunmaya çalışıyor ama bak sen çok erken öğrenmişsin gebeliğini ve tutunuyordu bu yüzden hiçç sıkıntı yapma benim gebeliğimde sata göre 9 haftalık olmalıydı ki şuan 7 buçuk. Allah hayırlısını versin hepimizin yavrusunu korusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…