2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Saglikla gelir insallah anneciginin kucagina ama kotuyu dusunmemeye calisin iyi cagirin hayatiniza her hamileliginiz oyle olacak diye bir kural yok

Hayirlisi ile görürsün bebisini inşallah canim

Allah yardimcin olsun herşey gönlünce olsun inşallah.. Aminnn

Kızlar banyoda su dolu kova kaldırdım hamile olduğumu unutup küçük bir kova ama doluydu 7-8 litre vardır bişey olur mu acaba çok endişeliyim çok salağım yemin ederim Allah ım inşallah bişey olmaz

Kız dün sabah kapıdan mutfağa damacana taşıdım ben olmaz bir şey merak etme.

Güzel haberleri bekliyorum.

Günaydın ilk kez mi duyacaksin kalp atislarini 8. haftdasın ben 6+3 te duydum benimde bgn randevum var sanirim hem tekrar kalp atislarina bakacak ve vitaminlerimi yazacak diye dusünüyorum doktorum

Güzel haberler ile gel

Ezan vakti kaptın duayı:)

Ultrasonda, sata göre geriden gelmesinin neden geç döllenme olabilir, mesela kimi adet biter bitmez hamile kalır, kimisine adet bittikten 2 hafta sonra, geç kalanlarıniki geç döllenme olabilir

acayip uykum var çalışırken uyuyakalmışım az önce sizde de var mı bu kadar aşırı uyku isteği?

Ben ogretmenler odasinda uyudum müdür rahatsizsaniz eve gidin dedi :) yok bir seyim diye ciktim bahçeye ama eve git teklifini kabul etmediğime pismanim. Öğrenci gelmemiş zaten bos bos bekliyorum

geccmis olsun cnm bi tedirginlik oluyor insanda kotu birsey yasagidi icin

Hepinizi tebrik ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi kızlar bende şuan 6+1 im 5+2 de keseyi gördük henüz kalp atışlarını görmedik duymadık çok heyecanlıyız hergün doktora gitmek istiyorum ama zor tutuyorum kendimi sürekli ultrason zarar vericekmiş gibi geliyor kalp atışlarını duymaya ne zaman gitmeliyim sizce

Ben oruç tutamıyorum bu yıl. Bulantılarım çok kötü zaten uzun günlerde bebeğe de bana da iyi gelmeyecektir.

Benim ilk iki muayenem alttan oldu. Bundan sonra gerek yok dedi doktor. Alttan muayene yaptırma falan diyenler oldu ama doktoruma güvendiğim için sorgulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…