bizim doktor pulmicortu ya uyurken ver yada gözlerini kapatıp ver gözlere zarar verebilir demişti.bundan sonra uyurken ver istersen.gözlerini kapatınca kerem çok debeleniyor ben uyurken veriyorum
Aslı benimki de öyleydi ama hamilelikte bi büyüdüler önce 80-85 oldu şimdi emzirme döneminde 90 oluyor zaten iyice sarktı
Ne zaman küçülür bunlar tecrübeli anne :)
sütün azaldıkça memelerde küçülüyor emmeyi bırakınca eski bedenine dönüyorsun ama eski göğüslerine bir daha kavuşamıyorsun üzülerek belirtmek isterim.o yüzden burada hep daha önce de söylemiştim rahat etmek için evde sütyen takmamazlık yapmayın diye.sütyen takmayınca daha fena sarkıyor
bizim doktor pulmicortu ya uyurken ver yada gözlerini kapatıp ver gözlere zarar verebilir demişti.bundan sonra uyurken ver istersen.gözlerini kapatınca kerem çok debeleniyor ben uyurken veriyorum
anladim o acidan mi, şöyle emerken meme de kestiriyor o ara yapiyoruz obur turlu cok saskin bakiyor kiyamiyorum:) ama dr hic bahsetmedi bundan soyledigin iyi oldu teşekkür ederim uyanikken yaparsam dikkat ederim
Kızlar en sonunda çocukları alıp acile gittim tansiyonum taban yapmış nasıl ayakta duruyorsun dedi. Ateş 38.3 boğaz enfeksiyonu bi serum verdi 6 da iğne şindi eve geldim. Oğlanı emzirdim yattım ayakta duramıyorum.
senin normalde de büyükmüş sanırım.ben alttan destekleme gereği duymuyorum.çünkü benim zaten önceden 75-80 bedendi.kiloma göre zayıf olunca 75 oluyordu kilo alınca 80 oluyordu.ama merak etme daha fazla büyümezler.ulaşacağı en üst seviyedeler şuan
Aslında çok büyük değildi 80 bedendim. Hamileyken 90 beden emzirme atletleri almıştım, artık onlarda küçük geliyor. Şimdi 95 falanım, sanki sürekli bi büyüme halindeler. inş bu bedende dururlar artık.
Yalnız dediğin gibi evde süt kanalları tıkanmasın diye sütyen kullanmıyordum, sanırım biraz da o yüzden sarkmaları arttı.
5 aylık olunca paylaşayım bari bu ne konuştu şimdi ,bizim derdimize bak şuna bak demesinler
Aventin buharlı pişiricisi varmış benim baya aklıma yattı çok pratik.sebzeyi eti koyuyorsun buharda pişiriyor sonra da tersini çevirince blender oluyor hiç açmadan karıştırıp püre kıvamına getiriyorsun süper bence :)
Aslında bu ürünün indirimi takip edilebilir şimdiden
matmazel_matmazel
Kurulamanı tavsiye ederim. Bilmiyodum, başta kurulamadım zaten bez emer nolcak, diye. Hep pişik oldu. Şimdi en yumuşak wc kağıdı satın aldım, sadce bebeğe kurulamaya kullanıyorum.
sütün azaldıkça memelerde küçülüyor emmeyi bırakınca eski bedenine dönüyorsun ama eski göğüslerine bir daha kavuşamıyorsun üzülerek belirtmek isterim.o yüzden burada hep daha önce de söylemiştim rahat etmek için evde sütyen takmamazlık yapmayın diye.sütyen takmayınca daha fena sarkıyor
Hep ondan sarktı benim işte emzirme sütyenini atletlerini bile dogru düzgün giymedim onların bile bi desteği var gibi sonuçta
Küçülsün de gene razıyım böyle olunca eski kıyafetlerim sırf memeler büyük diye olmuyor yada olsa da çirkin gözüküyor
Ben de kurulamıyorum bi şey olmadı çok şükür inşaallah da olmaz ne desem tersi oluyor bazen :))
Ama ben öyle çok sulu sulu da yapmıyorum belki ondandır sıkıyorum iyice
Konak bizim kız da hat safhadaydi öyle ki kaç çocuk büyutmus annem bile şaşırdı çocuğun kafası kaplumbağa sırtına dönmüştü. eczacı bize bi şampuan verdi 100 de 100 organik bitkilerden yapılmış konak sampuani. adı bella b bee gone cradle iki yıkamada o kadar farketti ki 6. Yıkamada yok gibiydi artık. Hala kullanıyorum tek tük var yok gibi
kızlar ek gıdaya geçişten bahsedilmiş.blw yöntemi var bebeğin kendi beslenmesini öğreten nir sistem tavsiye ederim.bi araştırın.hatta bi aparatı var oda şu beslenme emziği adı
kızlar ek gıdaya geçişten bahsedilmiş.blw yöntemi var bebeğin kendi beslenmesini öğreten nir sistem tavsiye ederim.bi araştırın.hatta bi aparatı var oda şu beslenme emziği adı
Inşallah ıyı gelır Kerem e :))
Bugun temızlık vardı
Ustune Umut ta 5 gündür kaka yapamadığından Butun gun huzursuzdu
Demın avaz avaz Ağlayarak yaptı bıraz
Sızdı artık :/
Aslında çok büyük değildi 80 bedendim. Hamileyken 90 beden emzirme atletleri almıştım, artık onlarda küçük geliyor. Şimdi 95 falanım, sanki sürekli bi büyüme halindeler. inş bu bedende dururlar artık.
Yalnız dediğin gibi evde süt kanalları tıkanmasın diye sütyen kullanmıyordum, sanırım biraz da o yüzden sarkmaları arttı.
İyi geceler nöbetçiler :)
Şimdi benim bir sorum olacaktı. Bebeğimin isbal olup olmadığını ayırt edemiyorum. Bir haftadır kakası kokuyor. Mesela ben dışarıya gelen kokudan bebeğimin kaka yaptığını anlayabiliyorım altını kontrol etmeden. Sulu yapıyor kakayı ama anne sütü ile hep sulu yapıyordu ama sanki daha sulu gibi de. Sizin bebişlerin kakaları kokuyor mu?