2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ya olur mu öyle şey lütfen öyle düşünme.giyincem ben beğendim sadece göğüs uçlarımı belli ediyor dedim.olsun göğüs pedi koyarım.zaten sürekli koyuyordum son zamanlarda koymamaya başlamıştım.ped koyar giyinirim.sen üzülme lütfen

kızlar keremin kafasına yine zeytinyağı sürdüm konakları için birazdan yıkıycam.oğlanın konaklarını temizliyim derken hasta etmem inş dünde banyo yaptırmıştım ana ev sıcak bşrley olmaz inş.bu arada zeytinyağı sürerken saçları biraz döküldü.heralde ana saçları dökülüyor diye düşündüm ama kafama takıldı

Ohoo bizimki hergun yikaniyor birseycik olmaz rahat ol hem daha iyi yikanmasi oda rahatlar. Yagin sac dokecegini sanmiyorum dokulecegi varmis dokulse bizimki dokulurdu rapunzel gibi 2 kez yagladim konak icin :)

Sütünü sağıyorsan eğer emzirme sonrası son verdiğin memeni sağıp, uyanınca da yeni memeyi vermeyi deneyebilirsin.
Ama en az emdiği o zor dönemlerinde bile Barış'ın kilo alımı iyiydi diye hatırlıyorum. Sağma yapmıyorsan mevcut düzende de devam edebilirsin.

Ana saçları dökülüyordur canım. Bizim kızında bi yandan dökülüp bi yandan yenileri geliyor. Hem aksine zeytinyağı saçları besler diye biliyorum.

Ana saçları dökülüyordur canım. Bizim kızında bi yandan dökülüp bi yandan yenileri geliyor. Hem aksine zeytinyağı saçları besler diye biliyorum.
kerem çok huysuzlandı acaba konakları temizliyim derken yanlış birşey mi yaptım.acır mı ki konak temizlerken kafaları Sabirsiz61 sende temizlemişsin bilirsin

Hahaha koptum ya 2kilo az soylemek nedir abartmıs

Ay aynen bu kombo klasik demekki gece cok uyanıon mı dio evet diyince resmen mutlu oluolar bide e tabi olcak o kadar diolar sırıtaak bilmiş bilmiş :)

Şimdilik makul ama uykuya direndiginde kilo artışı ile orantılı olarak sırt ağrıları
oluşmaya başladı. Güvenli baglanacagiz derken fizyolojik çözülme yaşayacağım:)) ferber metodunu tercih edenler olacaktır illa ki ama onu da yapamam ben hangi dönemde olursa olsun. Gerçi yapmam dediğim birçok şeyi de yaptım bu süreçte.

Hele hapsurmaya görsün yelden alır bu muhabbeti, hemen bir cık cık üstü ince :) yok diyorum burnunu temizliyor sakin :)

Bencede alışkanlık kazanıyor ufaklıklar, özellikle takip eden olaylarda farkındalıkları var

Çok gecmiş olsunn sen sağıyodun onlardan verse eşin falan sen dinlensen nasıl olur. çabuk toparlarsın inşallah

Kızlar en sonunda çocukları alıp acile gittim tansiyonum taban yapmış nasıl ayakta duruyorsun dedi. Ateş 38.3 boğaz enfeksiyonu bi serum verdi 6 da iğne şindi eve geldim. Oğlanı emzirdim yattım ayakta duramıyorum.

matmazel_matmazel Kurulamanı tavsiye ederim. Bilmiyodum, başta kurulamadım zaten bez emer nolcak, diye. Hep pişik oldu. Şimdi en yumuşak wc kağıdı satın aldım, sadce bebeğe kurulamaya kullanıyorum.

kerem çok huysuzlandı acaba konakları temizliyim derken yanlış birşey mi yaptım.acır mı ki konak temizlerken kafaları Sabirsiz61 sende temizlemişsin bilirsin
Yok canim eger taragi deli gibi bastirip derisini soymadiysan aciyacak birsey yok. Suyu seviyormu belki sudan cikinca huysuzlanmistir Miray ikidir sudan cikartinca agliyor cunku :)

KokunHuzur Yatağının altına açı yap. Baş tarafı yukarda olsun. Tükrük kaçması normal, ama tehlikeli biliyosun, Allah korusun.

y
Yok canim eger taragi deli gibi bastirip derisini soymadiysan aciyacak birsey yok. Suyu seviyormu belki sudan cikinca huysuzlanmistir Miray ikidir sudan cikartinca agliyor cunku :)
ok canım ya öyle hafiften 6-7 kere sürdüm ama sürerken ağladı.bilmiyorum ki hala hıysuz acaba dersine mi zarar verdim ama bastırmadım.belkide derinin dediği gibi bugün kakasını yaptıya ondan mı huysuzlandı.nazar ettim kendi oğluma iyi mi uslu diye diye

Ay çok güldüm yaaa :))) Doğru diyorsun aslında emzirme süresi fazla uzadığında bende de sırt-omuz ağrıları oluyor ufaktan. Ama direnme hali çok sık olmadığı için şimdilik idare ediyoruz. 4.ayı bitince Hogg'un yatır-kaldır yöntemini denemeyi düşünüyorum ama başarılı olabilir miyim bilmiyorum.

Çok çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede toparlanırsın inş

Hoslanmamistir belki ondandir huysuzlugu hemen kendine pay bicme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…