2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bizimkinin gazi da kakasi da kokuyor her zaman :)
Normal kakanin içinde cok minik puturler oluyor beyaz beyaz. Ama ishal oldugunda sadece su gibi putursuz bir kaka oluyor.
Bizimki öyle oldu en azindan.

Ben dun gece 1 kez emmeye kalkiyor falan mi dedim, yok oyle bir sey
Bugun 3 kez emmeye 2 kez kaka yapmaya kalkti ya cocuk. Yarin da misafirim var aksi gibi, deli gibi yoruldum nasil gecirecegiz gunu boyle bilmiyorum

Usutmustur birde senin yediklerinlede alakasi oluyormus bizimkide bazen kokuyor internette kaka cesitlerine bir bak istersen ishal ornekleri var

Bugun 3 kez emmeye 2 kez kaka yapmaya kalkti ya cocuk. Yarin da misafirim var aksi gibi, deli gibi yoruldum nasil gecirecegiz gunu boyle bilmiyorum
Denk gelmistir hemen dedigine yorma. Sizinde misafirleriniz hic bitmiyor anacim iyiki kimsem yok oldugum yerde sayenizde buna sukreder oldum :)))

Bir keresinde benim oğlumun kakası sümüksüydü. Annem ishal olabilir demişti araştırdım gerçekten de ishalin belirtisi olabilirmiş. Ama o hafta doktor kontrolümüz vardı doktor sürekli değilse sorun değil emen bebeklerde olabilir dedi. Önsüt laktoz olarak daha zenginmiş bu da sümüksü ya da hafif yeşil kakaya sebep olabilirmiş. Yani hangi sütten ne kadar emdiği bile kakayı etkiliyor. Bence bir sorunla karşılaşınca ya da bize sorun gibi gelen bir şey bir kaç gün beklemek hemen evham yapmamak daha iyi. Eğer devam eden bir problemse doktora gitmek lazım. Tabii çocuk mesela çiş yapmıyorsa acil doktora gitmek lazım öyle problemleri demiyorum da mikrar renk yapış şekli filan...

Benim sirtim da cok agriyor boyum uzun sayilir cok egilmek zorunda kaliyorum emzirirken fena agri yerlesti kurek kemiklerimin ortasina

ansızın meme de memee diye aglamaya başlayınca ne şekilde tutuyorsam artık arkamda yastık da yoksa ezik büzük emziriyorum. Bir şekilde öne doğru eğilmiş oluyorum. Benimde boy uzun. Dün eşime yakında Notre Dame'in kamburu gibi olacağım detmiştim artık :)

Aynı bennn. Akşam misafirim var. ah düzene girio gece uykuları demiştim. Aksam mayısıodu eşim bakar ben birsürü sey yaparım diodum. Gece yatmak bilmedi. Uyurken zorlandı baya. Gece de aynıydı. Şimdide uyusun diye bekliorum. İşler de beni bekliyor. Gündüz uyusa bari :)

Son durum ne yapabıldımı?
Bızde bugun cok kotuyuz gazdan huzursuzluk hat Safada :/

Dün 6. günümüzdü. Geceye doğru gaz çıkardıktan sonra aglamaya başladı ama dudaklarini büzüp böyle içli içli. Meme de çok teskin etmedi, kucağımda sarmalayıp gezerek sakinleştirmeye çalıştım olmadı. Aci cekiyor gibi geldi. Tabi kafam kakasına takılı kaldığı için o duruma yordum. Sonra yarım fitil den biraz daha azını verdik. Yaptı sırtına kadar sarı ve tabiri caizse püre kıvamında :) uykuya verdi hemen kendini. Kendi yapsin çok isterdim ama dün acı çekiyor medet bekliyor gibi geldi

kızlar e bebek te tüm ateş ölçerlerde %35 indirim var almayanlar için duyurulur
Ben daha doğru ölçüm alırız diye koltuk altından ölçüm yapanlardan almıştım. Ama uyurken sesiyle , uyanıkken de yavaş ölçüm yapmasıyla beni deli ediyor. Siz nasıl termometre kullaniyorsunuz? Memnun olduğunuz bir ürün varsa değerlendirelim fırsat varken

Kizlar bugun spiral taktirmaya gidecegim ama korkuyorum sanirim :) biri beni rahatlatsin taktiran oldu mu ?

kızlar ek gıdaya geçişten bahsedilmiş.blw yöntemi var bebeğin kendi beslenmesini öğreten nir sistem tavsiye ederim.bi araştırın.hatta bi aparatı var oda şu beslenme emziği adı
Bu sistemi uygulayabilmem için şimdiden kendimi mutfağın yeni alacağı şekle psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum :) Verdikleri bilgiler ve besleme şekilleri aslında çok güzel. Ama ben biraz fazla pimpirikliyim. Anne sütünden sonra direk çocuğun eline koca dilim bi elmayı verebilir miyim bilmiyorum. Sen diğer kızlarında bu sistemi mi uygulamıştın cnm?

105 beden emzirme sutyeniyle geziyorum ne olur kapatin konuyu:))
Oy oyy sanki ben de arkandan geliyorum bacım

Kızımın da kokuyor cnm. Doktora sorduğumda, birkaç gün içerde biriken kakanın kokulu çıkması normal dedi. Ama hergün de yapsa kokulu olabilir, senin yediklerinden kaynaklıdır dedi. Süt yapıyor diye taze soğanı daha sabah kahvaltısında başlıyorum yemeğe, nası kokmasın çocuğumun kakası :))

KokunHuzur Yatağının altına açı yap. Baş tarafı yukarda olsun. Tükrük kaçması normal, ama tehlikeli biliyosun, Allah korusun.

Artık yorgunluktan beynim yanmış alçı okuyorum kendi kendime dedim ki onası o birşey acaba Allah Allah onu düşünüyorum. Tekrar okudum acıymış :))
Tamam canım deneyecegim İnşaAllah ama pusette de aynısı oluyor o hatta oturuyor gibi biliyorsun ondada aynı olay var

Bizimkinin gazi da kakasi da kokuyor her zaman :)
Normal kakanin içinde cok minik puturler oluyor beyaz beyaz. Ama ishal oldugunda sadece su gibi putursuz bir kaka oluyor.
Bizimki öyle oldu en azindan.
İshal için bir tedavi uyguladınız mı peki?

Bize de eğitimde en doğru ölçüm koltuk altından demişlerdi. Ama ölçmesi zor olur diye düşünmüştüm. Bizde temassız ateş ölçer var. Gerçi onun da ses çıkarma olayı var, kullanma kılavuzuna bi bakayım belki sesi kapatılabiliyordur. Aynı zamanda oda ısısı, banyo ve mama suyu ısısını da ölçtüğü için öyle bir cihaz seçmiştik.

canım bende e bebekten almıştım braun kulaktan ölçer menunım hızlı be pratik bir ürün.ben keremi uyurkende ölçüyorummateşini sorun olmuyor

ek gıdaya geçildiğinde tezgahın üzerinde bebek için hazırlanmış ama yenilmemiş bir sürü tabak içerisinde mama-yiyecek göreceksin buna alıştırsan kendini iyi olacak.zaten bu beslenme şekli için beslenme emziği paylaştım ya çocuk ilk geçişte beslenme emziği kullanıyorsun.yada meyve fileleri var onlarla verebilirsin.amaç kendi kendine beslenmeyi öğrenmesi.kızlarda bu sistemi uygulamadım haberim yoktu ama annemin yönlendirmeleriye bu sisteme yakın hareket etmişim zate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…