2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar bugun spiral taktirmaya gidecegim ama korkuyorum sanirim :) biri beni rahatlatsin taktiran oldu mu ?
canım ya ben hiç taktırmadım ama taktıran tanıdıklarım var hiç acıdığını filan söylemediler.vajinal muayene gibi oluyormuş.bence sen hamile kalma ihtimalinden korksan daha iyi olur

Denk gelmistir hemen dedigine yorma. Sizinde misafirleriniz hic bitmiyor anacim iyiki kimsem yok oldugum yerde sayenizde buna sukreder oldum :)))
Akli olan dogurmaya yurt disina gitsin ya da dogumdan once bir kavga cikarip herkesle kussun diyorum artik ben.
Bunlar daha size soylediklerim bir de soylemediklerim var.
Bu gelenler arkadaslarim,sen sadece cay demle biz yanimizda getireceğiz yiyecegimizi dediler mesela.
Zaten bence bebek gormeye gelen elindd bir tepsi kek ya da borekle gelip bir saat oturup cikmali. Ben oyle yaparim en azindan.
Ama masallah bana gelen 3 gun önceden haber veriyor iyice hazirlik yapayim diye.

İshal için bir tedavi uyguladınız mı peki?
Yok hayir. Surekli takip ettim ama, gunkuk 7-8kez yapti bu sayi normal kabul ediliyor zaten. Ama kaka sekli sadece suydu dedigim gibi.
Daha sık emzirmeye calistim, karin derisini takip ettim, buzusme olursa sivi kaybina isaret. Oyle bir sıkıntı olmadi. Bir de arkadaslar aydinlatti erik hosafi icmistimnonu birakinca hemen duzelme yoluna gitti 2.gun. Yoksa ishal tehlikeli Allah korusun.

canım ya ben hiç taktırmadım ama taktıran tanıdıklarım var hiç acıdığını filan söylemediler.vajinal muayene gibi oluyormuş.bence sen hamile kalma ihtimalinden korksan daha iyi olur
Korkmuyorum hamile kalmaktan yas olmus 34 ailede erken menapoz var 36 yasinda teyzem 39 da annem. Ikinciyi istiyorum ama hem sezeryanla dogum yapmis olmam hemde kizimi sutten kesme ihtimalim yuzunden tek endisem o yuzden taktiracagim ama adetliyken daha rahat oluyormus dediler nette birseyler okudum birde seklini gorunce tirstim bugunden gecti pazartesiye kadar kendimi motive edip gidicem artik.

Kulaktan ölçenler daha doğru diyorlar ama.ben temassız olanlardan aldım. Çok hızlı ve bebeği rahatsız etmeden ölçüyor. Ablam bebeğinde kullanıodu. Ateşliyken zırt pırt ölçülüyodu yiğenim çok pratikti.

basit bir islem. catala yatıyorsunuz, cok kisa suruyor. onemli olan iyi oturtmasi. cesitleri var hormonlu spiral daha etkiliymis vs. bide adet doneminde daha fazla kanama yapiyormus.. ama arkadaşım spiral ile hamile kaldi. o yuzden cift koruma daha iyi.

Üç gün önce haber verip aman ha hazırlık yapma da diyip, gelince herşeyi yiyorlar mı

Bizim de ayni babam annem esim kardesim hergun ariyir kaka yapti mi.esim kaka yaparsa bana da yaz haber ver diyor . Cocuk kaka yapinca kendimiz yapmis gibi rahatliyiruz . Esime de dolu dolubezin fotosunu yolluyorum

Hamile kalınıo mu spirallede ilaçta kullanılmıo. Valla bayan olmak zor yaw

Bizim de ayni babam annem esim kardesim hergun ariyir kaka yapti mi.esim kaka yaparsa bana da yaz haber ver diyor . Cocuk kaka yapinca kendimiz yapmis gibi rahatliyiruz . Esime de dolu dolubezin fotosunu yolluyorum
Anne olmayan birine yazsan gercekten çıldırmış bunlar der bez fotosuna sevinen kişileriz artık

Ben visiofocus kullanoyorum. E bebekte var mi bilmiyorum ama ben cok memnunum. Mamanin banyo suyunun evin sicakliginida olcebiliyorsunuz.

Kabizlik konusu konusulmus benim kizimda bir ara sikinti yasadi. Vazelinle makatini uyarip iceriye dogru da vazelini biraz itince o gun icinde mutlaka kakasini yapiyordu. Bir kac kez yaptim sonra kendisi duzene girdi.

Size bir sey soracagim kokum degismesin kizim rahatsiz olmasin diye dogumdan beri parfum deodorant roll on hic bisey kullanmiyorum. Ama rahatsiz oluyorum artik zaten hamilelikten beri cok terler oldum. Sizin kullandiginiz onerebileceginiz roll on var mi

Ben de doğumdan beri hiçbirini kullanmıyorum. Çok ter olayım olmuyor ama malum yaz geliyor diye roll on olayını araştırmaya başladım. Bi marka buldum, linkini gönderiyorum sen de bi incele istersen. Diğer arkadaşlardan da gelecek öneriler sonrası birini almak lazım artık.

http://www.nenaj.com/Jolie-Fresh.html

var canım ben sadece bunu kullanıyorum hiç koku yapmıyo

Eklentiler

• IMG_1367.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…