çok geçmiş olsun canım bir an evvel iyileşirsin inşKızlar en sonunda çocukları alıp acile gittim tansiyonum taban yapmış nasıl ayakta duruyorsun dedi. Ateş 38.3 boğaz enfeksiyonu bi serum verdi 6 da iğne şindi eve geldim. Oğlanı emzirdim yattım ayakta duramıyorum.
Gece emmedigi gogsumu sagiyorum Derin gunduz sagmiyorum. Emzirdigim gogsumde kalan yagli kismi alsin diye yine ayni gogusten devam ediyorum.Sütünü sağıyorsan eğer emzirme sonrası son verdiğin memeni sağıp, uyanınca da yeni memeyi vermeyi deneyebilirsin.
Ama en az emdiği o zor dönemlerinde bile Barış'ın kilo alımı iyiydi diye hatırlıyorum. Sağma yapmıyorsan mevcut düzende de devam edebilirsin.
Ay çok güldüm yaaa :))) Doğru diyorsun aslında emzirme süresi fazla uzadığında bende de sırt-omuz ağrıları oluyor ufaktan. Ama direnme hali çok sık olmadığı için şimdilik idare ediyoruz. 4.ayı bitince Hogg'un yatır-kaldır yöntemini denemeyi düşünüyorum ama başarılı olabilir miyim bilmiyorum.
Benim sirtim da cok agriyorŞimdilik makul ama uykuya direndiginde kilo artışı ile orantılı olarak sırt ağrıları
oluşmaya başladı. Güvenli baglanacagiz derken fizyolojik çözülme yaşayacağım:)) ferber metodunu tercih edenler olacaktır illa ki ama onu da yapamam ben hangi dönemde olursa olsun. Gerçi yapmam dediğim birçok şeyi de yaptım bu süreçte.
Dışarı cıkamamanın acısını cıkartıyoruz hakkaten :)) yasasın Internetseninki de iyiymis
Cok uzun zamandir yapiyorum internetten alisveris ama su an ben de cikardim seyini resmen.
Napiyim disari cikamayinca..bir de kargo bedava kampanyalari olunca her seyi aliyorum.
Bir de parca parca yollamaya başlamış bir suru site. 3 parca urun aldim gecen 3 kerede geldi. Yollayın iste hepsink bir kerede utaniyoruz Kargoculardan her dk her dk
Son durum ne yapabıldımı?İlk kez oldu bizde. Dün gecede gazdan dolayı uyuyamadı da
daha iyi canim cok sagol.. oksurugu var ama yumusadi ve sayisi azaldi. bende sana yazacaktim, bu buhar verme olayi kac gun?Denas14__ senin kızın nasıl oldu canım iyileşmiştir inş
benimde ya sırtım çok ağrıyor.emzirmekten kaynaklıBenim sirtim da cok agriyorboyum uzun sayilir cok egilmek zorunda kaliyorum emzirirken fena agri yerlesti kurek kemiklerimin ortasina
Ben de yatır kaldır düşünüyorum şimdilik Zaten uzaktan davulun sesi hoş geliyor hepsi denenebilir gibi bana göre :))Ay çok güldüm yaaa :))) Doğru diyorsun aslında emzirme süresi fazla uzadığında bende de sırt-omuz ağrıları oluyor ufaktan. Ama direnme hali çok sık olmadığı için şimdilik idare ediyoruz. 4.ayı bitince Hogg'un yatır-kaldır yöntemini denemeyi düşünüyorum ama başarılı olabilir miyim bilmiyorum.
Ah o sırt ağrısı çok fena yabenimde ya sırtım çok ağrıyor.emzirmekten kaynaklı
bize dr 1 hafta ventolin artı pulmicort verdirdi.3 gün daha pulmicorta devam ettik bugün son birazdan pulmicort vericem biticek.ama 1 hafta dedim ya sadece sabah akşam şeklinde çok yoğun değil.hastanede kaldığımız ilk iki gün sık verdik sonra sabah akşama döndük rahatlama olunca azalttı doktordaha iyi canim cok sagol.. oksurugu var ama yumusadi ve sayisi azaldi. bende sana yazacaktim, bu buhar verme olayi kac gun?
bizimde sabah aksam sabah ventolin+pulmicort+serumbize dr 1 hafta ventolin artı pulmicort verdirdi.3 gün daha pulmicorta devam ettik bugün son birazdan pulmicort vericem biticek.ama 1 hafta dedim ya sadece sabah akşam şeklinde çok yoğun değil.hastanede kaldığımız ilk iki gün sık verdik sonra sabah akşama döndük rahatlama olunca azalttı doktor
Seninde mi annen yardım ediyor hala, benimdeO daha mantıklı geliyor bana da. Hepsinde de sabır gerek. şşşş sesini benimki tınlamiyor bile :) ama ninni ya da hafif müzik, pijama giyinme gibi rutinlerimiz var. Buna banyo da dahil olsun isterdim ama daha çok gündüz yaptırıyoruz annem yardımcı olduğu için.
Zaman su gibi akıp geçiyor aslında iyi olmuş başlaman. Bi bakıcaz beş altı aylık oluvermişler. Şimdi öğle uykuları hazır fazla ve uzunken fırsat buldukça okuyup araştırmak lazım. Arada bi özet bize de geçsen hiç fena olmaz hatta :)) Ne zamandır alışveriş de yapmıyorduk, ek gıda alışverişine başlarız artık :))Ben de yatır kaldır düşünüyorum şimdilik Zaten uzaktan davulun sesi hoş geliyor hepsi denenebilir gibi bana göre :))
Bi de abarttım sanırım bu aralar sürekli ek gıda dönemini araştırıyorum buharlı pişiriciler su bardakları kaşıklar vs :)) kendi dönemimizi hallettim de onlar kaldı :)
Konusu geçmişken özellikle tecrübeli annelere sormak istiyorum, bu göğüsler daha büyümeye devam edecek mi yaa?? Bedenin büyümesini geçtim de yer çekimine giderek yenik düşüyorlar ona yanıyorum. Emzirirken elimle alttan göğsümü destekliyorum yukarı kaldırıyorum artıkAh o sırt ağrısı çok fena ya
Göğüsler de aşagı dogru çekiyor insanı zaten :))
pulmicortu uyurken veriyorsun değil mibizimde sabah aksam sabah ventolin+pulmicort+serum
aksam ventolin+serum. antibiyotik 1 hafta ciddi rahatlama var maasallah.
senin normalde de büyükmüş sanırım.ben alttan destekleme gereği duymuyorum.çünkü benim zaten önceden 75-80 bedendi.kiloma göre zayıf olunca 75 oluyordu kilo alınca 80 oluyordu.ama merak etme daha fazla büyümezler.ulaşacağı en üst seviyedeler şuanKonusu geçmişken özellikle tecrübeli annelere sormak istiyorum, bu göğüsler daha büyümeye devam edecek mi yaa?? Bedenin büyümesini geçtim de yer çekimine giderek yenik düşüyorlar ona yanıyorum. Emzirirken elimle alttan göğsümü destekliyorum yukarı kaldırıyorum artıkSizde de durumlar böyle mi?
5 aylık olunca paylaşayım bari bu ne konuştu şimdi ,bizim derdimize bak şuna bak demesinlerZaman su gibi akıp geçiyor aslında iyi olmuş başlaman. Bi bakıcaz beş altı aylık oluvermişler. Şimdi öğle uykuları hazır fazla ve uzunken fırsat buldukça okuyup araştırmak lazım. Arada bi özet bize de geçsen hiç fena olmaz hatta :)) Ne zamandır alışveriş de yapmıyorduk, ek gıda alışverişine başlarız artık :))
yok sabaha yazmis :/ neden ki.pulmicortu uyurken veriyorsun değil mi
Aslı benimki de öyleydi ama hamilelikte bi büyüdüler önce 80-85 oldu şimdi emzirme döneminde 90 oluyor zaten iyice sarktısenin normalde de büyükmüş sanırım.ben alttan destekleme gereği duymuyorum.çünkü benim zaten önceden 75-80 bedendi.kiloma göre zayıf olunca 75 oluyordu kilo alınca 80 oluyordu.ama merak etme daha fazla büyümezler.ulaşacağı en üst seviyedeler şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?