Kızlar en sonunda çocukları alıp acile gittim tansiyonum taban yapmış nasıl ayakta duruyorsun dedi. Ateş 38.3 boğaz enfeksiyonu bi serum verdi 6 da iğne şindi eve geldim. Oğlanı emzirdim yattım ayakta duramıyorum.
Sütünü sağıyorsan eğer emzirme sonrası son verdiğin memeni sağıp, uyanınca da yeni memeyi vermeyi deneyebilirsin.
Ama en az emdiği o zor dönemlerinde bile Barış'ın kilo alımı iyiydi diye hatırlıyorum. Sağma yapmıyorsan mevcut düzende de devam edebilirsin.
Gece emmedigi gogsumu sagiyorum Derin gunduz sagmiyorum. Emzirdigim gogsumde kalan yagli kismi alsin diye yine ayni gogusten devam ediyorum.
Kilo alimi iyiydi dedigin gibi, insallah bu ay da normal seviyede olur. Ac kalip huzursuzlanan bir hali yok. Sagdigim sutu icmiyor, biberonu mamayi istemiyor dolayısıyla yapacak bir sey yok. Istedigi kadar emsin :))
Ay çok güldüm yaaa :))) Doğru diyorsun aslında emzirme süresi fazla uzadığında bende de sırt-omuz ağrıları oluyor ufaktan. Ama direnme hali çok sık olmadığı için şimdilik idare ediyoruz. 4.ayı bitince Hogg'un yatır-kaldır yöntemini denemeyi düşünüyorum ama başarılı olabilir miyim bilmiyorum.
O daha mantıklı geliyor bana da. Hepsinde de sabır gerek. şşşş sesini benimki tınlamiyor bile :) ama ninni ya da hafif müzik, pijama giyinme gibi rutinlerimiz var. Buna banyo da dahil olsun isterdim ama daha çok gündüz yaptırıyoruz annem yardımcı olduğu için.
Şimdilik makul ama uykuya direndiginde kilo artışı ile orantılı olarak sırt ağrıları
oluşmaya başladı. Güvenli baglanacagiz derken fizyolojik çözülme yaşayacağım:)) ferber metodunu tercih edenler olacaktır illa ki ama onu da yapamam ben hangi dönemde olursa olsun. Gerçi yapmam dediğim birçok şeyi de yaptım bu süreçte.
seninki de iyiymis
Cok uzun zamandir yapiyorum internetten alisveris ama su an ben de cikardim seyini resmen.
Napiyim disari cikamayinca..bir de kargo bedava kampanyalari olunca her seyi aliyorum.
Bir de parca parca yollamaya başlamış bir suru site. 3 parca urun aldim gecen 3 kerede geldi. Yollayın iste hepsink bir kerede utaniyoruz Kargoculardan her dk her dk
Ay çok güldüm yaaa :))) Doğru diyorsun aslında emzirme süresi fazla uzadığında bende de sırt-omuz ağrıları oluyor ufaktan. Ama direnme hali çok sık olmadığı için şimdilik idare ediyoruz. 4.ayı bitince Hogg'un yatır-kaldır yöntemini denemeyi düşünüyorum ama başarılı olabilir miyim bilmiyorum.
Ben de yatır kaldır düşünüyorum şimdilik Zaten uzaktan davulun sesi hoş geliyor hepsi denenebilir gibi bana göre :))
Bi de abarttım sanırım bu aralar sürekli ek gıda dönemini araştırıyorum buharlı pişiriciler su bardakları kaşıklar vs :)) kendi dönemimizi hallettim de onlar kaldı :)
bize dr 1 hafta ventolin artı pulmicort verdirdi.3 gün daha pulmicorta devam ettik bugün son birazdan pulmicort vericem biticek.ama 1 hafta dedim ya sadece sabah akşam şeklinde çok yoğun değil.hastanede kaldığımız ilk iki gün sık verdik sonra sabah akşama döndük rahatlama olunca azalttı doktor
bize dr 1 hafta ventolin artı pulmicort verdirdi.3 gün daha pulmicorta devam ettik bugün son birazdan pulmicort vericem biticek.ama 1 hafta dedim ya sadece sabah akşam şeklinde çok yoğun değil.hastanede kaldığımız ilk iki gün sık verdik sonra sabah akşama döndük rahatlama olunca azalttı doktor
O daha mantıklı geliyor bana da. Hepsinde de sabır gerek. şşşş sesini benimki tınlamiyor bile :) ama ninni ya da hafif müzik, pijama giyinme gibi rutinlerimiz var. Buna banyo da dahil olsun isterdim ama daha çok gündüz yaptırıyoruz annem yardımcı olduğu için.
Seninde mi annen yardım ediyor hala, benimde Annem yıkıyor ben anca su döküyorum. Bir türlü cesaretimi toplayamadım. Aslında küvetinin içinde oturma yeri de var. İlk zamanlar çok küçüktü oturtmadık, annem koluna yatırıp yıkadı. Şimdi biraz büyüdü de oturtabiliyoruz. Bi ara annem yanımızda duracak biz eşimle yıkamayı deniycez, inş becerebiliriz.
Ben de yatır kaldır düşünüyorum şimdilik Zaten uzaktan davulun sesi hoş geliyor hepsi denenebilir gibi bana göre :))
Bi de abarttım sanırım bu aralar sürekli ek gıda dönemini araştırıyorum buharlı pişiriciler su bardakları kaşıklar vs :)) kendi dönemimizi hallettim de onlar kaldı :)
Zaman su gibi akıp geçiyor aslında iyi olmuş başlaman. Bi bakıcaz beş altı aylık oluvermişler. Şimdi öğle uykuları hazır fazla ve uzunken fırsat buldukça okuyup araştırmak lazım. Arada bi özet bize de geçsen hiç fena olmaz hatta :)) Ne zamandır alışveriş de yapmıyorduk, ek gıda alışverişine başlarız artık :))
Konusu geçmişken özellikle tecrübeli annelere sormak istiyorum, bu göğüsler daha büyümeye devam edecek mi yaa?? Bedenin büyümesini geçtim de yer çekimine giderek yenik düşüyorlar ona yanıyorum. Emzirirken elimle alttan göğsümü destekliyorum yukarı kaldırıyorum artık Sizde de durumlar böyle mi?
Konusu geçmişken özellikle tecrübeli annelere sormak istiyorum, bu göğüsler daha büyümeye devam edecek mi yaa?? Bedenin büyümesini geçtim de yer çekimine giderek yenik düşüyorlar ona yanıyorum. Emzirirken elimle alttan göğsümü destekliyorum yukarı kaldırıyorum artık Sizde de durumlar böyle mi?
senin normalde de büyükmüş sanırım.ben alttan destekleme gereği duymuyorum.çünkü benim zaten önceden 75-80 bedendi.kiloma göre zayıf olunca 75 oluyordu kilo alınca 80 oluyordu.ama merak etme daha fazla büyümezler.ulaşacağı en üst seviyedeler şuan
Zaman su gibi akıp geçiyor aslında iyi olmuş başlaman. Bi bakıcaz beş altı aylık oluvermişler. Şimdi öğle uykuları hazır fazla ve uzunken fırsat buldukça okuyup araştırmak lazım. Arada bi özet bize de geçsen hiç fena olmaz hatta :)) Ne zamandır alışveriş de yapmıyorduk, ek gıda alışverişine başlarız artık :))
5 aylık olunca paylaşayım bari bu ne konuştu şimdi ,bizim derdimize bak şuna bak demesinler
Aventin buharlı pişiricisi varmış benim baya aklıma yattı çok pratik.sebzeyi eti koyuyorsun buharda pişiriyor sonra da tersini çevirince blender oluyor hiç açmadan karıştırıp püre kıvamına getiriyorsun süper bence :)
Aslında bu ürünün indirimi takip edilebilir şimdiden
senin normalde de büyükmüş sanırım.ben alttan destekleme gereği duymuyorum.çünkü benim zaten önceden 75-80 bedendi.kiloma göre zayıf olunca 75 oluyordu kilo alınca 80 oluyordu.ama merak etme daha fazla büyümezler.ulaşacağı en üst seviyedeler şuan
Aslı benimki de öyleydi ama hamilelikte bi büyüdüler önce 80-85 oldu şimdi emzirme döneminde 90 oluyor zaten iyice sarktı
Ne zaman küçülür bunlar tecrübeli anne :)