- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Esini cok "saf" (baska kelime bulamadimEşim almaz diyor 5 bin tl para verdik alması ayıp olur diyor garibim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esini cok "saf" (baska kelime bulamadimEşim almaz diyor 5 bin tl para verdik alması ayıp olur diyor garibim![]()
benimki de heyecanlanınca ağzından sızdırıyo, babası severken falan da öyle, heyecanlandırma şunu diyorumAa yakinmis günlerii,atem tutem ilk günlerde cok dinletmiştim yine soyleyeyim:) bizde de agular bAsladi konuşuyoruz karşılıklı: )ama bi kere ses cikarinca heyecanlaniyo sanrm hickirik tutuyo=)
Canim bebek icin imal edilmis birsey ne kadar sert olabilirki:) tutmasi kolay yumusak olanları var nette bakabilirsin istersen çubuk seklinde uzeri bez kaplanmislar var eliyle daha rahat kavrayacagi tarzda. Ben suan yaklasik 20dk dir Mirayin yaninda onu izliyorum oyun halisinda tepisiyor azicik sıkıldığı zaman parmagini emip kendini oyaliyor sonra devam ediyor. Bugun 0-12 ay gelisim kartlarindan siparis verdi babamiz onlar geldiginde onlardanda faydalanacağız. Veee suan an itibariyle bizim kucuk hanim uyuya kaldi :)))
bu sert degil midir 0 aydan itibaren diyor diger pelusla bunu almayi dusunuyorum ya da dedigin gibi pelusun boyle cubuk olanlari var onlardan alayim olmazsa...Bu kadar buyuk alma sertlik endisen varsa ama sanmiyorum kendine vursada canini acitmaz sonucta 0m+ bunlar icin rahat etmeyecekse hafif kavramasi kolay birseyler bak pelusunda uzun olanini almani tavsiye ederim.Eki Görüntüle 1972850 bu sert degil midir 0 aydan itibaren diyor diger pelusla bunu almayi dusunuyorum ya da dedigin gibi pelusun boyle cubuk olanlari var onlardan alayim olmazsa...
Yarin gidip magazadan gorerek alayim o zaman internetten alacaktim vazgectim...Bu kadar buyuk alma sertlik endisen varsa ama sanmiyorum kendine vursada canini acitmaz sonucta 0m+ bunlar icin rahat etmeyecekse hafif kavramasi kolay birseyler bak pelusunda uzun olanini almani tavsiye ederim.
Imkanin varsa en guzeli o olur sanirim :)Yarin gidip magazadan gorerek alayim o zaman internetten alacaktim vazgectim...
Ben aldim ama henüz kullanamadim.Kızlar aranızda solomombaby kanguru alan vardı kullandıktan sonra yazarım demişti kusura bakmayın kim olduğunu unuttum özür diliyorum memnunmusun
Gözün aydin canim cok sevindim.Kızlarr bebegimde kistik fibrozis çıktı topuk kanında diyodum ya bugun gittik ter testine sonuc temiz çıktı hiç bi sıkıntı yok çokkkkk mutluyummmm :)))
İnşallah yarın eeg çektirecek arkadaşlarda bi sıkıntı çıkmaz benim gibi mutlu olurlar
Dogumun uzerinden ne kadar gecti?Kızlar sizi Doğum yaptıran dr a kontrole gittiğinizde tekrar ücret aldığımı? Ben henüz kontrole gitmedim. Doktorumun muayene ücreti 300tl kontrole gidince de alır mı bu ücreti acaba
Çok oldu 80 günDogumun uzerinden ne kadar gecti?
Benim doktorum sezeryandsn 1 hafta sonra bakiyor, ucret almadi.
Benim baska bir rahatsizligim vardi 40 gun dolana kadsr her hafta gittim sagolsun hicbirinde ucret almadi. Cok sasirdim,ama isime geldi tabiki :)
Bizde bugun iki aylık olduk. Bir hafta 10gündür dönence dikkatini cekiyor. (Zararlı diye döndürmüyorum Sadece duruyor). Bir arkadasım kelebek şeklinde bir oyuncak almış. Ona bayılıyor bakıp bakıp gülüyor :) şıngırdıyor da ama sesleri farkedemiyor dahBen simdiye kadar kimseyle ters düşmek istemedim ama cocuk soz.konusu.olunca pek lafimi esirgeyemeyecegim galiba:/
Halamiz cingirak almis bize sert plastik eline vermiyorum ama ben karşısında konusarak hareket ettiriyorum onu seviyor tabi 5 10dakka suruyordur ,bazen de avizeye ya da koltugun desenine bakiyor onlar daha dikkat cekici geliyo=)
Oyun halisi ben de dusundum ama kararsizim sizin gibi,muhtemelen ikinci alacagim sevmezse o kadar para vermis olmayayim,donenceyi de seviyormus bu donemde çocuklar donence kullanan vat mi.acaba bir de hepimiz ocak annesiyiz ama iki gun bile fark ediyir bu donemde biz tam 60gunluk olduk yeni yeni bakıyor
Küçük diye tahlil yapılmıyor ama antibiyotik içebiliyor cok akıllı doktormus. İnsan kime güvenceğini şaşırıyorGeçenlerde oğlulumu hastaneye götürdüm öksürüğü var diye antibiyotik yazıyım dedi kaldım öylece eee dedim tahlil yapmadan antibiyotik vermek yasaklanmadımı dedim bebeklere yapılmıyor dedi 50 günlük Bebek bunu Nasıl kullanacak dedim sen bilirsin dedi dr
Çokk sevindim canımm :)) benimkinin de kalça çıkıklığı baya düzelmiş çook mutlu oldum bende :) darısı tüm güzel haberlereeKızlarr bebegimde kistik fibrozis çıktı topuk kanında diyodum ya bugun gittik ter testine sonuc temiz çıktı hiç bi sıkıntı yok çokkkkk mutluyummmm :)))
İnşallah yarın eeg çektirecek arkadaşlarda bi sıkıntı çıkmaz benim gibi mutlu olurlar
E bebekte ki bu çıngırak lar kavraması kolay ve sert degil diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 1972850 bu sert degil midir 0 aydan itibaren diyor diger pelusla bunu almayi dusunuyorum ya da dedigin gibi pelusun boyle cubuk olanlari var onlardan alayim olmazsa...
Gozunaydin canim. Genelde ilk kanda bu sonucla karsilasilinca ikinci temiz cikiyor cok sevindim herseyin yolunda olmasina.Kızlarr bebegimde kistik fibrozis çıktı topuk kanında diyodum ya bugun gittik ter testine sonuc temiz çıktı hiç bi sıkıntı yok çokkkkk mutluyummmm :)))
Canım anca gordum geç oldu 38 e çıktı. Nasıl gectı gecenızKaça yükselince verdn peki canım
Canım doktorların kabız tanımı sert kaka yapmasıKızlar oğlum kabız oldu dun fitil verdim yaptı ama bugünde yapamayacak gibi ikiniyo ve ağlıyo.
Sadece mama veriyorum golden goat keçi sütü. Acaba mama mı değiştirsem. Evolvia yı iyi diyorlar kabızlık için özellikle. Bi denesem mi.
O zaman kesinlikle ucretli bakarÇok oldu 80 gün
Benımde tek guvendıgım Kışı eşım baskasına bırakamıyorumSAĞol canım valla şu kış bi bitse artık abla okulda olunca sürekli yaşayacağız bu durumu gibi geliyor.
Kesinlikle öğrenmeleri lazım benim eşim kızımın altını toplasan 5 kere anca değiştirmiştir 2sindede çocuğun bezini ters bağlamıştı. Ama benden kaynaklanıyordu ben kızımda kimseye güvenmez bırakmazdım. Uykusuzlıktan yorgunluktan ölürdüm ama 1 saat bırakmazdım.
Oğlumda öyle yapmıyorum veriyorum babaya bakmaya çalışıyor.