- 14 Mart 2016
- 496
- 728
- 33
- 39
Canım Defne biliyorsun 5-6 günde zor kaka yapıyordu o zaman başladı kokmaya şimdi ya her gün yada gün aşırı yapıyo ama yine de kokuyo hiç yeşil olmadı ama koku hep var hatta alttan gaz çıkarınca bile sağlam kokutuyo bizimkiKızlar bebeklerde yeşil kaka neden oluyordu ?
Bizimki 1 haftadır yeşil yapıyor ve kötü kokulu internetten biraz araştırayım ddim bi sürü sebebi olabilir diyor
Üşütmek mesela üşütmüş olsa hasta olmaz mıydı ya huzursuzluğu yok sancılanma falan da yok
Annenin yedikleri vs demiş ama ben farklı bi şey yemedim bu aralar
Bi de diş çıkarma döneminde tükürük bezleri çok çalıştığı için olabilir demiş koku olmasa kesin bundan dicem ama bilemedim
Tesekkur ederim :)matmazel_matmazel canım hayırlı olsun bizimki de birkaç defa döndü ama düzenli değil canı ne zaman isterse
Çok tatlı yiyorum evet ama kokulu da aynı zamanda miktarı da arttı sanki
Geceleri yapmazdı genelde
Dün gece iki kez yaptı mesela
Gündüzleri de arka arkaya yapıyor bazen
İshal denecek kadar çok degil ama
7 bitip 8 e girince :)) insallah hedef bu bakakim sut durumu kilo durumu ne gosterir. 3 hafta erken dogdugu icin o sureyide ekleyecegim yani ek gidaya baslamak icin.Kızlar ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz,5 bitip 6ya girdiğinde mi 6 bitip 7ye girdiğinde mi. Aksi bir durum olmazsa 6 bittiğinde düşünüyorum ben. Birde ben hem blw 3 gün kuralıyla hergün sebze veya meyve tattırmayı ve aynı anda ayşe öner menüsüyle bir süre devam etmeyi. Sonra benzer usulle kendi menülerimi oluşturmayı düşünüyorum. Hatta şimdiden bunları kağıda döküp plan proje yapıp,tarifler toplamayada başlıycam. Siz nasıl düşünüyorsunuz
Tiksindirmek istemiyorum ama bizimkinin kakasi resmen kefir kokuyor.Canım Defne biliyorsun 5-6 günde zor kaka yapıyordu o zaman başladı kokmaya şimdi ya her gün yada gün aşırı yapıyo ama yine de kokuyo hiç yeşil olmadı ama koku hep var hatta alttan gaz çıkarınca bile sağlam kokutuyo bizimki
Buharda pisiriciler hakkinda bilgin var mi?7 bitip 8 e girince :)) insallah hedef bu bakakim sut durumu kilo durumu ne gosterir. 3 hafta erken dogdugu icin o sureyide ekleyecegim yani ek gidaya baslamak icin.
Kizim 40 imdan beri yuzustu uyuyor hicbirsey olmadi korkma cok rahat kurtarir kendisiniKızlar az önce kızıma baktım beşikte bir de ne göreyim yan dönmüş kendi kendine öyle uyuyor. Yüzüstü müzüstü kapanıp (allah korusun) kendine bi zarar vermez dimi
Valla ben eski usul suzgec üzerine koyar pisiririm. Hic almayi dusunmedigim icin arastirmadimda azicik eski kafaliyim:)Buharda pisiriciler hakkinda bilgin var mi?
Normal tencereye takilan sekilde var mi acaba
Ben cok once arastirmistim duduklu gibi tenceresiyle falan takim satiliyordu ve cok pahaliydi. Eger hala oyleyse almam onu da sonra koyacak yer bulunmuyor :)
Bizimki böyle kokmazdı ya ilginç geliyor :))Canım Defne biliyorsun 5-6 günde zor kaka yapıyordu o zaman başladı kokmaya şimdi ya her gün yada gün aşırı yapıyo ama yine de kokuyo hiç yeşil olmadı ama koku hep var hatta alttan gaz çıkarınca bile sağlam kokutuyo bizimki
Evet emme sıklığı arttı gibi gelmişti bana bu hafta noldu gene atak haftasına mı giriyoruz demiştim hatta :)Yeşil kaka fazla beslenmeden kaynaklanırmış dedi doktorum. Zaten genelde kilosu biraz fazla olan bebeklerde daha sık görülüyormuş.
Bu aralar emzirme sıklığınız arttıysa bu sebep olmuş olabilir
Benim oğlum 4 aylık ve en geç 2 saatte bi emmek istiyor. Çok emdiği içinde kakası yeşil oluyor genelde...
Evet var ikea dan alacağım ben büyük ihtimalle.Buharda pisiriciler hakkinda bilgin var mi?
Normal tencereye takilan sekilde var mi acaba
Ben cok once arastirmistim duduklu gibi tenceresiyle falan takim satiliyordu ve cok pahaliydi. Eger hala oyleyse almam onu da sonra koyacak yer bulunmuyor :)
Cok iyiymis sevindim boyle olmasina. Kizim icin bakmistim yalan olmasin o donem 200 lira civariydi fiyatlari boyle tek gormemistim hiç. Ikeaya gitme sansim yok ama her yerde vardir sanirim internetten falan bulurum.20liraydı sanırım fiyatıEsra
Bence bizimkiler dogduklarindan beri ataktalar hic cikmadilar gibi geliyor bana :)))))Evet emme sıklığı arttı gibi gelmişti bana bu hafta noldu gene atak haftasına mı giriyoruz demiştim hatta :)
Ben yorum yapmadım canım yazısını begendim eşinle birlikte kullanıyoruz belki begenilersen bulabilirsin :) ben tekrar o günleriyi aradım bulamadım
Anladım canım,iyi düşünmüşsün7 bitip 8 e girince :)) insallah hedef bu bakakim sut durumu kilo durumu ne gosterir. 3 hafta erken dogdugu icin o sureyide ekleyecegim yani ek gidaya baslamak icin.
Sen oldugunu anlamıştım
Öyle görünce şaşırdım bi an. Biz koyarsak kontrollü koyarız,kendi dönerse uyku halinde kurtaramazsa filan diye endise ettimKizim 40 imdan beri yuzustu uyuyor hicbirsey olmadi korkma cok rahat kurtarir kendisini
Ikı gündür cok varlık gosteremedım oralarda
Herkeste A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?