- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Önümde iki ay olunca tam netleştirmedim. Ama bende seninki gibi düşünüyorum. Sebzelerden başlayarak üç gün kuralı ile tattırarak besinleri grupluycam. Sonra tariflere gelicem diye düşünüyorumKızlar ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz,5 bitip 6ya girdiğinde mi 6 bitip 7ye girdiğinde mi. Aksi bir durum olmazsa 6 bittiğinde düşünüyorum ben. Birde ben hem blw 3 gün kuralıyla hergün sebze veya meyve tattırmayı ve aynı anda ayşe öner menüsüyle bir süre devam etmeyi. Sonra benzer usulle kendi menülerimi oluşturmayı düşünüyorum. Hatta şimdiden bunları kağıda döküp plan proje yapıp,tarifler toplamayada başlıycam. Siz nasıl düşünüyorsunuz
Önümde iki ay olunca tam netleştirmedim. Ama bende seninki gibi düşünüyorum. Sebzelerden başlayarak üç gün kuralı ile tattırarak besinleri grupluycam. Sonra tariflere gelicem diye düşünüyorum[/QUOTE
Mantıklı olan,benimde 1,5 ay
Hahahaaa evet canım bendimSelam anneler,ne zamandır ara ara okudum ama cevap yazamadım bir türlü kusura bakmayın.ninocin @asli2434 @masmaviyim @omcoc matmazel_matmazel cevaplarınız için teşekkür ederim. Şuan konuyu bile unutmussunuzdur muhtemelen birşey yazmıyorum oyuden bu arada ninocin 9 aylık bebeğe tv izleterek yemek yediren anneye kızan sendin sanırım ama profilinde resmin yok amaa
Benımkı bu ara dılını tutup cekıyo dışarı :))Kızlar benim kızıma parmaklar ve yumruklar yetmedi alt dudağını emmeye başladısizinkiler de emiyo mu
normal canımBu arada 4. Ay aşımızı bugün olduk normalde 22 si pazartesiydi ama gidemedik nasip olmadı bla bla bla. Neyse bugün olduk ama çocuk kusuyor . 2 kere bildiğin ağız dolusu kustu öyle böyle degil. Eşim hemşire kusabilir dedi diyor. Ben duymadım açıkçası çünkü asm Ye girdik çıkana kadar ağladı pipisinin ucu darmış sünneti hemen yaptırın vs dedi
Sözde ondan agliyormus vs.
Sizce kusması normal mi yoksa anormal mi ?
canım ben çay kaşığına döküp oyle ağzına veriyorum üstüne de yine 1-2 çay kaşığı su veriyorumKan ilacı kullanan anneler ben ilacı bebeğime verirken zorlanıyorum geri çıkartıyor kıyafetleri batıyor ve leke de çıkmıyor sizler nasıl veriyorsunuz
Beni de babywearinge almadılar uzunca bi süre ama sonra kabul ettirdim kendimi :))Normalde isimlerimizin baş harfiydı esimin benim küçüğün yok almadılar iptal edip 5 6 kere denedim olmadı ismimi bayan ismine cevirdim yok yine aynı almıyorlar canım. Kendimden şüphe ettim resmen
Hepimiz Bebişlermizle bol bol gülelim inşallah :)))Allah seni hemiii ne güldüm bu yazına
Allah ta seni guldursun
Evet ağlaması ondan olabilir bizim gittiğimiz 3 doktor Da ucu dar sünnette geç kalmayın demişti zorlanıyor ağlıyor olabilir kireç oluyormuş sonra birike birikeBu arada 4. Ay aşımızı bugün olduk normalde 22 si pazartesiydi ama gidemedik nasip olmadı bla bla bla. Neyse bugün olduk ama çocuk kusuyor . 2 kere bildiğin ağız dolusu kustu öyle böyle degil. Eşim hemşire kusabilir dedi diyor. Ben duymadım açıkçası çünkü asm Ye girdik çıkana kadar ağladı pipisinin ucu darmış sünneti hemen yaptırın vs dedi
Fasülye börülce gibi sebzelerin içi taneli ilk ay tadımlarında yeni yeni öğrenecekler yutmayı katı gıdaları. o yüzden önerilmiyordur diye düşnüyorum yanlışsa düzeltebilir bilen arkadaşlar tabi bu benim fikrimkızlar ek gıdayla ilgili araştırmalara ben de başladım yavaştan..blw grubundaki ek besin tablolarında taze fasülye ilk ay verilmez diyordu hatırladığım kadarıyla ama ayşe öner ilk aydaki çorba tariflerinde fasülye koyun yazıyor..şimdi ilk ay fasülye tattırılır mı tattırılmaz mı aklım karıştı? acaba blw de eline verildiği için mi ilk ay için fasülye verilmez yazıyordu? bu ek gıda işi baya zor yaa..şimdiden aklımda deli sorular:) bide oğlum 5 ay 1 haftalıkken annemlerin yanına gidicez bayrama Antalya çok sıcak olduğu için orada su vermeyi düşünüyorum..sizce 6. ayın bitmesini beklemeli miyim..sıcak yerlerde yaşanlar sizler napcaksınız sıcaklar artınca?
Çok tatlı yiyorum evet ama kokulu da aynı zamanda miktarı da arttı sankiBurda konuşulmuştu. Fazla tatlı yemekten bile oluyormus. Tek basına yeşil kaka bi sorun olarak görülmüyormuş. Kokuyu takip et derim
Bebekler kendini kurtarıyor canım merak etmeKızlar az önce kızıma baktım beşikte bir de ne göreyim yan dönmüş kendi kendine öyle uyuyor. Yüzüstü müzüstü kapanıp (allah korusun) kendine bi zarar vermez dimi
İnş canım. İlk kez gördüm ya bi evhamlandım.Bebekler kendini kurtarıyor canım merak etme
Denicem çok tşk ederimcanım ben çay kaşığına döküp oyle ağzına veriyorum üstüne de yine 1-2 çay kaşığı su veriyorum
Arada yapması normal bak bakalım devamı gelecek miÇok tatlı yiyorum evet ama kokulu da aynı zamanda miktarı da arttı sanki
Geceleri yapmazdı genelde
Dün gece iki kez yaptı mesela
Gündüzleri de arka arkaya yapıyor bazen
İshal denecek kadar çok degil ama
Biz de 22 sinde olduk kızım da bayağı kustu ama aşıya özel bir durum mu bilemedim, normal de de kusuyor çünkü, alıştık artık bizBu arada 4. Ay aşımızı bugün olduk normalde 22 si pazartesiydi ama gidemedik nasip olmadı bla bla bla. Neyse bugün olduk ama çocuk kusuyor . 2 kere bildiğin ağız dolusu kustu öyle böyle degil. Eşim hemşire kusabilir dedi diyor. Ben duymadım açıkçası çünkü asm Ye girdik çıkana kadar ağladı pipisinin ucu darmış sünneti hemen yaptırın vs dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?