Tesekkurler adoniss, darisi butun kuzucuklara.
Baris yaklasik 1 aydir cok duzensiz uyuyor. Gece saat basi bazen 45 dakikada bir kalkiyordu. Gunduz de cok az uyuyordu.
Dis icin zaman var diye düşünüyordum. Dun biraz kabardigini fark ettim, bugun de patlamış
Kaka yapma sıklığı da artti 2 gundur. Bugun 4 defa falan yapti sanirim. Dis de çıktığına göre digeri de mi geliyor diye düşünüyorum artik. Ates falan olmadi en azindan.
Insallah kolayca cikarirlar butun disleri
Canim geçmiş olsun korkma bisicik yoktur insallah benim büyük oglum 7 aylikken baza dan düşmüştü 8 ve 9.. ayda da sürekli yurutecdeyken aşağı eğilip yerdeki oyuncagi almaya calisirken bi bakardim yurutecin tekerleri havada benim oğlum altta kalmis takla atmis düşün hemde kac kez hatta 9 aylikken besiginden kendini asagi atmıştı sabaha karsi güm sesiyle uyanmıştik şükür bişi olmamıştı o oldu beşiği yatagima sifirlamistim kendini atinca uyandığında hop benim yataga düşüyordu ,aklım çıka çıka büyüt tüm darısı da kazasiz bu bebelerjmizi buyutmeye insallah.
ay sorma bende büyük kızımda yaşadım aynını ama seninki kadar küçük değildi daha büyüktü kendini beşiğinden aşağıya bırantığı zaman:) sabahım köründe güm diye bir ses yataktan bismillah diye fırlamıştım sonra bende beşiğini yatağıma sıfırlamıştım.sıkıştırmıştım onu duvarla yatak arasına
Heheh işemeseler olmaz zaten keratalar :)) cocuk cerrahi Tamer Özekinci den aldık. Genel cerrah ve ürologlar daha uyguna yapıyor sanirim. Işlem aynı sonuçta. Yine de araştırırken kafa karışıyor.
Evet insanın içi gidiyor ya
Biz ıslak mendil falan kullanmadık batikon döktük kendi çişiyle iyileşecek o bölge bence ıslak mendil sürme oraya daha yarası çok yeni
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun
Şimdi nasıl ? Daha iyi mi ? çiş yaparken ağladı mı ?
Çiş yaparken ağladı hatta uzuuunn bir süre yapmadı yavrum, sanırım yandı. Mecburen dün ıslak mendil sürdüm bir kaka yapmış ki bezi öldürmüş her yer dolmuş dikiş ipleri bile sarı sarıydı beynimden vurulmusa döndüm bu çocuk nasıl temizlenecek mikrop kapar bu vs vs vs ama temizledim mecbur bize baticon vermedi göz merhemi verdi . e bugün bitti. Tekrar kullanın kullanmayın birşey demedi kremsiz bezi koysam yapışır gibi geliyor pipisi bilemedim ki.
Bide alt tarafta hafif iltihaplanma var . sizde de oldumu canım. ?
Eecrinny
çok gecmis olsun canim. Bizim zibidi kuşumuz da düşmüştü ne yazık ki. Annem pusetiyle götürmek isterken ne olmuşsa kayivermis. Alnının sağ köşesini çarpmıştı. 2 saat uyumadık. Kusma, bakışlarda değişiklik vs olmadi. Bunlar olmadıkça doktorlar şüphelenmiyor bile. O gün bugündür cok korkuyorum birisi alinca. Rabbim hepsini korusun. Senin kuzunda iyidir muhakkak.
Bende sepet beşiklerden aldım. Kafası değdi değecek. Değdiği yere kadar yatsın bakalım sonrası allah kerim ama hiç hazır değilim ben onu biliyorum. Bol keseden atmışım 6 aylıkken ayırcam diyee
Eecrinny
cok gecmis olsun artik dikkatli olmamiz gereken doneme girdik. Arada boyle seyler oluyor kendini uzme. Duse kalla buyuyorlar ama hic dusmeseler daha iyi tabiki. Geceyi rahat gecirmissinizdir umarim.
Biz burdan seni gaza getirriz yollarız gene tatile :))
Değişiklik iyidir ya tatilden çok fazla beklentili olmazsak mutlu oluruz bence. Mesela denize eşimle beraber girip beraber eğlenemeyegiz ayrı ayrı zamanlarda yüzüp geliriz :)) yemeklerde bi elimiz hep oyuncaklarla ses çıkartmakla geçebilir :) illa ki bebeksiz gitmekle bir olmaz ama yine de bence denenmeli :)
Yada anneni al git giderken. Gece 1 saatliğine çıkar takılırsınız yada ne bileyim yemeklerde denizde o ilgilenir
Canım ben bebekken yüksek bi kanepeden düşmüşüm tabi doktora götürmüşler ama hiç bi şey çıkmamış. bak sapasağlamım ( biraz kafadan çatlaklık var ama o düşüşten değildir )
Hiç bi şey olamamıştır inşallah zaten hareketleri her zamanki gibiymiş üzülme çocuk düşe kalka büyürmüş artık gözlerimiz üzerlerinde olacak ana kucağının kemerini tak mutlaka
Canim geçmiş olsun korkma bisicik yoktur insallah benim büyük oglum 7 aylikken baza dan düşmüştü 8 ve 9.. ayda da sürekli yurutecdeyken aşağı eğilip yerdeki oyuncagi almaya calisirken bi bakardim yurutecin tekerleri havada benim oğlum altta kalmis takla atmis düşün hemde kac kez hatta 9 aylikken besiginden kendini asagi atmıştı sabaha karsi güm sesiyle uyanmıştik şükür bişi olmamıştı o oldu beşiği yatagima sifirlamistim kendini atinca uyandığında hop benim yataga düşüyordu ,aklım çıka çıka büyüt tüm darısı da kazasiz bu bebelerjmizi buyutmeye insallah.
Eecrinny
çok gecmis olsun canim. Bizim zibidi kuşumuz da düşmüştü ne yazık ki. Annem pusetiyle götürmek isterken ne olmuşsa kayivermis. Alnının sağ köşesini çarpmıştı. 2 saat uyumadık. Kusma, bakışlarda değişiklik vs olmadi. Bunlar olmadıkça doktorlar şüphelenmiyor bile. O gün bugündür cok korkuyorum birisi alinca. Rabbim hepsini korusun. Senin kuzunda iyidir muhakkak.
Eecrinny
cok gecmis olsun artik dikkatli olmamiz gereken doneme girdik. Arada boyle seyler oluyor kendini uzme. Duse kalla buyuyorlar ama hic dusmeseler daha iyi tabiki. Geceyi rahat gecirmissinizdir umarim.
gecmis olsun canim, gecen gun de ben son anda yakaladim adayi tam dusuyordu kemerini bagliyorum normalde ama, bi anlik boslukta yapacaklarini yapiolar :) Allaha emanet hepsi..
Hanımlar, doktora demir ilacina ne zaman başlamalıyız diye sormustum. O da senin kan değerin demir depon ne durumda, hamileyken nasıldı diye bana soruya soruyla karşılık verdi :)) kan sayımı yaptır eğer değerler iyi ise 9.aydan sonra başlarız dedi. Bugün aile hekimine durumu özetledim bir şaşırdı bir şaşırdı. Kadın doğumcu mu söyledi falan dedi. Çocuk doktorumuz böyle yönlendirdi dedim. Yine de ben bi görmek istiyorum durumumu diyip kan aldirdim. Yarın sonucu söylerken çocuk doktorumuza da soracağım ama bana mantıklı gelmişti izlediği yol. Sizce de absürd bir durum mu? Demir çok çok önemli. Yanlış birşey yapmak istemem. Fakat kaka problemini aşabilmiş değiliz demirin kabızlık edici etkisinden korkuyorum
gecmis olsun canim, gecen gun de ben son anda yakaladim adayi tam dusuyordu kemerini bagliyorum normalde ama, bi anlik boslukta yapacaklarini yapiolar :) Allaha emanet hepsi..