2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hayırlı olsun bebişin ilk disii esracim ,darısı bizimkilere ☺

ay sorma bende büyük kızımda yaşadım aynını ama seninki kadar küçük değildi daha büyüktü kendini beşiğinden aşağıya bırantığı zaman:) sabahım köründe güm diye bir ses yataktan bismillah diye fırlamıştım sonra bende beşiğini yatağıma sıfırlamıştım.sıkıştırmıştım onu duvarla yatak arasına

Heheh işemeseler olmaz zaten keratalar :)) cocuk cerrahi Tamer Özekinci den aldık. Genel cerrah ve ürologlar daha uyguna yapıyor sanirim. Işlem aynı sonuçta. Yine de araştırırken kafa karışıyor.

Nilüfer tarafında bu adam en az 700tl dir sünnet :))
Bi prof. Denk geldi 3500tl demiş sünnete sanki beyin ameliyatına giriyor

Çiş yaparken ağladı hatta uzuuunn bir süre yapmadı yavrum, sanırım yandı. Mecburen dün ıslak mendil sürdüm bir kaka yapmış ki bezi öldürmüş her yer dolmuş dikiş ipleri bile sarı sarıydı beynimden vurulmusa döndüm bu çocuk nasıl temizlenecek mikrop kapar bu vs vs vs ama temizledim mecbur bize baticon vermedi göz merhemi verdi . e bugün bitti. Tekrar kullanın kullanmayın birşey demedi kremsiz bezi koysam yapışır gibi geliyor pipisi bilemedim ki.
Bide alt tarafta hafif iltihaplanma var . sizde de oldumu canım. ?

E ecrinny çok gecmis olsun canim. Bizim zibidi kuşumuz da düşmüştü ne yazık ki. Annem pusetiyle götürmek isterken ne olmuşsa kayivermis. Alnının sağ köşesini çarpmıştı. 2 saat uyumadık. Kusma, bakışlarda değişiklik vs olmadi. Bunlar olmadıkça doktorlar şüphelenmiyor bile. O gün bugündür cok korkuyorum birisi alinca. Rabbim hepsini korusun. Senin kuzunda iyidir muhakkak.

Bende sepet beşiklerden aldım. Kafası değdi değecek. Değdiği yere kadar yatsın bakalım sonrası allah kerim ama hiç hazır değilim ben onu biliyorum. Bol keseden atmışım 6 aylıkken ayırcam diyee
Miray sıkışti artik 69cm oldu minnagim ayaklarini cekiyorum kafasi rahatlasin diye asagiya surekli:)

E ecrinny cok gecmis olsun artik dikkatli olmamiz gereken doneme girdik. Arada boyle seyler oluyor kendini uzme. Duse kalla buyuyorlar ama hic dusmeseler daha iyi tabiki. Geceyi rahat gecirmissinizdir umarim.

hafiften düşünmeye başlamadım değil:) valla bi deniz havası alsam bile yeter aslında çok beklenti içinde değilim..ben bunu bie düşüneyimm

evet canım bu bana büyük bir ders oldu..takmadan koymam bir daha ana kucağına..

sağolasın canım..AMİN inşallah güzelce büyütürüz yavrularımızı..bugün de iyi görünüyor şükürler olsun..

sağolasın canım Allah razı olsun..size de çok geçmiş olsun..çok hareketliler onun için çok dikkatli olmamız lazım..Rabbim korusun yavrularımızı..

E ecrinny cok gecmis olsun artik dikkatli olmamiz gereken doneme girdik. Arada boyle seyler oluyor kendini uzme. Duse kalla buyuyorlar ama hic dusmeseler daha iyi tabiki. Geceyi rahat gecirmissinizdir umarim.
çok sağol canım Allah razı olsun..gece iyiydik şükürler olsun..evet artık çok daha dikkatli olmalıyız..iyice hareketlendiler..

çok sağol canım Allah razı olsun..gece iyiydik şükürler olsun..evet artık çok daha dikkatli olmalıyız..iyice hareketlendiler..

gecmis olsun canim, gecen gun de ben son anda yakaladim adayi tam dusuyordu kemerini bagliyorum normalde ama, bi anlik boslukta yapacaklarini yapiolar :) Allaha emanet hepsi..

Hanımlar, doktora demir ilacina ne zaman başlamalıyız diye sormustum. O da senin kan değerin demir depon ne durumda, hamileyken nasıldı diye bana soruya soruyla karşılık verdi :)) kan sayımı yaptır eğer değerler iyi ise 9.aydan sonra başlarız dedi. Bugün aile hekimine durumu özetledim bir şaşırdı bir şaşırdı. Kadın doğumcu mu söyledi falan dedi. Çocuk doktorumuz böyle yönlendirdi dedim. Yine de ben bi görmek istiyorum durumumu diyip kan aldirdim. Yarın sonucu söylerken çocuk doktorumuza da soracağım ama bana mantıklı gelmişti izlediği yol. Sizce de absürd bir durum mu? Demir çok çok önemli. Yanlış birşey yapmak istemem. Fakat kaka problemini aşabilmiş değiliz demirin kabızlık edici etkisinden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…