2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yani Aslında ben de Demir ilacına başlamadım hamileliğimde Demir değerlerim iyiydi bana doktor başlayabirisn artık dedi hatta sağlık ocağının verdiği de çok çok az paraben ddi ama ben bekleyeceğim çünkü değerlerini bilmiyorum şimdi test yaptırmak da istemiyrom 9.ayda testler yapılıyor Zaten. bakalım gelişimine göre karar vereyim diyorm daha erken de yaptıradabilrim

Kızlar daha önce damlatmaz alıştırma bardağı kullanan var mı ? Hangi marka önerirsiniz ? Yada gereksiz midir ?

Kızlar daha önce damlatmaz alıştırma bardağı kullanan var mı ? Hangi marka önerirsiniz ? Yada gereksiz midir ?
canım valla ben büyük kızıma wee ninkini kullandım.küçük kızımada aventinkini aldım.kesinlikle olmazsa olmazımdı benim çocukları büyütürken.kereme almıycam küçük kızımınki duruyor pembe membe ama iş görür sağlam duruyor onu kullansın.ama alacak olsam wee ninkini alırdım daha iyiydi ağız kısmı silikondu kızım daha rehat kullanıyordu

Canım avent hangi model kullandın? Bunlardandır birini alayım diyordum ama internette su akıttığına dair yorumlar var.
Bunların tipi çok güzel ama olmazsa wee alayım

Eklentiler

• IMG_2457.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_2458.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 67
Canım avent hangi model kullandın? Bunlardandır birini alayım diyordum ama internette su akıttığına dair yorumlar var.
Bunların tipi çok güzel ama olmazsa wee alayım
canım bizimki bundan

Eklentiler

• IMG_2576.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_2577.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 64
Canım valla ben büyük oğluma aldım alıştırma bardağı ama bize hiçbir faydası olmadı bir defa kullandık sonra hiç ondan içmedi oğlum resmini attım aldığımın bambino öylece duruyor bi kenarda biz sürekli hayat suyun bebek sularından kullandık doğrusu daha çok işime geldi hem hijyenik hem de pratik olması açısından zaten hazır su verdiğim için hayat suyun kendi suluğu çok kullanışlıydı yani

Dışarı çıktığında başlığını mı değiştiriyorsun bu hazır su şişesinin ? Aslında bi süre sonra bardaktan içmeye alıştırırız diye düşünüyorm

Arkadaşlar bu havalarda bebeklerinizi gece nasıl yatırıyorsunuz? Bizim ev sadece sabah güneşi aldığından gece serin oluyor. Kışın 2,5 tog uyku tulumuyla yatıyordu ama artık onun içinde terliyor. Pike örtüyorum onu da tekmeleyerek açıyor sürekli. Emzirmeye kalktığımda üşümüş buluyorum. Ne yapacağımı bilemedim.

canım evin geceleri kaç derece oluyor?mesela benim yatak odam 25-26 derece oluyor ben kereme kolsuz zıbın üzerinede çok ince uzun kollu bi pijama takımı giydirip pikeden az daha kalın bi battaniye örtüyorum.birkaç gün öncesine kadar bende pamuklu pike örtüyordum ama pikeyi çok rahat açıyordu.bende ğzerine örttüğüm battaniyeyi değiştirdim.bu arada Sabirsiz61 kız nerelerdesin

Canım bize de 4. Ay aşıları için gittiğimizde hemşire kan ilacı verdi ben başladım kullanmaya anemiyi önleme amaçlı da yazıyor prospektüsünde ama paraben işi kafama takılıyor içim pek rahat değil ama veriyorum yine de size verdiği kan ilacı vegaferon mu bizimki vegaferon

Dışarı çıktığında başlığını mı değiştiriyorsun bu hazır su şişesinin ? Aslında bi süre sonra bardaktan içmeye alıştırırız diye düşünüyorm
Kolisinde 6 lı oluyor zaten bu şişeler canım normal pet şişe kapağı gibi kendi kapakları içinde iki tane suluk başlığı var işte şişenin kapağını açıp atıyosun suluk başlığı takılıyor şişedeki su bitince o başlığı diğer şişeye takıyorsun ben yıkıyordum her şişe değişiminde bir de dışarda rahat taşınıyor dökülmemesi için kapağı da var normal suluk gibi benim için rahattı yani kullanımı tabiki 1 buçuk yaş civarına geldiklerinde bardakla içmeyi öğreniyorlar canım denersin hangisi rahat olursa onu kullanırsın

Kızz benim oda 22,5 derece olduğu halde ben senin dediğin gibi yatırıyorum hatta bugünde 23,4 oldu diye çorapları çıkardım. Benmi çok soymuşum acaba çocuğu

Kızz benim oda 22,5 derece olduğu halde ben senin dediğin gibi yatırıyorum hatta bugünde 23,4 oldu diye çorapları çıkardım. Benmi çok soymuşum acaba çocuğu
ya bilemedim ki geceleri kısa kollu giydirdiğimde kolları üşüyor.bende ince uzun kollu giydiriyorum.pikeyide rahat açıyor diye değiştirdim.ama çorap konusunda bi keresinde çıkardım baktım çorapsızken üstünü daha kolay açıyor geri giydirdim.ama yine çorabıda çok incelerinden aldım.valla bu bebek işi zor kaçıncıyı büyütürsen büyüt zor.her çocuk farklı oluyor.mesela keremin normalde vücut ısısı hiç 37 nin altına düşmüyor bende inceltmeye korkuyorum anlatamadım sanırım.yani şöyle normal vücut ısısı yüksek olunca sanki benim yüzümden düşse üşüyormuş gibi düşünüyorum.umarım anlarabilmişimdir

Bugun kv ye gittik gezmelerdeydik anca firsat oldu :))

Bize de vegaferon verdi sağlık ocağı
Evet içinde paraben var ama doktor az diyor hatta içindeki paraben miktarı oyuncaklarını kemirirken aldığı miktardan daha azdır
Ek gıdaya geçtiğimde yedikleriyle de desteklerim diye düşünüyorum.
değerleri ölçüldüğünde de eksik çıkarsa ona göre başlarım dedim toz şeklinde olan Demir ilaçları var omlardan verrim heralde
şimdilik böyle düşünüyorum :)

Çok iyi anladım ben çünkü ben de bi erkek annesiyim :))) bizmki de 37 altına çok nadir inmiştir yine de en az 36.5 falan olmuştur. bende de aynı tedirginlik oluyor o yüzden aman üşümüş mü diyip örtmeye çalışıyorum çocuğu :))

Canım benim yatak odası da ancak 23ü görüyo ben hala uzun kollu üst ve ayaklı altla yatırıyorum üstüne de pamuklu battaniye örtüyorum yine de kalktığında elleri soğuk oluyo zaten benim kızımın normal vücut ısısı 35.5 a kadar bile düşüyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…