2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
2 gündür benim sıpa emerken arada meme uçlarımı acıtıyor ama ilk zamanlarda ki sızı gibi değil ve emme anında oluyor sadece.Son haftalarda geceleri sık sık uyanıyor ona bağlamıştım ama bugün Esra diş çıkardı diyince acaba diş alameti mi diye geldi aklıma,beyazlamalar vardı ama sertleşme vs gibi bir değişiklik varmı diye yarın bi bakayım en iyisi. Bu arada hayırlı olsun kuzucuğun dişi, darısı bize ağrısız,ateşsiz inş

sağolasın canım Allah razı olsun moral oldun..iyi görünüyor gülüyor oynuyor hareketleri de aynı gibi inşallah iyidir..Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin..diğer arkadaşlar da dikkatli olsunlar artık çok hareketlenmeye başladılar 1 dk bile yalnız bırakmamak gerek galiba..koltukta da hemen dönüyor..Rabbim korusun hepsini..

Çok geçmiş olsun canım ben de dönmeye başladığından beri tuvalete bile korkarak gidiyorum

Tesekkurler adoniss, darisi butun kuzucuklara.
Baris yaklasik 1 aydir cok duzensiz uyuyor. Gece saat basi bazen 45 dakikada bir kalkiyordu. Gunduz de cok az uyuyordu.
Dis icin zaman var diye düşünüyordum. Dun biraz kabardigini fark ettim, bugun de patlamış
Kaka yapma sıklığı da artti 2 gundur. Bugun 4 defa falan yapti sanirim. Dis de çıktığına göre digeri de mi geliyor diye düşünüyorum artik. Ates falan olmadi en azindan.
Insallah kolayca cikarirlar butun disleri

Cok geçmiş olsun.
Korkma yoktur bir seyi.
Bebekler gerçekten duse kalka buyuyor Allah koruyor onlari.
Bir dahaki sefere daha dikkatli davran kemer vs varsa bagla. Ne yapacaklari hic belli degil cok hareketlendiler artik.

Cok geçmiş olsun.
Korkma yoktur bir seyi.
Bebekler gerçekten duse kalka buyuyor Allah koruyor onlari.
Bir dahaki sefere daha dikkatli davran kemer vs varsa bagla. Ne yapacaklari hic belli degil cok hareketlendiler artik.
sağol canım artık gözümün önünden ayırmam zaten..

İdilde birkaç haftadır geceleri sık sık uyanıyor,kakasıda günde 4 5 ti ama birkaç gündür 2ye düştü aksine. Hatta bugün 1 kez yaptı. Ferro Sanol şurup başladım 20 gündür filan ondan olabilirmi acaba ama daha erken olmazmıydı. İnş idilde kolay çıkarır

Evet insanın içi gidiyor ya
Biz ıslak mendil falan kullanmadık batikon döktük kendi çişiyle iyileşecek o bölge bence ıslak mendil sürme oraya daha yarası çok yeni

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun
Şimdi nasıl ? Daha iyi mi ? çiş yaparken ağladı mı ?

Evet bizimkinin de öyle. Ama öyle olması normal. bizim kollarımızda da aşı izleri var ya öyle bi iz olacak orda o yüzden şimdi böyle sanırm

sağol canım doktorumuza bir sorayım..sana da iyi tatiller şimdiden nasıl imreniyorum tatile gideceklere...bizim gibi gidemeyen annelerin yerine de eğlen:)
Biz burdan seni gaza getirriz yollarız gene tatile :))
Değişiklik iyidir ya tatilden çok fazla beklentili olmazsak mutlu oluruz bence. Mesela denize eşimle beraber girip beraber eğlenemeyegiz ayrı ayrı zamanlarda yüzüp geliriz :)) yemeklerde bi elimiz hep oyuncaklarla ses çıkartmakla geçebilir :) illa ki bebeksiz gitmekle bir olmaz ama yine de bence denenmeli :)
Yada anneni al git giderken. Gece 1 saatliğine çıkar takılırsınız yada ne bileyim yemeklerde denizde o ilgilenir

Canım ben bebekken yüksek bi kanepeden düşmüşüm tabi doktora götürmüşler ama hiç bi şey çıkmamış. bak sapasağlamım ( biraz kafadan çatlaklık var ama o düşüşten değildir )
Hiç bi şey olamamıştır inşallah zaten hareketleri her zamanki gibiymiş üzülme çocuk düşe kalka büyürmüş artık gözlerimiz üzerlerinde olacak ana kucağının kemerini tak mutlaka

Evet gene ardarda bi sürü cevap yazdıysam gidebilirim :)))
Kızlar bu Arada bizimki dün çok hastaydı Rabbim tüm bebekleri korusun ondan al bana ver diyor insan. çok zor hastalıkları .

Benim 2 kere basima geldi ve sag göğsümde benimde emdikten sonra rahatliyor gibi oluyor ama tam boşalmadigi icin sorun tekrarliyor. Ben o gogsumu emzirdikten sonra sicaga yakin havlu koyuyorum bir süre sonra sagiyorum göğsüm tam yumuşak oluncaya kadar ayni islemi araliklarla tekrarliyorum geçiyor tavsiye ederim.

Canim geçmiş olsun korkma bisicik yoktur insallah benim büyük oglum 7 aylikken baza dan düşmüştü 8 ve 9.. ayda da sürekli yurutecdeyken aşağı eğilip yerdeki oyuncagi almaya calisirken bi bakardim yurutecin tekerleri havada benim oğlum altta kalmis takla atmis düşün hemde kac kez hatta 9 aylikken besiginden kendini asagi atmıştı sabaha karsi güm sesiyle uyanmıştik şükür bişi olmamıştı o oldu beşiği yatagima sifirlamistim kendini atinca uyandığında hop benim yataga düşüyordu ,aklım çıka çıka büyüt tüm darısı da kazasiz bu bebelerjmizi buyutmeye insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…