- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Saolun kızlar ben tekrar 3 aldım 4 için erken bence benim kız daha 7200 ancak oldu şimdiye kadar bişey olmadı inşallah olmaz 3 paket aldım çünkü
paranox fitil verdim 20 dakika sonra 39.3 ü gördü.6 saat sonra tekrar 38 in üstüne çıktı bi tane daha verdim fitil.çok şükür bugün gayet iyi normale döndü bide sanırım ağrıda yaptı.baya huzursuzdu
ya kızlar hafta sonu kayınvalideye gittik 2 saatlik yolda mafetti beni oğlum durmadı hiç..3 aylıkken de gitmiştik o zaman yol boyu uyumuştu eşim ona güvendi zorla götürdü beni bayram öncesi annesini görecekmiş bizimkilere gidicez bu bayram annesini görmeden olmuyor sanki..ben annemi kaç aydır görmüyorum..bayram öncesi hafta snou yapılcak bir sürü şey vardı hepsi kaldı şimdi de arkadaşlarıyla iftara gidicekmiş ben bu çocukla hangisine yetişeyim zaten hiç yerinde durmayan bir bebeğim var yemeğimi zor yiyorum fıttırcam artık kimsenin umrunda değil ya..eşim hayatına gayet iyi eskisi gibi devam ediyor olan bana oldu..yorgunluğumu yıpranmışlığımı anlamıyor..normalde çocuk olmadan bile bana her konuda yardımcı olan adam gitti yerine bambaşka biri geldi zar zor yaptırıyorum bir şey..çok yoruldum bunaldım artık..sizin kocalarınızda böyle mi? arkadaşımın eşi mutfağa bile girmezdi hiçbir iş yapmazdı çocuk olduktan sonra tamamen eşinin destekçisi benimki niye böylearkadaşlarım bile farkketti yüzüne söylüyorlar çocuk hep annesinde sen pek ilgilenmiyon sen çok ilgilenirsin diye düşünmüştük diye laf vurdular..bebeğimiz 5 ayda bizi(yani beni de diyebiliriz) çok yıprattı..çok huysuzdu hiç uykusu yok hep kucak kucak..ben bunalıma gireceğime kocam mı girdi acaba hiçbir şey anlamadım..
Selam kızlar ek gıdaya başlayanlar bebişinize suyu nasıl veriyorsunuz yani hazır suyu öylece ılıtıp veriyor musunuz yoksa hazır suyu kaynatıp mı veriyorsunuz
bizimkiler de 4 e gectiler canim, ben bu ay premium careden tamamen vazgectim ve prima active baby aldim, cok begendim, tavsiye ederim..
molfix ve komili denedim, cıks.. begenmedim :)
Evet biliyorum o kokuyu en son sleepy kullanmaya karar verdim memun kaldim ne koku nede cit citlari nemli gibi olmuyor :)Merhaba.
Aktif bebeğin hem emiciliği hem inceliği çok güzel ama şu kimyasal gibi olan kokusu çok rahatsız ediyor ya. Bazı bezlerde de çiş kokusu direkt geliyor.
Kalite olarak çok memnunum ama kokusu yüzünden değişmeme az kaldı.
Siz de var mı bu bahsettiğim koku?
inşallah düzelirler canım..olan bize oluyor onlar neden bu hale büründü anlamış değilim..ya da normalden daha huysuz olunca bebeklerimiz daha fazla ilgi alaka ve yardım bekliyoruz..onların yaptığı şeylerde gözümüze çok az görünüyor..hayırlısı ile büyüseydi tosuncuklarımız:)Malesef aynısını bende yaşıyorum. Bebek olmadan önce bana herseyde yardımcı olan eşim bebekten sonra enteresan bir hal aldı. Çocukla göreve gitmeden bir 10 dk. akşamları de en fazla 15 dk ilgileniyor sadece o kadar . yemek yiyemiyorum wc ye bile gunde 1 kere zar zor gidiyorum artık karnım patlayacak o şekilde kucak kucak kucak ellerim koptu kilolu bir bebeğim var devamlı ilgi isteyen ve benimle konuşun diyen onuda annem alıştırdı. Yani seninle aynı durumdayım canım yalnız değilsin. 1 ay sonra izniniz var onun sıkıntısı başladı bende ne yapacağım diye cunku gittiğim yerde aynı sıkıntılar k.v ye versem çocuğu mıncıklayıp duruyor istemiyorum ayağında sallıyor bi kaç günden alışmaz kişisel egolarını çocukta tatmin ediyor sanırım tamam kötü birşey değil onca ama ben istemiyorum vs vs vs. Umarım düzelirler ne diyeyim
Ben aldım artık bunlar bitsin bi tane 4 numara sleepy almıştım onu bi deneyeceğim active babynin de külot bezini düşünüyorum bide Defne bez değiştirirken hiç durmuyo çünkübizimkiler de 4 e gectiler canim, ben bu ay premium careden tamamen vazgectim ve prima active baby aldim, cok begendim, tavsiye ederim..
molfix ve komili denedim, cıks.. begenmedim :)
Ben esime biraz yakinacak olsam iste cennet bu yuzden analarin ayaklari altinda bak niye babalarin degil diye uste cikiyor.Kesinlikle canım, kendisi de diyo zaten Allah nasıl bir sabır vermiş size diye şaşırıyo bi de :) :)
Merhaba.
Aktif bebeğin hem emiciliği hem inceliği çok güzel ama şu kimyasal gibi olan kokusu çok rahatsız ediyor ya. Bazı bezlerde de çiş kokusu direkt geliyor.
Kalite olarak çok memnunum ama kokusu yüzünden değişmeme az kaldı.
Siz de var mı bu bahsettiğim koku?
ben farketmemistim, bugun bi dikkat edeyim.. o çiş kokusu yeni premium carelarda rahatsiz etmisti beni, bi de biraz bekleyince beyaz beyaz biseyler cocuklarin yapisiodu poposuna.. huggies denemedim bi tek.. olmadi onu da denerim..
inşallah düzelirler canım..olan bize oluyor onlar neden bu hale büründü anlamış değilim..ya da normalden daha huysuz olunca bebeklerimiz daha fazla ilgi alaka ve yardım bekliyoruz..onların yaptığı şeylerde gözümüze çok az görünüyor..hayırlısı ile büyüseydi tosuncuklarımız:)
Böyle yaparsan almam seni ona göre deBen esime biraz yakinacak olsam iste cennet bu yuzden analarin ayaklari altinda bak niye babalarin degil diye uste cikiyor.
Özellikle taktıktan sonra ilk bir kaç çiş sonrası müthiş bir kimyasal koku yayılıyor.
Kalite olarak çok memnunum ama koku olayı canımı sıkıyor.
Komili ,sleepy ,baby me denedin mi peki ?
Kullananların %50si çok memnun ,diğer %50 ise berbat diyor.
Arkadaslar demir ilaci burda cok konuşuldu, paraben icerdgi icin saglik ocağının verdgini kullanmadm doktorumuz suruplarda da paraben vardir dedi nutrigen marka ferromixin onerdi ama şase ben su icirmedgmi soyledim 6aydan sonra baslarsn falan dedi sizin kullandgnz surubun adı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?