2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Saolun kızlar ben tekrar 3 aldım 4 için erken bence benim kız daha 7200 ancak oldu şimdiye kadar bişey olmadı inşallah olmaz 3 paket aldım çünkü

bizimkiler de 4 e gectiler canim, ben bu ay premium careden tamamen vazgectim ve prima active baby aldim, cok begendim, tavsiye ederim..
molfix ve komili denedim, cıks.. begenmedim :)

Sımdı dr dan geldım aynı soruyu bnde sordum 2 3 saatde emzrın dedı cok uzun tutmayn dedı2 saattde vır acıkır mıdesı bosalıyo dedı

Malesef aynısını bende yaşıyorum. Bebek olmadan önce bana herseyde yardımcı olan eşim bebekten sonra enteresan bir hal aldı. Çocukla göreve gitmeden bir 10 dk. akşamları de en fazla 15 dk ilgileniyor sadece o kadar . yemek yiyemiyorum wc ye bile gunde 1 kere zar zor gidiyorum artık karnım patlayacak o şekilde kucak kucak kucak ellerim koptu kilolu bir bebeğim var devamlı ilgi isteyen ve benimle konuşun diyen onuda annem alıştırdı. Yani seninle aynı durumdayım canım yalnız değilsin. 1 ay sonra izniniz var onun sıkıntısı başladı bende ne yapacağım diye cunku gittiğim yerde aynı sıkıntılar k.v ye versem çocuğu mıncıklayıp duruyor istemiyorum ayağında sallıyor bi kaç günden alışmaz kişisel egolarını çocukta tatmin ediyor sanırım tamam kötü birşey değil onca ama ben istemiyorum vs vs vs. Umarım düzelirler ne diyeyim

moryastik canım bizimkide oyle çok uyanıyo saat başı uyanıyoruz eşim havalar ısındıya susadıgı için o kadar çok emiyodur dedi bana mantıklı geldi ama bilmiyotum ne kadr mantıklı =)

bizimkiler de 4 e gectiler canim, ben bu ay premium careden tamamen vazgectim ve prima active baby aldim, cok begendim, tavsiye ederim..

Merhaba.
Aktif bebeğin hem emiciliği hem inceliği çok güzel ama şu kimyasal gibi olan kokusu çok rahatsız ediyor ya. Bazı bezlerde de çiş kokusu direkt geliyor.
Kalite olarak çok memnunum ama kokusu yüzünden değişmeme az kaldı.
Siz de var mı bu bahsettiğim koku?

Evet biliyorum o kokuyu en son sleepy kullanmaya karar verdim memun kaldim ne koku nede cit citlari nemli gibi olmuyor :)

inşallah düzelirler canım..olan bize oluyor onlar neden bu hale büründü anlamış değilim..ya da normalden daha huysuz olunca bebeklerimiz daha fazla ilgi alaka ve yardım bekliyoruz..onların yaptığı şeylerde gözümüze çok az görünüyor..hayırlısı ile büyüseydi tosuncuklarımız:)

Ben aldım artık bunlar bitsin bi tane 4 numara sleepy almıştım onu bi deneyeceğim active babynin de külot bezini düşünüyorum bide Defne bez değiştirirken hiç durmuyo çünkü

ben farketmemistim, bugun bi dikkat edeyim.. o çiş kokusu yeni premium carelarda rahatsiz etmisti beni, bi de biraz bekleyince beyaz beyaz biseyler cocuklarin yapisiodu poposuna.. huggies denemedim bi tek.. olmadi onu da denerim..

ben farketmemistim, bugun bi dikkat edeyim.. o çiş kokusu yeni premium carelarda rahatsiz etmisti beni, bi de biraz bekleyince beyaz beyaz biseyler cocuklarin yapisiodu poposuna.. huggies denemedim bi tek.. olmadi onu da denerim..

Özellikle taktıktan sonra ilk bir kaç çiş sonrası müthiş bir kimyasal koku yayılıyor.
Kalite olarak çok memnunum ama koku olayı canımı sıkıyor.
Komili ,sleepy ,baby me denedin mi peki ?
Kullananların %50si çok memnun ,diğer %50 ise berbat diyor.

İnşaAllah ben büyümesini hem istiyorum hemde istemiyorum minikken çok güzeller:) ben çok mudahele ettim ediyorum da benim esim çocuğa büyük adammış gibi davranıyor kendi üşümuyorsa oda üşümüyor , balkondayken bir araç. Yüksek sesle geçince e bu bebek korkuyor oglummm bunda korkacak birşey yok annen gibi ödlek olma vs vs olaylar böyle olunca sürekli müdahaledeyim. Sanırım birazda böyle olmasının sebebi benim. Ama ben bir anneyim kendi gözümden bile sakınırken nasıl sessiz kalabilirim ki :) düzelmeleri umuduyla

Arkadaslar demir ilaci burda cok konuşuldu, paraben icerdgi icin saglik ocağının verdgini kullanmadm doktorumuz suruplarda da paraben vardir dedi nutrigen marka ferromixin onerdi ama şase ben su icirmedgmi soyledim 6aydan sonra baslarsn falan dedi sizin kullandgnz surubun adı neydi

baby me, sleepy denemedim canim, komili denedim, sevmedim.. dandik geldi bana bilmiyorum..
bu arada benim adetim gecikti bu ay, cok korkuyorum suan, mart 2018 annelerini takip etmem umarim :)))

canim icinde seker var diye basta doktoru dinlemeyip vermemistim fakat daha sonraki tartismalarimizda ferrosanol surubun biyoyararlaniminin demir preparatlari icinde en yuksek olduguna ikna etti beni :) icinde paraben yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…