ya kızlar hafta sonu kayınvalideye gittik 2 saatlik yolda mafetti beni oğlum durmadı hiç..3 aylıkken de gitmiştik o zaman yol boyu uyumuştu eşim ona güvendi zorla götürdü beni bayram öncesi annesini görecekmiş bizimkilere gidicez bu bayram annesini görmeden olmuyor sanki..ben annemi kaç aydır görmüyorum..bayram öncesi hafta snou yapılcak bir sürü şey vardı hepsi kaldı şimdi de arkadaşlarıyla iftara gidicekmiş ben bu çocukla hangisine yetişeyim zaten hiç yerinde durmayan bir bebeğim var yemeğimi zor yiyorum fıttırcam artık kimsenin umrunda değil ya..eşim hayatına gayet iyi eskisi gibi devam ediyor olan bana oldu..yorgunluğumu yıpranmışlığımı anlamıyor..normalde çocuk olmadan bile bana her konuda yardımcı olan adam gitti yerine bambaşka biri geldi zar zor yaptırıyorum bir şey..çok yoruldum bunaldım artık..sizin kocalarınızda böyle mi? arkadaşımın eşi mutfağa bile girmezdi hiçbir iş yapmazdı çocuk olduktan sonra tamamen eşinin destekçisi benimki niye böyle

arkadaşlarım bile farkketti yüzüne söylüyorlar çocuk hep annesinde sen pek ilgilenmiyon sen çok ilgilenirsin diye düşünmüştük diye laf vurdular..bebeğimiz 5 ayda bizi(yani beni de diyebiliriz) çok yıprattı..çok huysuzdu hiç uykusu yok hep kucak kucak..ben bunalıma gireceğime kocam mı girdi acaba hiçbir şey anlamadım..