2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
15 gune bir cagiriyor benim de ama dusuk riskim oldugu icin.
11 haftalikken cagirdi simdi, ondan sonra sikinti olmazsa ayda bire duseriz dedi.

Benim kızimdada sağda idi sormadım bu defa ne tarafta diye ama ben sol hissediyorum birde slvester arkadasa atsam kese şeklini yorum mu yapıyor ben buraya yüklemeye çalıştım büyük diyor

Kesem fasulyeye benziyor. Rus ve Çin takvimi kız dedi. Bugün kese teorisi sayfasına usg attım, erkek dedi. Eşimin kliniğine gittik, usg'yi kim görse erkek dedi. Bi' arkadaşım ablası hamile onların da cinsiyet tahmini yapan bir grubu var, oraya atmış. Onlar da erkek demiş.
Ama benim kızım herkesi yaniltacak bence.

Bir de doktorlar bebeğin kemik yapısından 9-10. haftalarda anlıyormuş cinsiyeti ama soylemiyormus. Doğru mu sizce?

Kese
Kızlar Merhaba Nasılsıniz ben kız hissediyorum ama erkek de çok istiyorum ..6buçuk yaşında kızım var oda kız istiyor ..benim kese fasulye gibi tahminde bulunanlar fasulye gibi kız mi erkek mi
Fasulye gibi bebek te solda ise erkek canım

benim çin takvimi kız, rus takvimi erkek diyor, kesenin şekli de 6. haftada bildiğin fasulyeydi

Bende 3 defa gıttım. Bırdahakı bayramdan sonraya benımki. Sanırım 12 haftaya yakın oluruz ozaman

nub için erken galiba usg de yan durmuyor bir de sırtı dönük gibi geldi ya da tam tersi akşam fotoyu atayım tlf evde unuttum

Bende 3 defa gıttım. Bırdahakı bayramdan sonraya benımki. Sanırım 12 haftaya yakın oluruz ozaman
Ben daha 7+5im 4 kere gittim, bu kadar bakılması anormal geldi bana yaa. 2 hafta sonra gitmek istemiyoum bayramdan sonra gideceğim

C

CaCanım Dr söylüyor yandan foto ver diyon veriyorum eli kafa şekli varsa erkektir 8 hftk USG de
valla usg ye bakmasıyla kağıdı basması bir oldu ben toparlanırken odadan çıkmıştı bile bişey diyemedim kendi dr um 24 ünde gel dedi ben bebişi merak ettiğim için gittim şapır şupur baktı kalbi atıyor iyi dedi gönderdi haftaya cumaya kendi dr uma çıtlatayım diyorum 10 hafta bitmiş oluyor belki ipucu yüzde falan verir

Bebek karindan USG de solda mi canım kese fasulye gibimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…