• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Vajinalde ve karından bakıldığında ikisinde de sağda canım,yarın resim yükleyeceğim etiketlerim seni müsaden olursa:)
Evet bekliyorum ama vajinal önce miydi tam 7 haftalik karindansa o geçerli bana at bekliyorum balim

image.webp
Evet bekliyorum ama vajinal önce miydi tam 7 haftalik karindansa o geçerli bana at bekliyorum balim

Canim USG nerde

Bir de doktorlar bebeğin kemik yapısından 9-10. haftalarda anlıyormuş cinsiyeti ama soylemiyormus. Doğru mu sizce?
Canim ilk gebeligimde 10. Haftada doktorum bana kemik yapisina gore kiz ama yine de kesin demeyelim alisveris falan yapma sakin demisti. Dedigi gibi de oldu.
Simdi 11. Haftada cagirdi umutluyum :)

Canım karından USG yse erkek bebeğin kafa şekli falan belli.annem hep der erkek arı kadar olsa her yeri belli olurmuş kız 9 haftalik USG de şekli olmazmis

Ka

Usgyle bakarken daha belliydi. Kolunu bacağını titretiyordu. Doktor güldü hattâ sen daha hissetmezsin dedi. Karından Evet.

Ben bir şey daha soracağım,doktorlarınız sizi ne sıklıkla çağırıyor? İlk gittiğimde 4 haftalıktı. Kese görünmediği için 2 gün sonra tekrar çağırdı. Sonra 6 haftalıkken gittim,vajinal bakıp kalp atışını duyduk. 7 haftalıkken tekrar gel karından da duyalım dedi bu cumartesi yine muayenedeydik. Bir sorun yok çok şükür ama 2 hafta sonra yine gel dedi. İyi de bu kadar sık niye çağırıyor yahu,aylık kontrole geçilmesi gerekmiyor mu artık? Sizin de böyle mi?
6 haftalık gittim 8 de gel kalp atışını görelim dedi. şimdide 12 haftalık olunca gel ikili test yapalım dedi. toplam 2 kere gittim.

Back
X