Bilgisayara kaydet,farklı ayarladan jpeg olarak ayarlayıp kaydet, öyle yükle canımBuraya nasıl atabilirim kızlar boyutu fazla diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgisayara kaydet,farklı ayarladan jpeg olarak ayarlayıp kaydet, öyle yükle canımBuraya nasıl atabilirim kızlar boyutu fazla diyor
Evet bekliyorum ama vajinal önce miydi tam 7 haftalik karindansa o geçerli bana at bekliyorum balimVajinalde ve karından bakıldığında ikisinde de sağda canım,yarın resim yükleyeceğim etiketlerim seni müsaden olursa:)
Canim USG nerde
Evet bekliyorum ama vajinal önce miydi tam 7 haftalik karindansa o geçerli bana at bekliyorum balimVajinalde ve karından bakıldığında ikisinde de sağda canım,yarın resim yükleyeceğim etiketlerim seni müsaden olursa:)
Evet bekliyorum ama vajinal önce miydi tam 7 haftalik karindansa o geçerli bana at bekliyorum balim
Canim USG nerde
İşte bu bebişin cinsiyeti neyse benimki de tam zıttıValla anlamıyorum ki canım ben. Doktor solumdan baktı. Bugün usg atmıştım buraya ama tekrar atayım. Sen de bak. Eki Görüntüle 1846319
Bu ultrason senin mi canım
Canim ilk gebeligimde 10. Haftada doktorum bana kemik yapisina gore kiz ama yine de kesin demeyelim alisveris falan yapma sakin demisti. Dedigi gibi de oldu.Bir de doktorlar bebeğin kemik yapısından 9-10. haftalarda anlıyormuş cinsiyeti ama soylemiyormus. Doğru mu sizce?
Canim yüz üstü çekmiş nub yokki 8 haftalik foto varsa yada yandan resim varsa at
Yok canım. Ben daha sekiz haftadayım. Bu 12 haftalıkmış. Benım değilBu ultrason senin mi canım
Maşallah, bu bildiğin bebek olmuş net görünüyor yani :)) Bizimki hala net değil,yumuk yumuk:)
Seninki erkek olsun o zaman.İşte bu bebişin cinsiyeti neyse benimki de tam zıttı![]()
KaValla anlamıyorum ki canım ben. Doktor solumdan baktı. Bugün usg atmıştım buraya ama tekrar atayım. Sen de bak. Eki Görüntüle 1846319
Canim yüz üstü çekmiş nub yokki 8 haftalik foto varsa yada yandan resim varsa at
Canım karından USG yse erkek bebeğin kafa şekli falan belli.annem hep der erkek arı kadar olsa her yeri belli olurmuş kız 9 haftalik USG de şekli olmazmis
Ka
Bende şaşırdım haftna göre anladım o yüzden sordum bayagi büyük bu tabiYok canım. Ben daha sekiz haftadayım. Bu 12 haftalıkmış. Benım değil
:)Bende şaşırdım haftna göre anladım o yüzden sordum bayagi büyük bu tabi
6 haftalık gittim 8 de gel kalp atışını görelim dedi. şimdide 12 haftalık olunca gel ikili test yapalım dedi. toplam 2 kere gittim.Ben bir şey daha soracağım,doktorlarınız sizi ne sıklıkla çağırıyor? İlk gittiğimde 4 haftalıktı. Kese görünmediği için 2 gün sonra tekrar çağırdı. Sonra 6 haftalıkken gittim,vajinal bakıp kalp atışını duyduk. 7 haftalıkken tekrar gel karından da duyalım dedi bu cumartesi yine muayenedeydik. Bir sorun yok çok şükür ama 2 hafta sonra yine gel dedi. İyi de bu kadar sık niye çağırıyor yahu,aylık kontrole geçilmesi gerekmiyor mu artık? Sizin de böyle mi?
Sana kız mı dediler?Seninki erkek olsun o zaman.![]()