2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
korkma kız bizde büyük aileyiz. büyük diyince espiri yapmıyom gerçekten kocaman bir aileyiz eşim şok olmuştu tanıştığında +35 birinci derece kuzenim var

Eşimin tarafı da öyle. 22 tane yeğeni var eşimin. Kuzenleri falan hiç sayamadım ama çok güzel. Biz gittiğimiz zaman çok eğlenceli zaman geçiriyoruz. Ben de öğrendiğim zaman şaka yapıyor sanıyordum.

benim yerim çok müsait değildi sadece ahşap beşik almıştım karşı odaya yerleştirmiştik ama kullanamadık tabi sonra küçük sallanır anne yanı beşiklere benzeyen bi beşik aldık iyiki de almışız en çok kullandığımız şey oldu, her odaya taşıyoruz 2. nasip olursa onu kullanır ablası da zaten gece yanımdan çıkmıyor

Rabbim esirgesin getirme aklına öyle şeyler, ona bakarsan biz sürekli bilgisayar başındayız, fotokopi olayı da var, binada sen kullanmasan bile herkeste bir modem var Rabbime emanetiz hepimiz

Rabbim esirgesin getirme aklına öyle şeyler, ona bakarsan biz sürekli bilgisayar başındayız, fotokopi olayı da var, binada sen kullanmasan bile herkeste bir modem var Rabbime emanetiz hepimiz
Aynen canim biz nekadar sakinsakta koruyamayiz allah korusun bebislerimizi insallah

Ay ne güzel bir tablo olur hep beraber.

Biz de 2. bebekle çok ara vermeyi düşünmüyoruz. Allah nasip ederse.
O yüzden çok cinsiyetçi renklerde almayacağım odayı. Eşim daha çok kız bebek istiyor. Bu bebiş kız olmazsa kızı bulana kadar çocuk yaparım diyor.

Ben onlardan almayi dusunuyorum kesinlikle bence acaip tatli gorunuyor minik sapsiklerde

Ergonomisini kesinlikle lafım yok en iyisi ama ne bileyim çok kocaman yahu. Tabak gibi. Ben emzikli çocuğu çok seviyorum. Inanılmaz tatlı oluyorlar. Hem gumdrop'tan, hem bundan alacağım yine. Hangisini severse.

evet doğru her iki gruba da hitap eden çok cici şeyler var yeter ki vaktin olsun gez
eşler genelde erkek ister benim gördüğüm seninki kız istiyor ne güzel Allah gönlünüze göre versin, zaten rahata çok alışmadan peş peşe yapmak lazım yoksa o iş zor sonra hepten rahata ereriz

kızlar ben hamile oldugumu bilmiyordum halbuki 10 gun beklesem ogrenecekmisim yaz icin bir alışveriş yaptım anlatamam 10 elbise 5 etek 12 tane bluz 8 cift stiletto 6 tane canta bi ton makyaj malzemesi 3 4 tane parfum aldim ve suan hic birini kullanamiyorum icine girebilecegim 3 4 tane kilos elbise var onlari giyebilirim belki seneyede icine giremem fenalardayim

Bizimki bekarligimizdan beri kız kız diye ölüyor. Şimdiden karnimla konuşup çocuğa "bak kızım, ileride sevgilin olunca babaya anlatacaksın. Yok öyle saklamak. " diye pazarlık yapıyor çocuğumla. Kızıyorum. "Olur mu aşkım. Baskı yaparsak, sevgiyi dışarıda arar. Gözümüzün önünde olsun ki, kontrol edebilelim. Ozguveni yüksek olur. " diyor. Zilli bir şey olacak benim kızım diye seviyor.

Allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…