• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
korkma kız bizde büyük aileyiz. büyük diyince espiri yapmıyom gerçekten kocaman bir aileyiz eşim şok olmuştu tanıştığında +35 birinci derece kuzenim var :KK53:

:KK57: :KK57:
Eşimin tarafı da öyle. 22 tane yeğeni var eşimin. Kuzenleri falan hiç sayamadım ama çok güzel. Biz gittiğimiz zaman çok eğlenceli zaman geçiriyoruz. Ben de öğrendiğim zaman şaka yapıyor sanıyordum.

Kızlar oda yapacak mısınız bebişlere?
Ben yapacağım ama birçok kaynak, 2 yaşında yapılmasını öneriyor. Arada kaldım. 2 yaşına kadar da uyku düzeni için anne yanında olması uygun gelmiyor bana bilemedim. Gerçi doğduktan sonra bu konudaki fikrim de değişebilir. Doğum yapan arkadaşlarım da 20. haftadan sonra başla, sonra çok agirlasiyorsun ve çok zor oluyor diyor. Dün de konusu açıldı, komşum bizden önce oturanlar için iki tane beşik almışlardı, neymiş çocuk birinde yatıp, diğerinde zaman gecirecekmis gibisinden dalga geçiyordu. :KK43: Aslında ben de öyle düşünüyordum ne yalan söyleyeyim, 6 aya kadar anne yanı, sabit beşik ve gün içerisinde uyanık zamanlarını geçirmek için anakucagi. Kucak bağımlısı olsun istemiyorum, çocuk doğduğu zaman çok fazla gelen olacak ve şimdiden kucaktan kucağa gezmesi fikri bile sinirimi bozuyor.

benim yerim çok müsait değildi sadece ahşap beşik almıştım karşı odaya yerleştirmiştik ama kullanamadık tabi:KK48: sonra küçük sallanır anne yanı beşiklere benzeyen bi beşik aldık iyiki de almışız en çok kullandığımız şey oldu, her odaya taşıyoruz:anneadayı: 2. nasip olursa onu kullanır ablası da zaten gece yanımdan çıkmıyor:KK68:

Gunaydın kızlar benim aklıma bişey takıldı ve uykum bölündü :KK43: ben 6 haftalıkken yurtdışından geldim ve o havaalanındaki manyetik kapıların zararlı olabileceği hiiç aklımın ucundan geçmedi. Hadi onu geçtim belki az ışın vardır ama o bilgisayarla çantaları tarayan xray makinasının yanında da bulundum hemde baya bi bekledim oralarda. Şuan ödüm kopuyo bebeğimin organları oluşurken ışınlı alanda bulundum

Rabbim esirgesin getirme aklına öyle şeyler, ona bakarsan biz sürekli bilgisayar başındayız, fotokopi olayı da var, binada sen kullanmasan bile herkeste bir modem var :KK43: Rabbime emanetiz hepimiz:anne:

Rabbim esirgesin getirme aklına öyle şeyler, ona bakarsan biz sürekli bilgisayar başındayız, fotokopi olayı da var, binada sen kullanmasan bile herkeste bir modem var :KK43: Rabbime emanetiz hepimiz:anne:
Aynen canim biz nekadar sakinsakta koruyamayiz allah korusun bebislerimizi insallah

benim yerim çok müsait değildi sadece ahşap beşik almıştım karşı odaya yerleştirmiştik ama kullanamadık tabi:KK48: sonra küçük sallanır anne yanı beşiklere benzeyen bi beşik aldık iyiki de almışız en çok kullandığımız şey oldu, her odaya taşıyoruz:anneadayı: 2. nasip olursa onu kullanır ablası da zaten gece yanımdan çıkmıyor:KK68:

Ay ne güzel bir tablo olur hep beraber.:anne:

Biz de 2. bebekle çok ara vermeyi düşünmüyoruz. Allah nasip ederse.
O yüzden çok cinsiyetçi renklerde almayacağım odayı. Eşim daha çok kız bebek istiyor. Bu bebiş kız olmazsa kızı bulana kadar çocuk yaparım diyor. :KK53:

Ben onlardan almayi dusunuyorum kesinlikle bence acaip tatli gorunuyor minik sapsiklerde :KK68:

Ergonomisini kesinlikle lafım yok en iyisi ama ne bileyim çok kocaman yahu. Tabak gibi. Ben emzikli çocuğu çok seviyorum. Inanılmaz tatlı oluyorlar. Hem gumdrop'tan, hem bundan alacağım yine. Hangisini severse.

Ay ne güzel bir tablo olur hep beraber.:anne:

Biz de 2. bebekle çok ara vermeyi düşünmüyoruz. Allah nasip ederse.
O yüzden çok cinsiyetçi renklerde almayacağım odayı. Eşim daha çok kız bebek istiyor. Bu bebiş kız olmazsa kızı bulana kadar çocuk yaparım diyor. :KK53:

evet doğru her iki gruba da hitap eden çok cici şeyler var yeter ki vaktin olsun gez:anne:
eşler genelde erkek ister benim gördüğüm seninki kız istiyor ne güzel Allah gönlünüze göre versin, zaten rahata çok alışmadan peş peşe yapmak lazım yoksa o iş zor:işsiz: sonra hepten rahata ereriz:KK53:

kızlar ben hamile oldugumu bilmiyordum halbuki 10 gun beklesem ogrenecekmisim yaz icin bir alışveriş yaptım anlatamam 10 elbise 5 etek 12 tane bluz 8 cift stiletto 6 tane canta bi ton makyaj malzemesi 3 4 tane parfum aldim ve suan hic birini kullanamiyorum icine girebilecegim 3 4 tane kilos elbise var onlari giyebilirim belki seneyede icine giremem fenalardayim

evet doğru her iki gruba da hitap eden çok cici şeyler var yeter ki vaktin olsun gez:anne:
eşler genelde erkek ister benim gördüğüm seninki kız istiyor ne güzel Allah gönlünüze göre versin, zaten rahata çok alışmadan peş peşe yapmak lazım yoksa o iş zor:işsiz: sonra hepten rahata ereriz:KK53:

Bizimki bekarligimizdan beri kız kız diye ölüyor. Şimdiden karnimla konuşup çocuğa "bak kızım, ileride sevgilin olunca babaya anlatacaksın. Yok öyle saklamak. " diye pazarlık yapıyor çocuğumla. Kızıyorum. "Olur mu aşkım. Baskı yaparsak, sevgiyi dışarıda arar. Gözümüzün önünde olsun ki, kontrol edebilelim. Ozguveni yüksek olur. " diyor. Zilli bir şey olacak benim kızım diye seviyor. :KK53::KK53:

Bizimki bekarligimizdan beri kız kız diye ölüyor. Şimdiden karnimla konuşup çocuğa "bak kızım, ileride sevgilin olunca babaya anlatacaksın. Yok öyle saklamak. " diye pazarlık yapıyor çocuğumla. Kızıyorum. "Olur mu aşkım. Baskı yaparsak, sevgiyi dışarıda arar. Gözümüzün önünde olsun ki, kontrol edebilelim. Ozguveni yüksek olur. " diyor. Zilli bir şey olacak benim kızım diye seviyor. :KK53::KK53:
Allah gönlüne göre versin canım

Back
X