2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Harmony test bir tek Gelab'da mi yapiliyor bilginiz var mi?

E madem öyleyse nisan ayında yani 04/2016'da hamile kalan herkesin kızı olması lazım yazdığınız ilk yönteme göre.

Benim bütün batıl cinsiyet tahmini yöntemleri erkek çıkıyor. Eşim kızım diye seviyor. Geçen burada bir arkadaş çocuğum Bülent Abla olacak diyordu, bizimki de Kuşum Aydın olarak ona eşlik edecek galiba.

E madem öyleyse nisan ayında yani 04/2016'da hamile kalan herkesin kızı olması lazım yazdığınız ilk yönteme göre.
Iste diyorum ya doldurduğun yaş arti hamile kaldığını ay toplamı da çift sayı erkek tek sayı kız bence yöntem budur da insanlar sürekli değişime uğratmissaka bi yana canım yaş artı gebe kalınan ay hesapların derim 2 yavrumdada tutuyor ilginc

Canim bu yazı buldum bide kopyaladı okuyun Başka bir inanış ise, bebeğin cinsiyetinin iki adet veri sayesinde tahmin edilebileceğidir. Bu veriler ise anne adayının doğum tarihi ve doğacak bebeğin doğum tarihidir. Bu yönteme göre, anne ve bebeğin doğum tarihlerinin ikisi de çift veya ikisi de tek ise doğacak çocuk kız, birisinin çift, diğerinin tek ise doğacak çocuk erkek olacak demektir. Yine Maya takvimi gibi Çin takviminde de annenin hamile kaldığında kaç yaşında olduğu ve hangi ayda hamile kaldığına bağlı olarak bebeğin cinsiyetinin belirlenmesi işlemi uzun yıllardır uygulanmaktadır.

Buda bende 2 çocukta tuttu ben çift sene doğumluyum 2 çocuğum da tek sene dogumlu

Kizlar bebeği olanlar bi bakın ya Mrk ettim şimdi

Doğumyılın çift sayimi senin yani 1986 1980 gibi bebeğin tek yılda doğuyor 2017 ve erkek oluyor yani kizceler sizde bakın bakem

benim karnımda hala çok belirginleşmedi canım bende 2,5 kg kilo vermiştim kusmalardan.işyerinde artık hamile olduğumu öğrenenler çoğaldı aa karın hiç yok daha diyorlar aman sağlıklı olsunlarda nasıl olsa çıkcak o göbiş

evde olan arkadaslar nasıl vakit geciriyosunuz ev isi yapmıyorum cok fazla tv basinda ve burada zaman geciriyorum dışarı cikamiyorum cok sicak tansiyonum dusuyo ne yapsam bilemedim

Kızlar idrar tahlılımde üreme çıkmış. Monurol dıye bır toz verdı doktor. Tek kullanımlıkmış. İçen varmı aranızda. Bılgısı olan varmı

D dorti ben munurol kullandım. Gece yatmadan tuvalete gidiyorsun sonra bi bardak suda eritip içiyorsun ondan sonda sabaha kadar tuvalete gitmiyorsun. O ilaç mesanede kalkıp orda ki zararlı bakterileri temizliyor ve bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…