.Ben öyle tatlı didişmeli, huysuz virjin modundaki insanları çok seviyorum ya. Çok tontiş ama.
Benimki de doktor değil yoga masterı mübarek. Bi yerde mat eksik. Muayeneye değil meditasyona gitmiş gibi hissediyorum. Çıkınca antidepresan almış gibi uyuşuyorum resmen.
oh duymasanda olur gördün ya atışını yeter. ne güzel gözün aydın mutlu haberlere çok ihtiyacımız var.Kızlar günaydın... dün kontrolümüze gittik. kalp atışını henüz duymadık çok yeni olduğu için şu anda bebeğe zarar verir dedi doktor ama kalp atışı gördük çok şükür gayet sağlıklıymış minişim
inşallah çok güzel haberler alırsın. bizi bilgilendir tamam mıHerkese günaydınnn
Bu sabah 9 da kontrolüm var lütfen dualarınıza beni de ekleyin heyecan dorukta bende
Hadi bakalım inş güzel haberlerle gelirsin allah yardımcın olsunHerkese günaydınnn
Bu sabah 9 da kontrolüm var lütfen dualarınıza beni de ekleyin heyecan dorukta bende
İkili test sonucunu yüksek beklicem ben de 38 olduğum için. Harmony testi araştırılan ya da amniyosentez sıvı yoluna başvuracağım.
Dünyaya ozürlü bir bebek getirmek istemiyorum. Muhtemelen gebeliğimi sonlandiririz öyle bir durumda.
Herkese günaydınnn
Günaydın kızlar, babamız kargalar uyanmadan doğuma gitti. O gittiğinden beri tık uyku yok. Bu çocuk beni hiç uyutmuyor. Sürekli uykum var ama uyuyamıyorum
Neyse internetin dibine çökmüş haldeyken bir şey buldum. Maya takvimine göre babayla annenin doğum tarihi tek sayıyla ya da her ikisi çift sayıyla bitiyorsa Kız. Biri tek, biri çift sayıyla bitiyorsa erkek olurmuş.
Mesela benimki 88 (çift), eşimin 85 (tek) erkek oluyormuş. Bu teoriye bakarsak olası bütün çocuklarımız erkek ya da kız olacak demektir.
Zaten bu Maya'ların kıyamet takvimi de tutmamıştı.
Bebiş olanlar denesin bakayım, bu tutuyor mu?
Gözünaydın canım. Bır sonrakı kontrolunde duyarsın sesını. Banada öyle demişti doktorum.Kızlar günaydın... dün kontrolümüze gittik. kalp atışını henüz duymadık çok yeni olduğu için şu anda bebeğe zarar verir dedi doktor ama kalp atışı gördük çok şükür gayet sağlıklıymış minişim
Ayrintili ultrasona giricez zatrn Kurban Bayramindan sonra randevum. Ayrintili ultrason vücutta anormal bisey var mi diye gorur. Zekayi göremez.dna'yi gormez. Eger dna ve zeka sikintisi varsa -ki bunlar harmony test ve amniyosentezle anlasiliyor bildigim kadariyla- o zaman annelik seruvenim biter.ben ikili test yaptırmadım canım, ayrıntılı ultrason yaptırdım. ikili testte yaştan dolayı yüksek çıkarsa durduk yere canım sıkılır diye düşündüm. bahsettiğin diğer testleri de yaptır tabi ama bence iyi bir perinatoloğa ayrıntılı ultrason baktır.
Günaydın kızlar, babamız kargalar uyanmadan doğuma gitti. O gittiğinden beri tık uyku yok. Bu çocuk beni hiç uyutmuyor. Sürekli uykum var ama uyuyamıyorum
Neyse internetin dibine çökmüş haldeyken bir şey buldum. Maya takvimine göre babayla annenin doğum tarihi tek sayıyla ya da her ikisi çift sayıyla bitiyorsa Kız. Biri tek, biri çift sayıyla bitiyorsa erkek olurmuş.
Mesela benimki 88 (çift), eşimin 85 (tek) erkek oluyormuş. Bu teoriye bakarsak olası bütün çocuklarımız erkek ya da kız olacak demektir.
Zaten bu Maya'ların kıyamet takvimi de tutmamıştı.
Bebiş olanlar denesin bakayım, bu tutuyor mu?
inşallah canım 1 ay sonra bir sonraki kontrol bakalım nasıl sabretcez :)))Gözünaydın canım. Bır sonrakı kontrolunde duyarsın sesını. Banada öyle demişti doktorum.
oh duymasanda olur gördün ya atışını yeter. ne güzel gözün aydın mutlu haberlere çok ihtiyacımız var.
inşallah çok güzel haberler alırsın. bizi bilgilendir tamam mı
benim Bulgaristan gocmeni olan Sakarya ya göcmusler eşim sayesindede artvinliyimOOo Artvinlileri buluşturmuşumMesajlar geride kaldı dönüp tekrar bulmaya üşendim ama birde Bulgaristan göçmeni gördüm sanki benimde anne tarafım ordan gelmişler
cordeliac allah hakkında hayırlısını versin Can'ım inş en Mutlu olacağınız yerde yaşamınızı sürdürürsünüz kuzucuğunuzla
Güzel haberlerle gel.
Hadi sahi yarım saat olmuş
İlk bebiş için erkek çıkıyor. 88/91
Şu cinsiyet konusu çok muamma benim için kafayı yicem ya. Ben erkekçiyim eşim kız istiyor. Keseydi, duruşuydu, takvimiydi, batıl batıl şeyleriydi derken erkek çıkıyor. Ama eşim de çok temiz kalplidir istediği pat diye olur. Heyecanla beklemekten ölüciim.
Aaa bende kendime hemşehri buldum bizimkiler Trakya'da kalmışlarbenim Bulgaristan gocmeni olan Sakarya ya göcmusler eşim sayesindede artvinliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?