2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
.

Herkese günaydın akşam yine bitmek bilmeyen sayfaları okurken kaybı yaşayanları görünce ağlama krizine girdim 6 ay önce bu duyguyu yaşamış biri olarak ne kadar acı verici olduğunu çok iyi biliyorum allah kimseye bu acıları yaşatmasın evladıyla sınamasın inşallah en yakın zamanda sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım

Günaydın kızlar, babamız kargalar uyanmadan doğuma gitti. O gittiğinden beri tık uyku yok. Bu çocuk beni hiç uyutmuyor. Sürekli uykum var ama uyuyamıyorum

Neyse internetin dibine çökmüş haldeyken bir şey buldum. Maya takvimine göre babayla annenin doğum tarihi tek sayıyla ya da her ikisi çift sayıyla bitiyorsa Kız. Biri tek, biri çift sayıyla bitiyorsa erkek olurmuş.

Mesela benimki 88 (çift), eşimin 85 (tek) erkek oluyormuş. Bu teoriye bakarsak olası bütün çocuklarımız erkek ya da kız olacak demektir.

Zaten bu Maya'ların kıyamet takvimi de tutmamıştı.

Bebiş olanlar denesin bakayım, bu tutuyor mu?

oh duymasanda olur gördün ya atışını yeter. ne güzel gözün aydın mutlu haberlere çok ihtiyacımız var.

Herkese günaydınnn
Bu sabah 9 da kontrolüm var lütfen dualarınıza beni de ekleyin heyecan dorukta bende
inşallah çok güzel haberler alırsın. bizi bilgilendir tamam mı

OOo Artvinlileri buluşturmuşum Mesajlar geride kaldı dönüp tekrar bulmaya üşendim ama birde Bulgaristan göçmeni gördüm sanki benimde anne tarafım ordan gelmişler
cordeliac allah hakkında hayırlısını versin Can'ım inş en Mutlu olacağınız yerde yaşamınızı sürdürürsünüz kuzucuğunuzla

ben ikili test yaptırmadım canım, ayrıntılı ultrason yaptırdım. ikili testte yaştan dolayı yüksek çıkarsa durduk yere canım sıkılır diye düşündüm. bahsettiğin diğer testleri de yaptır tabi ama bence iyi bir perinatoloğa ayrıntılı ultrason baktır.

Herkese günaydınnn
Bu sabah 9 da kontrolüm var lütfen dualarınıza beni de ekleyin heyecan dorukta bende

Güzel haberlerle gel.
Hadi sahi yarım saat olmuş

İlk bebiş için erkek çıkıyor. 88/91
Şu cinsiyet konusu çok muamma benim için kafayı yicem ya. Ben erkekçiyim eşim kız istiyor. Keseydi, duruşuydu, takvimiydi, batıl batıl şeyleriydi derken erkek çıkıyor. Ama eşim de çok temiz kalplidir istediği pat diye olur. Heyecanla beklemekten ölüciim.

Gözünaydın canım. Bır sonrakı kontrolunde duyarsın sesını. Banada öyle demişti doktorum.

Ayrintili ultrasona giricez zatrn Kurban Bayramindan sonra randevum. Ayrintili ultrason vücutta anormal bisey var mi diye gorur. Zekayi göremez.dna'yi gormez. Eger dna ve zeka sikintisi varsa -ki bunlar harmony test ve amniyosentezle anlasiliyor bildigim kadariyla- o zaman annelik seruvenim biter.
Ben 38 kocam 48 yasinda. Bebegimiz engelli olursa uzun yillar ona bakmaya veya baksin ilgilensin diye ona kardes yapmaya vaktimiz yok. Ustelik bunu ona yapmaya da hakkimiz oldugunu dusunmuyorum. Bu konuda kaderci degilim ve belki bazilarimizin tepkisi de olacak. Ama yıllardır dusundugum bir konu ve engelli cocuklarla da calistim uzun yillar. Hem kendilerinin hem ailelerinin neler yasadigini biliyorum. Kumar iynayabilecek kadar cesur da degilim bu konuda. Belki sorun yoktur allah buyuktur diyemem. Allah tabi ki buyuk ve tabi ki nolacagini O bilir ama elimizdeki imkanlari kullanip bile bile sorunlu covuga evet demem. Esim de ailem de ayni konuda hemfikiriz. Daha genv yasta olsaydim daha farkli olurdu. 20 yasindsendromlu bir cocuk dogursaydim simdiye 18yasinda olacakti yanina kardesler bile yapabilirdim.
Su anda boyle bir luksum yok.
Lutfen yanlis anlama sana cevap verdim ama bu konuda kendimi ifade etmem gerek diye dusundum galiba.
Insallah hersey yolunda gider ve boyle bir karat almak zorunda kalmaz kimse. Sahlikli ve yumuk yumuk bebeklerimize sarilip iyi yetistirebiliriz kalan omrumuzde :)

ee ablamın bir kızı bir oğlu var o nasıl olcak peki doğum yılları değişmediğine göre :))))) dediğin gibi Maya'lara pek güven olmaz canım :))

oh duymasanda olur gördün ya atışını yeter. ne güzel gözün aydın mutlu haberlere çok ihtiyacımız var.

inşallah çok güzel haberler alırsın. bizi bilgilendir tamam mı

kesinlikle canım başta anlamadım doktor gösterdi ban bu kalbi atıyor diyince hakkaten yaa dedik :)

benim Bulgaristan gocmeni olan Sakarya ya göcmusler eşim sayesindede artvinliyim

Ben intelligender alacaktım. Bakanlık onu da piyasadan toplatmış. Şansa gel.

cordeliac şu kucağa alışma meselesi bana çok yanlış geliyor.hiç bir cocuk en az 1 yasina geldikten sonra kucakta durmuyorki.toplamda doya doya bir 9 ay felan alabiliyorsun.oğlum doğduğu ilk gün kayinvalidem hemen yatağına aldı ve buraya alışmalı dedi oysa Dr kesinlikle sol yanında yatacak demisti.neyse ogün çok ağladı anlatamam.ondan sonra hep kucagimdaydi. Zaten iki saatte bir emzirip bırakıyorsun yatağına ilk 3 günden sonra.ama şu ayrı odada hemen yatırma olayı çok ters.güvenli baglanmayi yanlış etkiliyor diye düşünüyorum .oğlum 3 yaşında 2 yıl yanımızda yattı hiç sorun yaşamadık. Şimdi rahatlıkla odasında yatıyor. Ve evet odasini kendi secti çünkü zevkleri oluşuyor. Şimdi korsan seviyor teması öyle. Çok masrafa gerek yok bence. ben park yatak ,ahşap beşik,hamakk ve anadizi aldım. Çok pismanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…